Magyarországon állítják fel az első, életnagyságú Steve Jobs szobrot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steve bácsi büszke lenne rád, ökör.
Mellesleg, annyi levegõt kapj, amennyit én tv-t nézek.
Továbbá, ha belügye a cégnek, ami tõlem lehet, magasról teszek rá, akkor miért tudunk mi itt róla, mi?
Na, butáskodj tovább káromkodva.
De azt jegyezd meg, nem ti ugatjátok meg, kinek mirõl lehet véleménye.
Ha meg ennyire felhúzod ezeken a dolgokon magad, szedj valamit, vagy kéredzkedj vissza az intézetbe.
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Egy magyar cég, a SAJÁT pénzébõl, a SAJÁT birtokán, SAJÁT elhatározásból emel szobrot annak az embernek aki annak idején felkarolta és ösztönözte õket egy olyan szoftver létrehozására, amivel a vállalkozás világhírû és nemzetközileg elismert lett.
Arról azonban elfelejtkezel, hogy az ország több mint fele csak ilyen szarokat néz, aztán meg agy nélkül el kezd hõbörögni a kormány ellen, hogy erre van pénz, miközben kilakoltatnak meg megfagynak emberek. Azt persze 'jóindulatúan' már nem közlik velük, hogy csak egy kõgazdag emelt szobrot egy másik kõgazdag tiszteletére...
Hattyú? Hol?
Mienk néztek egyáltaláb TV-t? Hogy azt hallgasd a híradóba, hogy kiszel tüncinek nõtt a pinaszõre?
levente68 : Képzeld el nem lehet mert NINCS közöd hozzá. Ez egy magán dolog SEMMI közöd sincs hozzá. Én nem szertem SJ-ot de mégsem szidom mert ehhez aztáb végképp senkinek semmi köze aki nem a cégnél van.
Mert van.
Nekünk van és lehet is, te nem vagy ehhez szokva...
Nyomorék, akinek nem tetszik?
Hadd ne mondjak semmit...
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
SENT FROM MÁJ BRAIN
Hattyú? Hol?
Te mirõl beszélsz?
Belopózott a mindennapi életünkbe a cég és SJ.
Vannak, akik mennyei szentségként emlegetik, ami szánalmas, vannak, akiket hidegen hagy, vannak, akik a gusztustalan dolgok miatt erõs ellenérzésüket interpretálják vele-velük kapcsolatban.
Hagyjuk meg mindenkinek a jogot, hogy e csoportok valamelyikébe tartozva véleményüket kifejezzék.
Én mondjuk, érdemei/k (van azért sok, valóban) elismerése mellett a hányós csoportba tartozom és ezt csak nehezen tudom divatnak tartani. Ebben különbözünk.
várjá. kijavítom neked:
„rájönnél hogy nyílt forráskód nem egyenlõ a bárki által legálisan módosítható programmal, csak azzal hogy meg lehet NÉZNI a kódját.”
így pontosabb, de ha nem is, legalább igaz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Aminek valóban az a helyes megnevezése, csakhogy hasonlóan sok más dologhoz, melyet a gyártója nevével illetnek, mert annak a terméke volt nagyon elterjedt, ezt is leginkább flex-nek mondják és mily meglepõ, nem is gondol másra a dolgozó annak hallatán.
Nem gondolom, hogy magadtól ne tudnál erre pár példát hozni, így én nem is teszem...
Mit tehetek?
Bocsi, még alszom talán... :o)
Mert neked papucsállatka, aki nem ért egyet veled és nem leledzik ama eszmei magaslaton, ahonnan te fikázod õt?
Ezért kevered össze az akasztófára való politikusokat a "pórnéppel"?
Sokszor bizonyítottad, mennyir fütyi vagy sok dologhoz, bár most egyetértünk a korai Apple mértékadóságával, mégis sokszor halljuk a magadfajtától, hogy semmi se lenne az Apple nélkül az IT világban. Ez persze nem baj, hiszen egy kabaréban kell a poén, csak a zagyvaságokat kár igaznak vélni és azt kántálni.
Szóval, mint sokszor, érdemi hozzászólás helyett ostobasággal rukkoltál elõ megint.
Kitûnõen érti itt minden "papucsállatka", hogy a Graphisoft a saját pénzén emelteti ezt a - már bocsánat - rondaságot, sõt azt is, hogy miért, de ha te nem érzed át a dolog - khm... - érdekességét, hát sajnálatos.
Megmondóemberként meg inkább te és szektád bizonygat buta dolgokat hitté kinõtt eszmerendszerben, messze rugaszkodva szakmai és logikai tényektõl.
Kár...
Ez nem állami szoborállítás, nem állami pénzbõl, közterületen, hanem egy cég privát akciója, saját tõkébõl a saját birtokán. Amely cég talán Steve Jobs nélkül nem is létezne. Sokat köszönhetnek neki, miért ne állíthatnának szobrot, ha futja?
Jóska bátya a saját birtokán a hûséges Csikasz kutyájának saját pénzébõl ugyanúgy emelhet emlékmûvet, ha akar. A temetõk tele vannak halottak privát szobraival sírelmék formájában. Most akkor mi van?
Az senkit nem zavar ugyanakkor, hogy Kóser Lalinak mellszobrot állítottak Debrecenben közterületen közpénzbõl? Az senkit nem zavar, hogy a 2002-es "szakértõi" magyar kormányról hiperrealista festmény született szintén közpénzbõl, amit végül a festõ meg sem kapott, simán zsebre vágták? He?
