Szekeres Viktor

Tom Cruise már dolgozik a Top Gun 2-n

Úgy tűnik, hogy Tom Cruise komolyan gondolja, hogy ismét belebújik Pete Mitchell hadnagy, azaz Maverick bőrébe, hiszen társaival már dolgozik a Top Gun második részén.

Tom Cruise egy, az MTV-nek (mármint az amerikai Music Televisionnek) adott interjújában elismert, hogy valóban benne van a Top Gun folytatásának produkciójában, s hogy már dolgoznak is a második részen. A tervezett film forgatókönyvét eredetileg az Oscar-díjas Christopher McQuarrie írta volna, azonban Cruise interjújában ezt már erősen kétségbe vonta, mondván, hogy az író jelenleg a One Shot című mozifilmjén dolgozik, amiben a színész is szerepel, s aminek forgatása januárban fog folytatódni. (McQuarrie-nak egyébként ez a második rendezése. Az első filmje még 2000-ben készült el Hullahegyek, fenegyerek címmel.)

Tom Cruise még azt is elmondta, hogy sem az 1986-os Top Gun rendezőjében, Tony Scottban, sem annak producerében, Jerry Bruckheimerben nem merült fel komolyabban a második rész terve. Azonban idővel egyre többen fordultak hozzájuk elképzelésekkel, hogy vajon ma mi lehet a régi film szereplőivel, így megfogalmazódott bennük a folytatás gondolata. A színész hozzátette, hogy a Top Gun 2-höz elsősorban az kell, hogy olyan történetre leljenek, ami mindhármójukat megihleti, aminek hasonló a hangneme és hasonlóképpen forgatható le, mint az eredeti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lipi1980 #10
    Pedig milyen jó bőr volt :) Bár annak már 25 éve... hát rajta is fogott az idő...
  • COOLancs #9
    Ja a 2. rész is arról fog szólni hogy az öregfiúk kiveszik a tékából az első részt és megnézik az öregotthonban...
  • Bhalage #8
    juj a top gun mekkora egy randis/dugos/tekas film volt annak idejen:o)
  • raptor22 #7
    Vagy majd pilóta nélküli repcsikkel repkednek, a monitor előtt ülve.
    Bár én attól tartok, hogy az egész film zöld háttér mögött fog készülni, teletűzdelve számítógépes effekttel nem úgy mint a 86-os film. Vadászgépet is majd csak képről látnak...
  • nlght #6
    jah én is adom :) kár, hogy innen senki sem kap érte milliókat, pedig sztem 90% h ez lesz benne... az ellenfél meg valszeg az iráni vagy a é-koreai légierő lesz...
  • Running #5
    Kész is a forgatókönyv.
  • Kferro #4
    Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy ha Iceman szerepel a filmben, ne aktív vadászpilótát, hanem íróasztal mögött űlő fejest alakítson.
    Cruise meg lehetne a Top Gun suliban maradt oktató, akinek az egyik legjobb tanítványa egy ugyanolyan makacs, ám jó repülő érzékkel megáldott ficsúr, mint ő volt.
  • Erpy #3
    Azért Kelly McGillis sem mai gyerek már. Vagy ez amolyan veterán repcsis film lenne?


  • sanyicks #2
    Viszont a Fatrix-ben alakíthatná Fneo-t.
  • ZeGa #1
    Azért az iceman-t alakító Val Kilmer jelenlegi állapotában nem nagyon férne bele egy vadászgépbe. XD