Magyarországon állítják fel az első, életnagyságú Steve Jobs szobrot

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet róla véleményem?
Steve bácsi büszke lenne rád, ökör.

Mellesleg, annyi levegõt kapj, amennyit én tv-t nézek.

Továbbá, ha belügye a cégnek, ami tõlem lehet, magasról teszek rá, akkor miért tudunk mi itt róla, mi?

Na, butáskodj tovább káromkodva.

De azt jegyezd meg, nem ti ugatjátok meg, kinek mirõl lehet véleménye.

Ha meg ennyire felhúzod ezeken a dolgokon magad, szedj valamit, vagy kéredzkedj vissza az intézetbe.

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Pedig nem nehéz, de ha visszaolvasnál n+1-szer leírták már, de legyen még egyszer:

Egy magyar cég, a SAJÁT pénzébõl, a SAJÁT birtokán, SAJÁT elhatározásból emel szobrot annak az embernek aki annak idején felkarolta és ösztönözte õket egy olyan szoftver létrehozására, amivel a vállalkozás világhírû és nemzetközileg elismert lett.
Szerintem gondold át még 32x amit írtál és magad is rájössz.

Oké, legyen, buta vok! Akkor világosíts föl! 😊
De buta vagy BASZDMEG, DE BUTA!

Nem ott kezdõdik a seggnyalás hogy Jobsnak szobrot álítank! Azon is el kéne gondolkodni mit keres egyáltalán az Apple Magyarországon? Nem tudom hány olyan magyar zseni, tudós van akik külföldre kényszerültek, mert itthon hülyének nézték õket és lesz@rták õket, az ötleteiket!
azért védõszemüveg nélkül hunyorogva flexelni.... ejnye, mûvészúr

annyit tett országunkért, hogy meg is érdemli...

Ez így van, de nem tudom akkor is mit háborognak itt az emberek 40 es IQ-val. Ha ilyen segg buták, akkor takarodjanak vasárnaponként templomba meg gyónjanak 2 hetente mert kb az való nekik nem az ilyen hírek. A 2 közt meg nézhetnek VV-t meg mittom én Jóban Rosszbanban-t

Nyugi, én leszarom, sõt agyon is lõném az összes ottani vezetõ beosztású élõlényt...
Arról azonban elfelejtkezel, hogy az ország több mint fele csak ilyen szarokat néz, aztán meg agy nélkül el kezd hõbörögni a kormány ellen, hogy erre van pénz, miközben kilakoltatnak meg megfagynak emberek. Azt persze 'jóindulatúan' már nem közlik velük, hogy csak egy kõgazdag emelt szobrot egy másik kõgazdag tiszteletére...

Hattyú? Hol?

Ki nem szarja le a kereskedelmi adókat?

Mienk néztek egyáltaláb TV-t? Hogy azt hallgasd a híradóba, hogy kiszel tüncinek nõtt a pinaszõre?

levente68 : Képzeld el nem lehet mert NINCS közöd hozzá. Ez egy magán dolog SEMMI közöd sincs hozzá. Én nem szertem SJ-ot de mégsem szidom mert ehhez aztáb végképp senkinek semmi köze aki nem a cégnél van.

Ó, bocsi, azért véleményünk lehet?
Mert van.
Nekünk van és lehet is, te nem vagy ehhez szokva...
Nyomorék, akinek nem tetszik?
Hadd ne mondjak semmit...

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

....szeretném megkérdezni a benfentes zseniket hogy miért veszik annyira a lelkükre, valamint hogy mennyire szeretnének a saját fõnöküknek szobrot állitani....
SENT FROM MÁJ BRAIN
Nem az a baj. Az a baj, hogy a bulvármédia (rtl, egyéb) azt sugallta, mintha állami pénzbõl történt volna a szoborállítás. Ha úgy kezdik a hírt, hogy Bojár Gábor szobrot állított Steve Jobsnak, akkor semmi sem történt volna. Márpedig mindenképp akartak sza*tkavarni, ezért lényeges részeket elhallgattak.

Hattyú? Hol?