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
SENT FROM MY IPHONE
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Gaming is believing.
killall imagent
Ha már kötekedtek. Az nem Flex. A Flex az egy márka. Amit szerettetek volna mondani, az a sarokcsiszoló...
Akkora a szegénység, hogy gondolkodni is luxus! <#nyes>#nyes>
Akkor sem vagyok bálványimádó! <#wave>#wave>
Hogy a komprádormédia úgy hozta ezt le, mintha Magyarország állít szobrot, nem lehet csodálkozni. Õket csak a sza*kavarás érdekli, gyûlöletet akarnak szítani és fenntartani a jelenlegi kormányzók ellen, hogy ilyen gazdasági helyzetben szoborállítással foglalatoskodnak, stb., stb.
Meg persze azért is lehozta, mert BG és a médiatulajdonosok (általánosságban) között számos rokoni vonó felfedezhetõ...
Hattyú? Hol?
Persze ez az orszag azert tart itt, mert a kurva okos megmondoemberek nem olvasnak, nem ertelmeznek csak kantaljak az idiota mantrajukat meg akkor is, ha a temahoz hangyafasznyi koze sincs.
Persze erteni mindenki ert mindenhez, ezert is vagyunk a gazdasag, politika, sport, oktatas es kultura nemzetkozi porondjain meghatarozo nemzet.
http://gaborszantai.co.uk/
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A szobor meg ízlés kérdése, nekem sem tetszik, egyetértek, hogy se az anyag, se az ábrázolás nem jó, de ezt az idolt nem mi fogjuk bálványozni továbbra sem, tehát, hadd legyen olyan, amilyen.
Mulatságos a dolog, meg kicsit szánalmas is, de engem nem zavar, sõt jó mulatság ismét olvasni a véresszájú és nagyon okos szektatagok elméleteit.
"Nézd meg melyik a legmegbízhatatlanabb mobil OS. Az Android, pont a nyíltsága miatt."
Az android maga biztonságos, és megbízható. A htc meg a többi hülye gyártó eyecandys ész nékül összetákolt faszságai adják a sebezhetõséget(errõl volt is pár cikk nemrég, hogy az alap android ugyan olyan biztonságos mint a többi, a gyártók szarjai adnak mindennek rootjogot mert rendesen programozni büdös), de ezek NEM tartoznak az androidhoz, nem fognak a hivatalos android forráskódba bekerülni, na meg az android a legelterjedtebb, erre szállnak rá a kártékony programokat írók a legjobban.
Na és. Nézzük csak pc-t mi a legsebezhetõbb és legmegbízhatatlanabb os? Bizony a windows, ami a nyíltságáról híres ugye 😊)
"Gondold csak át, mennyien vásárolnak Adroidra és mennyien használnak tört programokat. (Az iOS-t is lehet törni, azaz jailbrake-elni a készüléke,t csak annak buktatói vannak.)"
Átgondolom. Annyian hogy megéri még az eredetileg ios-re írt programokat is androidra portolni. Tört programokat lehet hogy többen használnak arányaiban, hiszen a célközönség nagyobb része tudja hogy lehet ezt, az apple cuccok célközönségének nagy része pedig meglepõdne azon ha valaki elmondaná neki hogy telefonáláson és sms-en kívül még másra is lehetne használni, azt hogy mi a jailbreak szinte lehetetlen lenne elmagyarázni.
Amúgy a jailbreak és a rootolás következménye ugyan az: garanciavesztés... megint nagyon tájékozott vagy.
Máskülönben Ha lenne valami lila gõzöd arról amit beszélsz, rájönnél hogy nyílt forráskód nem egyenlõ bárki által módosítható programmal, csak azzal hogy meg lehet NÉZNI a kódját.
A biztonsági hibákért, nem az android vagy a gugli a hibás, hanem a htc, meg a többi "mi parasztvakítunk hogy 2x annyiért vegyék a telefonjainkat" gyártók.
Az hogy a nem biztonságos programok felkerülhetnek pedig a MARKET nyíltsága a felelõs, nem az os forráskódjáé.
Hallottál valami divatos marhaságot valszeg valami m$ buzitól, aztán gondolkodás nélkül azt terjeszted.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Ez van, ha a konyhaban gepelek es ket asszony csivitel mogottem😊
Sajnos magyarnak egyre kevesbe lehetne szobrot allitani, mert mostanra a depressziv, pesszimista, masokra irigy nemzet szinonimaja lettunk a kontinensen. Es bar a politikai es gazdasagi hangulat is okolhato ezert, de az utobbi 20-30 evben nem is nagyon akartunk ez ellen tenni.
Vegig lehet nezni az image movie-kat, amiket a kormany vagy turisztikai hivatalok keszitetek. Jo regota nem volt ertelmes fejlesztes vagy talalmany, ami magyarokhoz lenne kotheto, akar itthon, akar kulfoldon.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Piel, látom te még nem dolgoztál, csak a gép elõtt ültél. Az egy csiszológép a kezében, nem vágó. A flex-szel meg vágsz. Miért vágná le a kezét a szobornak? Tehát logikus is, hogy az egy csiszológép, de ha nem ismered fel a képen, akkor is kikövetkeztetheted. Open matyi.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Biztosan nem egy hétköznapi ember volt SJ, de alig szenderült örök nyugalomra és már megint õ van porondon.