Ne legyél primitív kérlek szépen.
A hagyma meg még web-re is lassú, ami nem is csoda, lévén alig van exit.
Jó ötlet, de gyenge megvalósítás. Pláne, hogy mindenki f.sik, hogy IP cím alapján őt kapják el, ha exit és valaki "rosszalkodni" kezd.
Azt elfelejtitek, hogy a törvény része az is, hogy ránk szabadítják az összes mocskos amcsi jogvédő szennyet.
Jáhééé, indul a szabadrablás. Millió dolláros kártérítés két letöltött mp3-ért ...
Már miért kéne feltörni? Már most is tudják hol laksz, ha problémájuk van veled(remélem van), odamennek és betörik az arcod.
6 karakter egy PC-n 3-4 hónap ... afelett sok szerencsét bárkinek hozzá ... :D
kjhun#5
És a WinRAR jelszóvédelmével hogy boldogulsz ezekkel a progikkal?? Netán 7-Zip AES-256 kodolásával?? Mennyi idő alatt törne fel mondjuk egy 10 karakteres jelszóval védett RAR/7Z fájlt?
teddybear#4
Én is rendelkezem, pedig nekem csak van. Mondjuk én még torrent - titkosítást nem próbáltam feltörni, de nem is volt rá szükségem. De az összegyűjtött törőprogramjaim között van ilyen is. Mást, például elfelejtett jelszavú vagy mások által titkosított adatállományokat már viszont törtem fel. Nem olyan nehéz, megfelelő programmal, csak a vastól függően több-kevesebb türelem kell hozzá.
Nekik viszont telik a mi pénzünkből rá. A legfrissebb törőprogramra is, és a legkomolyabb vasra is. Olyanra, amiről nem is tudsz álmodni....