Unalomból internetezünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#19 ezzel egyet kell, hogy értsek.
Szóval, én inkább csak a fölösleges agyatlan lázadást tartom butaságnak ez ellen.A nagytestér paranoiának sincs sokkal több értelme, mert, ha meg akarnak találni, akkor megtalálnak.Ettõl függetlenül, nyilván minimalizálni kell a személyes adatokat közösségi portálnál (de ez nem csak fb-re vonatkozik).Van PR oldalam, de nem adom meg 😛
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ami a leginkább visszatetszõ, hogy a Facebook olyan szinten épül be már szinte minden weboldalba lassan, hogy aki nem használja az erõsen diszkriminálva van.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Akkor már egy senki az ember. Te ki a f*sz vagy ha szabad kérdeznem?
papa: azért szoktam ám értelmes kommentek is zsületni. Ott a fórum. De én szeretem elolvasni a baromságokat is (céltalan dolog?), jót mosolygok. 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
és azok is csak unalomból járnak ide h beszologasannak 😊 Régóta olvasom az oldalt,de csak féléve nézegetem komentekeket,mert többet ér egy pártatlan kritika vagy valami okosat olvasok..de sajna csalodnom kellet mert az itt lévök 80% csak trollkodik meg egoista barom 😊
www.icewebhu
Azért néha a napisz*r oldalait (is) érdemes megnézni, ha másért nem, hát azért, hogy lássuk milyen sok idióta él a Földön, tisztelet a kivételnek. Na húztam. Pá
Bizony. Internetre fordított idõm 95%-a hírolvasás, kutatás, anyaggyûjtés.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
ja és mást is csak céllal teszek
lehet máshogy??? ja lehet...
Ha csak azért jársz fel a fütyibúkra hogy hátha van valami érdekes akkor merõ unalomból teszed. Ha azért lépsz be mert valakinek írni akarsz, mert fontos mondandód van, akkor az már célzott netezés.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Fel lépek facebook-ra, ha látok valami érdekeset, akkor keresgélek, de ha nincs semmi érdekes, akkor elmegyek. Ez célnak számit akkor? Vagy fogom és úgy csatlakozok netre hogy "most ú de megnézem hogy hogy áll a mai tõzsde".
Szerintem az emberek többségére igaz, ha könyv, ha internet, hogy ha már kinyitotta/csatlakozott, akkor tovább nézelõdik céltalanul. Ugyan ez a vásárlás.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nem ide tartozik, de butulunk el fele én ezt látom, se a filmipar, se a játékipar nagyon a béka picsája alatt van és kevés jó mûvet tud mutatni (olvadnak össze a cégek, az ismertebbek, pedig próbálnak ritkán, de akkor "durrantós" sikerrel berobbanni a köztudatba és a többi meg elég langyos mellette) akkor munkát nem lehet találni (csak 10 vagy 12 órást tényleg gombokért) és nem akarok elkeseríteni senkit, de az emberek ettõl egyre egoistábbak lesznek, igyekszenek pozítívak lenni, különös ok nélkül, mintha muszály lenne (ami valóban javarészt igaz), de ez sajnos az ország gazdasági helyzete miatt is van, persze ha jobban belegondolunk csak akkor 😊