Sok nyomorék nem tudom mit sír amikor ez teljesen MAGÁN dolog.... egy PRIVÁT cég csinálja...

Divat?

Te mirõl beszélsz?

Belopózott a mindennapi életünkbe a cég és SJ.
Vannak, akik mennyei szentségként emlegetik, ami szánalmas, vannak, akiket hidegen hagy, vannak, akik a gusztustalan dolgok miatt erõs ellenérzésüket interpretálják vele-velük kapcsolatban.
Hagyjuk meg mindenkinek a jogot, hogy e csoportok valamelyikébe tartozva véleményüket kifejezzék.
Én mondjuk, érdemei/k (van azért sok, valóban) elismerése mellett a hányós csoportba tartozom és ezt csak nehezen tudom divatnak tartani. Ebben különbözünk.

„rájönnél hogy nyílt forráskód nem egyenlõ bárki által módosítható programmal, csak azzal hogy meg lehet NÉZNI a kódját.”

várjá. kijavítom neked:

„rájönnél hogy nyílt forráskód nem egyenlõ a bárki által legálisan módosítható programmal, csak azzal hogy meg lehet NÉZNI a kódját.”

így pontosabb, de ha nem is, legalább igaz.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Biztosan sok szerelõ- és egyéb mûhelyben jártál már és hallottad: Pista, add már ide, kérlek, a sarokcsiszolót!

Aminek valóban az a helyes megnevezése, csakhogy hasonlóan sok más dologhoz, melyet a gyártója nevével illetnek, mert annak a terméke volt nagyon elterjedt, ezt is leginkább flex-nek mondják és mily meglepõ, nem is gondol másra a dolgozó annak hallatán.
Nem gondolom, hogy magadtól ne tudnál erre pár példát hozni, így én nem is teszem...

De zavar!

Mit tehetek?

Egyetértek!

Bocsi, még alszom talán... :o)

Egyrértek!

... és ezért nem szívod velünk együtt (hála az égnek)a levegõt itthon, te überokos, szupertehetség, mi?
Mert neked papucsállatka, aki nem ért egyet veled és nem leledzik ama eszmei magaslaton, ahonnan te fikázod õt?
Ezért kevered össze az akasztófára való politikusokat a "pórnéppel"?

Sokszor bizonyítottad, mennyir fütyi vagy sok dologhoz, bár most egyetértünk a korai Apple mértékadóságával, mégis sokszor halljuk a magadfajtától, hogy semmi se lenne az Apple nélkül az IT világban. Ez persze nem baj, hiszen egy kabaréban kell a poén, csak a zagyvaságokat kár igaznak vélni és azt kántálni.
Szóval, mint sokszor, érdemi hozzászólás helyett ostobasággal rukkoltál elõ megint.

Kitûnõen érti itt minden "papucsállatka", hogy a Graphisoft a saját pénzén emelteti ezt a - már bocsánat - rondaságot, sõt azt is, hogy miért, de ha te nem érzed át a dolog - khm... - érdekességét, hát sajnálatos.

Megmondóemberként meg inkább te és szektád bizonygat buta dolgokat hitté kinõtt eszmerendszerben, messze rugaszkodva szakmai és logikai tényektõl.
Kár...

B0nFire
Tisztázzunk már néhány zavart.

Ez nem állami szoborállítás, nem állami pénzbõl, közterületen, hanem egy cég privát akciója, saját tõkébõl a saját birtokán. Amely cég talán Steve Jobs nélkül nem is létezne. Sokat köszönhetnek neki, miért ne állíthatnának szobrot, ha futja?

Jóska bátya a saját birtokán a hûséges Csikasz kutyájának saját pénzébõl ugyanúgy emelhet emlékmûvet, ha akar. A temetõk tele vannak halottak privát szobraival sírelmék formájában. Most akkor mi van?

Az senkit nem zavar ugyanakkor, hogy Kóser Lalinak mellszobrot állítottak Debrecenben közterületen közpénzbõl? Az senkit nem zavar, hogy a 2002-es "szakértõi" magyar kormányról hiperrealista festmény született szintén közpénzbõl, amit végül a festõ meg sem kapott, simán zsebre vágták? He?

