Elfogadták Magyarország új szellemi tulajdon-törvényét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne legyél primitív kérlek szépen.
A hagyma meg még web-re is lassú, ami nem is csoda, lévén alig van exit.
Jó ötlet, de gyenge megvalósítás. Pláne, hogy mindenki f.sik, hogy IP cím alapján õt kapják el, ha exit és valaki "rosszalkodni" kezd.
A hagyma meg még web-re is lassú, ami nem is csoda, lévén alig van exit.
Jó ötlet, de gyenge megvalósítás. Pláne, hogy mindenki f.sik, hogy IP cím alapján õt kapják el, ha exit és valaki "rosszalkodni" kezd.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
T. Kolompár Gínó
Ön elmebeteg.
kéremkaccsójjaki!
Ön elmebeteg.
kéremkaccsójjaki!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Azt elfelejtitek, hogy a törvény része az is, hogy ránk szabadítják az összes mocskos amcsi jogvédõ szennyet.
Jáhééé, indul a szabadrablás. Millió dolláros kártérítés két letöltött mp3-ért ...
Jáhééé, indul a szabadrablás. Millió dolláros kártérítés két letöltött mp3-ért ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Már miért kéne feltörni? Már most is tudják hol laksz, ha problémájuk van veled(remélem van), odamennek és betörik az arcod.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
6 karakter egy PC-n 3-4 hónap ... afelett sok szerencsét bárkinek hozzá ... 😄
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
És a WinRAR jelszóvédelmével hogy boldogulsz ezekkel a progikkal?? Netán 7-Zip AES-256 kodolásával?? Mennyi idõ alatt törne fel mondjuk egy 10 karakteres jelszóval védett RAR/7Z fájlt?
Én is rendelkezem, pedig nekem csak van. Mondjuk én még torrent - titkosítást nem próbáltam feltörni, de nem is volt rá szükségem. De az összegyûjtött törõprogramjaim között van ilyen is. Mást, például elfelejtett jelszavú vagy mások által titkosított adatállományokat már viszont törtem fel. Nem olyan nehéz, megfelelõ programmal, csak a vastól függõen több-kevesebb türelem kell hozzá.
Nekik viszont telik a mi pénzünkbõl rá. A legfrissebb törõprogramra is, és a legkomolyabb vasra is. Olyanra, amirõl nem is tudsz álmodni....
Nekik viszont telik a mi pénzünkbõl rá. A legfrissebb törõprogramra is, és a legkomolyabb vasra is. Olyanra, amirõl nem is tudsz álmodni....