22
  • samebadi
    Semmi őskori dzsungel, különleges növények, állatvilág. halott az egész.

Szerintem a hadnagyot is úgy fűzték be, hogy azzal cukkolták, hogy az Avatar után most itt jó fiú lehet. Szerintem ezzel vették meg. Valahogy az is látszik, hogy egyre szomorúbban végzik a dolgukat, bár profin, de mintha csökkent volna a lelkesedésük. Az is lehet, hogy őket is bevonták ebbe a geci játékba és ők is folyamatosan egyre kevesebb pénzt kapnak.

Szerintem ez a terra nova volt az év legnagyobb pénzszerző bulija egyeseknek.....
  • samebadi
    Hát haver, pedig pont ott van elbaszva az egész. Nem hiszem, hogy így alakult, szerintem az egészet így tervezték.

Beetették az embereket egy profin megcsinált első résszel és a vége felé szándékosan, folyamatosan csökkentették a költségvetést. Megpróbálják visszahozni belőle az első részek költségeit és a végsőkig kihasználni az akkor felépített díszleteket.

Szívből sajnálom Spielberget és a színészeket, akik még mindig remek munkát végeznek, ezért a szégyenért.
  • Agro77
    Szerintem rohadt jó sorozat.
    Ez leginkább azoknak való akik nem azért néznek agy sorozatot hogy milyen technikai újítások, forgatókönyv bla-bla-bla van benne.
    Azoknak akik szeretnének egy kicsit elmenekülni ebből a világból egy jobb világba és ezt meg is teremti a terra nova.
    Ráadásul Taylor hadnagy gondolkodása is eltér az átlag emberekétől mert mindenki csak azt a rohadt pénzt hajkurássza és nem veszi észre az igazi problémát...(gondolom ti is...)
    Egy kicsit olyan a személyisége, mintha összeraktuk volna Bear Grylls-t(túlélés törvényei) és Steve Irwin-t(krokodilvadász) és ettől jó az egész hangulata hogy nem engedig a sok nyomi gazdag felsőrétegből jött trógernek hogy még egyszer elbasszanak valamit.
  • zetortraktor
    Semmi értelmetlen nincs benne, egy csomó kábeles sorozatot többen néznek networkösnél.
  • bmw
    Az baj vele, hogy nem egy komoly sorozat lett belole hanem csaladi mozi....
  • Reg5
    Teljesen értelmetlen kábeles nézettséget networkossal hasonlítgatni.
  • asde3
    Hmh. Igaz nem nagyon megyek bele hogy mi nem jó benne, nekem tetszett eddig. :)
  • Zedas
    Szerintem Dexter mellett mostani legjobbak között ott van a Once Upon a Time és a Justified is.
  • Garou
    Kerlek szepen en mostanaban mikor hazaerek a munkabol BSG-t nezek. Nem akkora drama, hogy felvagjam az ereim. Meg azert anno elegen neztek, hogy megkapja a szukseges 4 evadot, meg 2 egesz estes filmet. Meg azert kapott par dijat.

Terra Novat ket unnep kozott bevallalom, mert szeretem a dinokat.

Idei evet nalam is a Game Of Thrones vitte, bar van meg mit bepotolni.
  • jackoneill90
    Második évadot is hülye amcsik. Nézni akarom.
  • koschwarz
    pont a 7. résztől lesz tényleg izgalmasabb egy kicsit :DDD
  • koschwarz
    így az évad végére elért egy olyan színvonalat, amire már nem csak kínok között nézek végig...a melóhelyen, jobb dolgom híján...

a breaking bad-et én kihagytam, de ha még jó sorozatot akarsz, akkor ott a strike back, a homeland, és az american horror story is.
  • Wittgen
    Én azért a 6. részig kitartottam és reménykedtem, hogy valami komoly sf/esetleg látványos és akciódús irányba elviszik a sorozatot, de ehelyett csak a végtelenségig ismételt családi drámát kaptam némi dínós körítéssel.

Több esélyt tőlem már nem kap.
  • Vorpal
    vegyük át a sorrendet : justin bieber majd rögtön utána terra nova c. tini-sorozat
  • FoodLFG
    broáf

2011-ben csak a Game of Thrones és a Breaking Bad volt értékelhető sorozat számomra. Persze nem láttam az összeset... jameg még jó a Survivor mostani évadja is, ami még megy.
  • Kelta
    Nem a dráma a gond, meg a családi vonal, még csak nem is a gyenge CGI, hanem a hihetetlenül gagyi megoldások..és idiótaságok tömkelege ami benne van...az silányítja le röhejessé az egészet.
  • endrev
    Sajnos a BSG is drama pour drama... Az SG1 és SGA az nem volt az, az SGU már ott is.
  • endrev
    Ja nem, mert az amcsiknál az nem tananyag, persze..
  • endrev
    Én már az 4. rész óta nem nézem. Szánalmas szappanopera (jó, szappanoperának nem szánalmas, ezt tény) az egész (mégha Narxisnak ez be is jön..). Fantasztikus dolgokat lehetne kihozni belőle, de ehelyett megint jön az egyhelyben toporgás, a drama pour drama. Ezek nem olvastak Descartes-ot?
  • zetortraktor
    A BSG-t legnézettebb pillanataiban sem nézték annyian, mint ezt a leghitványabb percekben. Nyilván az ember, ha hazaér munkából drámát akar.
  • Zedas
    Sokat javult az elejéhez képest, csak az a baj, hogy már késő, szerintem már senki nem menti meg a bukástól. Nem is nagyon értem, hogy gondolták ezt, a "családi" és az "SF" eleve kizárják egymást. Ugyanezért bukott meg a szuperhősös családsorozat is, pedig az milliószor jobb forgatókönyvvel rendelkezett, mint ez.

Egyszerűen nem értem mi a francnak gyerekeket rakni egy SF-be! Kit akarnak ezzel megszólítani? Battlestar szintű drámát akarunk, igényes díszletekkel, jó forgatókönyvvel, és hiteles színészekkel! Nem igaz hogy képtelenek megcsinálni...
  • Narxis
    Neeeeeeeeeeeeeeeeee, pedig én imádom. Nagyon ajánlom, hogy legyen 2. évad!!!