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Chocho
Mert ez nem volt idióta megjegyzés, igaz? Kicsit se.

Gaming is believing.

tudod. orbital. nem szor semmit, sehova. ezzel ugyan nem vagsz semmit. kapufa. tudod, mint csiszologep, ez inkabb rezeg, mint forog. amugy szeintem is ronda szar a vegeredmeny, de ettol meg a "szobrasz" nem hulye. amit a kezeben tart, az egy "orbital sander".
Gratulalok az osszes laikus idiotanak aki csak azert szidja SJ-t mert ez a divat.

SENT FROM MY IPHONE

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Chocho
Én is furcsállom a szobor ábrázolásmódját. Sokkal jobb lenne, ha Jobs fiatalon, egészségesen mosolyogna rajta, és nem rákosan, haldokolva tartaná azt a vackot a kezében.

Gaming is believing.

wazze +1

killall imagent

Piel & tomcsa4:

Ha már kötekedtek. Az nem Flex. A Flex az egy márka. Amit szerettetek volna mondani, az a sarokcsiszoló...

Tudod, azon a csiszológépen korongot cserélnek és vágni lehet vele! De amíg csiszolgat a felesleg eltávolítása közben a hordalékot sugár irányba ki is szórja. Tehát ha csiszolok is vele, nem veszem le róla a védõburkolatot, és használok védõszemüveget! Esetleg egy nagy sebességgel visszacsapódó anyagdarab kiviheti a szemét, vagy csak belemehet a szemébe a "bátor" szobrászunknak.
Akkora a szegénység, hogy gondolkodni is luxus! <#nyes>

Akkor sem vagyok bálványimádó! <#wave>
Steve Jobsról hallottam jót (meglévõ dolgokat továbbfejlesztett) , rosszat (kíméletlen volt munkatársaival) így hát nem tisztem eldönteni milyen ember volt. Bojár Gábor, mint a Graphisoft mentorának nyugodtan emeltethet szobrot, szíve joga.

Hogy a komprádormédia úgy hozta ezt le, mintha Magyarország állít szobrot, nem lehet csodálkozni. Õket csak a sza*kavarás érdekli, gyûlöletet akarnak szítani és fenntartani a jelenlegi kormányzók ellen, hogy ilyen gazdasági helyzetben szoborállítással foglalatoskodnak, stb., stb.
Meg persze azért is lehozta, mert BG és a médiatulajdonosok (általánosságban) között számos rokoni vonó felfedezhetõ...

Hattyú? Hol?

A legkemenyebb az lenne, ha a sok papucsallatka el tudott volna vonatkoztatni az Apple-tol ('84-ben meg eleg sulytalan ceg volt ugyanis) es felfogni Steve Jobs es a Graphisoft kapcsolatat.
Persze ez az orszag azert tart itt, mert a kurva okos megmondoemberek nem olvasnak, nem ertelmeznek csak kantaljak az idiota mantrajukat meg akkor is, ha a temahoz hangyafasznyi koze sincs.
Persze erteni mindenki ert mindenhez, ezert is vagyunk a gazdasag, politika, sport, oktatas es kultura nemzetkozi porondjain meghatarozo nemzet.

http://gaborszantai.co.uk/

Sztem nagyon is helyes, minden cég állítson szobrot a legnagyobb (aktuális) megrendelõjének, pl. egy szenyvíztisztító egy hatalmas réz segget vegyen a kapuja elé...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Kár küzdened velük, nem ezeket tanulták az Apple-vasárnapi kurzuson, nem fogják megérteni, hogy akár õ maga kiadhat eszközt, amin Android fut és nem kell fizetnie érte, csak, ha Google Androidot futtat Google alkalmazásokkal.

A szobor meg ízlés kérdése, nekem sem tetszik, egyetértek, hogy se az anyag, se az ábrázolás nem jó, de ezt az idolt nem mi fogjuk bálványozni továbbra sem, tehát, hadd legyen olyan, amilyen.

Mulatságos a dolog, meg kicsit szánalmas is, de engem nem zavar, sõt jó mulatság ismét olvasni a véresszájú és nagyon okos szektatagok elméleteit.

Nagyon nem vagyok egybies user 😊 nem csak egy elhanyagolható része elérhetõ, az egész elérhetõ még a kínai gyártóknak is megvan akiknek pedig nem lenne ajánlott. 3mas android kódját azért nem adták ki csak ellenõrzéssel, mert azt is ráerõszakolták volna a 600 mhz-s arm6-okra, és akkor a magadfajták ott hõbörögtek volna hogy "de szar lassú az android".

"Nézd meg melyik a legmegbízhatatlanabb mobil OS. Az Android, pont a nyíltsága miatt."

Az android maga biztonságos, és megbízható. A htc meg a többi hülye gyártó eyecandys ész nékül összetákolt faszságai adják a sebezhetõséget(errõl volt is pár cikk nemrég, hogy az alap android ugyan olyan biztonságos mint a többi, a gyártók szarjai adnak mindennek rootjogot mert rendesen programozni büdös), de ezek NEM tartoznak az androidhoz, nem fognak a hivatalos android forráskódba bekerülni, na meg az android a legelterjedtebb, erre szállnak rá a kártékony programokat írók a legjobban.
Na és. Nézzük csak pc-t mi a legsebezhetõbb és legmegbízhatatlanabb os? Bizony a windows, ami a nyíltságáról híres ugye 😊)

"Gondold csak át, mennyien vásárolnak Adroidra és mennyien használnak tört programokat. (Az iOS-t is lehet törni, azaz jailbrake-elni a készüléke,t csak annak buktatói vannak.)"

Átgondolom. Annyian hogy megéri még az eredetileg ios-re írt programokat is androidra portolni. Tört programokat lehet hogy többen használnak arányaiban, hiszen a célközönség nagyobb része tudja hogy lehet ezt, az apple cuccok célközönségének nagy része pedig meglepõdne azon ha valaki elmondaná neki hogy telefonáláson és sms-en kívül még másra is lehetne használni, azt hogy mi a jailbreak szinte lehetetlen lenne elmagyarázni.
Amúgy a jailbreak és a rootolás következménye ugyan az: garanciavesztés... megint nagyon tájékozott vagy.
Máskülönben Ha lenne valami lila gõzöd arról amit beszélsz, rájönnél hogy nyílt forráskód nem egyenlõ bárki által módosítható programmal, csak azzal hogy meg lehet NÉZNI a kódját.
A biztonsági hibákért, nem az android vagy a gugli a hibás, hanem a htc, meg a többi "mi parasztvakítunk hogy 2x annyiért vegyék a telefonjainkat" gyártók.
Az hogy a nem biztonságos programok felkerülhetnek pedig a MARKET nyíltsága a felelõs, nem az os forráskódjáé.

Hallottál valami divatos marhaságot valszeg valami m$ buzitól, aztán gondolkodás nélkül azt terjeszted.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Szerintem márványból vagy kõbõl szebb lett volna. No mind1.

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

passatgt
sikittó

Hmm... talán szerencsésebb lett volna a fiatal és nagyreményû, dacosan a jövõbe látó Jobsot ábrázolni mint a haldokló mániás diktátort. Ha egyáltalán. Másfelõl meg Neumann János szobor konkrétan NINCS az országban, csak egy tömegtermék mellszobor, térplasztika és emléktábla. Neumann-elvek nélkül nem lenne személyi számítógép. Ennyit errõl.
'dolgozol' -> 'gondolkozol'

Ez van, ha a konyhaban gepelek es ket asszony csivitel mogottem😊

Engem nem zavar, hogy magyarkent es nem felvilagosult emberkent dolgozol, de nem ertem, hogy miert zavar az, hogy egy ceg a 80-as evekben fel lett karolva egy ember altal, amely azota ez egyik legsikeresebb es nemzetkozi porondon is elimert cegge valt. Mert most egy olyan embernek allitanak sajat penzbol, sajat ingatlanon szobrot, aki ezt lehetove tette.
Sajnos magyarnak egyre kevesbe lehetne szobrot allitani, mert mostanra a depressziv, pesszimista, masokra irigy nemzet szinonimaja lettunk a kontinensen. Es bar a politikai es gazdasagi hangulat is okolhato ezert, de az utobbi 20-30 evben nem is nagyon akartunk ez ellen tenni.
Vegig lehet nezni az image movie-kat, amiket a kormany vagy turisztikai hivatalok keszitetek. Jo regota nem volt ertelmes fejlesztes vagy talalmany, ami magyarokhoz lenne kotheto, akar itthon, akar kulfoldon.

Ezzel is csak magunkat minõsítjük. Bravó Magyarország, az örök seggnyaló!!!
jackoneill90
Máskülönben a flex az nem flex. Az a márka neve. Ha bemész a tescoba ott sem flexet kapsz hanem sarokcsiszolót. Mert magyarul ez a neve. 😊

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
Remélem a kisebbségi bûnözõk majd jó ellopják. Igaz legtöbbször csak a Magyar vonatkozású szobrokat éri a támadás mert magyarfóbok. Számomra ö egy senki ember. Nem érdekel hogy informatikához nagy köze van vagy valami. Vannak Magyar emberek, híresek is akiknek lehetne szobrot állítani.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

szerintem a mûvész windows fanboy, az elsõ képen is a nyakát vési.

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

Ja és az elsõ képen sem flex van, hanem egy csiszolófej, mait pl a gyógypedikûrösnél is láthatsz, csak nyilván más a kidolgozása, de az is csiszolófej. Nincs flex. (De ha lenne flex is, akkor is a kép erejéig csak odatartja, de nem dolgozik vele.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Te csak használod a rendszered vagy mást is megnézel? Egybites user vagy? Gondolom benyaltad azt a mondatod a Google fejeseitõ, ohgy az Android forráskódja elérhetõ. Mivel az nem is a forráskód, csak egy elhanyagolható részlete. Nézd meg 3-as Androidot, fél éven át nem lehetett senki által átszabni. A gyártóknak a gyári változatot lehetett csak feltenni. Nézd meg melyik a legmegbízhatatlanabb mobil OS. Az Android, pont a nyíltsága miatt. Tudom Te nagy open mániás vagy és kiválóan látod a világot és kurva okos vagy, mint a nyílt forráskód lovagja, csak éppen vak is vagy. Gondold csak át, mennyien vásárolnak Adroidra és mennyien használnak tört programokat. (Az iOS-t is lehet törni, azaz jailbrake-elni a készüléke,t csak annak buktatói vannak.)

Piel, látom te még nem dolgoztál, csak a gép elõtt ültél. Az egy csiszológép a kezében, nem vágó. A flex-szel meg vágsz. Miért vágná le a kezét a szobornak? Tehát logikus is, hogy az egy csiszológép, de ha nem ismered fel a képen, akkor is kikövetkeztetheted. Open matyi.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ezt a cikket is csak azért néztem meg, hogy elolvashassam a kommenteket. Úgy tudtam, hogy kitör a felháborodás. Mindig ez van ha leközölnek egy apple-el kapcsolatos cikket. 😄 Lassan jöhetnének az összeesküvés elméletek is. 😉
a processzorokban a felvezeto reszeken kivul rengeteg rez van. jobb lett volna ha chipet gyartanak ennyi cuccbol 😄
A szobrászoknak nem kell munkavédelmi védõszemüveg, és bõrkötény a flexeléshez? He? Egyébként meg utálom a bálványimádókat.
Biztosan nem egy hétköznapi ember volt SJ, de alig szenderült örök nyugalomra és már megint õ van porondon.
Griphons
Esetleg a win-fanok állíthatnának szobrot Bill Gates-nek. Aztán mindkettõ mehetne a hátrányos helyzetûek által a fémbontóba. Szép évkezdés lenne jövõre 😄

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

Oldal 1 / 2Következő →