22
  • Lack
    #22
    #20 Nálam is kb. hasonlóan néz ki a a dolog + híroldalakon olvasgatok (jobb mint az esti TV híradó ), a bulvárt és az online játékokat ki szoktam hagyni.

    #19 ezzel egyet kell, hogy értsek.
  • who am I 7
    #21
    Nem a véleménnyel van baj, hanem annak milyenségével.Mindent tudni kell a helyén kezelni és kontrollálni.Nem attól leszel intelligens, h egy divatdolgot fikázol agyatlanul, hanem akkor, ha megprobálsz belőle előnyt kovácsolni.Amit, akárhogy is nézek az fb-vel lehet és itt nem az "éppen szarok a wc-n" szintű emberekre kell gondolni, mert nagyon furcsa, de nem csak olyan arcok vannak fent.Főleg, ha az ismerőseidet látod nagyrészt.
    Szóval, én inkább csak a fölösleges agyatlan lázadást tartom butaságnak ez ellen.A nagytestér paranoiának sincs sokkal több értelme, mert, ha meg akarnak találni, akkor megtalálnak.Ettől függetlenül, nyilván minimalizálni kell a személyes adatokat közösségi portálnál (de ez nem csak fb-re vonatkozik).Van PR oldalam, de nem adom meg :P
  • DjDano
    #20
    Nálam ez úgy működik, hogy napi rendszerességgel elolvasom vagy 8-10 online (telekom/számtech stb) magazin engem érdeklő cikkeit, aztán jöhet egy kis bulvár és napilap szemezgetés is, végignézek pár torrent oldalt van e letöltésre érdemes cucc, általában az internetes áruházakat is böngészgetem, hiszen szinte mindig ki lehet fogni valami jó ajánlatot, vatera egy kincsesbánya. Aztán jöhet egy kis billiárd vagy más online játék, Youtube-on is hihetetlenül hamar el tud menni az idő. És akkor még nem beszéltem arról, amikor csak szimplán utánanézek valami dolognak, témának és keresés közben újabb és újabb érdekes oldalakba botlok :) Szóval a közösségi oldalakon túl is van élet, sőt jóval sokoldalúbb azoknál.
  • DjDano
    #19
    Én azért nem fogamzanék ilyen durván, de hogy már rég nem arra használják amire anno ki lett találva az tuti biztos. Elvégre az lenne a lényeg, hogy egyfajta barátlista és kapcsolttartó oldal legyen, ahol a közös ismerődök, távoli rokonok, barátok megtalálhatják egymást. Akik folyamatosan fent lógnak azokról ne is beszéljük, szerintem napi 1 óránál több facebook használat már függőség, ha nem bír ki 1-2 napot nélküle a delikvens az szintén.

    Ami a leginkább visszatetsző, hogy a Facebook olyan szinten épül be már szinte minden weboldalba lassan, hogy aki nem használja az erősen diszkriminálva van.
  • Egerwin
    #18
    Az is cél, nem? :D
  • Lack
    #17
    Figyelj csak az a baj, hogy véleményt mondtam a fennkölt és mindenek felett álló közösségi mocsokról? Azt már nem is szabad mi? Miért? Mert "mindenki" a tagja és mindenki szereti? És most divathullám van és húúú?

    Akkor már egy senki az ember. Te ki a f*sz vagy ha szabad kérdeznem?
  • tomcsa4
    #16
    Nah, akkor ki is merítettétek a cikk feltevéseit. Amúgy én célzottan szoktam kiverni, ezt üzenem dzsagonnak. :)

    papa: azért szoktam ám értelmes kommentek is zsületni. Ott a fórum. De én szeretem elolvasni a baromságokat is (céltalan dolog?), jót mosolygok. :)
  • who am I 7
    #15
    Lényeg, h Mr.Tökéletesség is leereszkedett a csoró egoista proli sg népe közé, és jól megmondta yeah
  • fergusonpapa
    #14
    sztem a világon sehol nincs annyi egoista mint itt sg-n..

    és azok is csak unalomból járnak ide h beszologasannak :) Régóta olvasom az oldalt,de csak féléve nézegetem komentekeket,mert többet ér egy pártatlan kritika vagy valami okosat olvasok..de sajna csalodnom kellet mert az itt lévök 80% csak trollkodik meg egoista barom :)
  • who am I 7
    #13
    haha :D dehogy veszem, ilyen senkik primitív szövegeit nem igazán szoktam :) csak tartottam eléd egy tükröt, hátha észreveszed magad.Te Jézus Krisztus baz :D
  • Lack
    #12
    Igen neked ment who am I 7 ! Na jó befejeztem, nem is igazán a témához tartozik.

    Azért néha a napisz*r oldalait (is) érdemes megnézni, ha másért nem, hát azért, hogy lássuk milyen sok idióta él a Földön, tisztelet a kivételnek. Na húztam. Pá

  • Lack
    #11
    Mivan betalált? Magadravetted? Vagy tényleg jó névvel illettem? Sok sötét.
  • who am I 7
    #10
    pl. a te pöcegödör hsz-edet se látnánk.
  • gulyasandras
    #9
    Vagy fogom és úgy csatlakozok netre hogy "most ú de megnézem hogy hogy áll a mai tőzsde"

    Bizony. Internetre fordított időm 95%-a hírolvasás, kutatás, anyaggyűjtés.
  • Lack
    #8
    Hű. Mi lenne a társadalommal, ha a fércbuk és a hozzá hasonló pöcegödrök hirtelen megszűnnének? Szörnyűség.
  • gombabácsi
    #7
    én mindig csak céllal netezek

    ja és mást is csak céllal teszek

    lehet máshogy??? ja lehet...
  • Szefmester
    #6
    Szerintem a célzott netezéskor arra gondolnak az emberek, amikor kifejezetten keresel valamit. Legyen az bármi bármilyen okból, de te keresed, és nem csak véletlen bukkansz rá valami más oldalon ahol azért vagy hogy ott legyél mert miért ne.

    Ha csak azért jársz fel a fütyibúkra hogy hátha van valami érdekes akkor merő unalomból teszed. Ha azért lépsz be mert valakinek írni akarsz, mert fontos mondandód van, akkor az már célzott netezés.
  • dzsagon
    #5
    nem akarok ujjal mutogatni, de sokan csak kiverni járnak a netre
  • Molnibalage
    #4
    Pl. keresek forrást egy haditechnikai cikkhez. Én nagyrészt célzottan netezek.
  • bricsi01
    #3
    Én azt nem értem, hogy hogy lehet "céllal" internetezni.
    Fel lépek facebook-ra, ha látok valami érdekeset, akkor keresgélek, de ha nincs semmi érdekes, akkor elmegyek. Ez célnak számit akkor? Vagy fogom és úgy csatlakozok netre hogy "most ú de megnézem hogy hogy áll a mai tőzsde".
    Szerintem az emberek többségére igaz, ha könyv, ha internet, hogy ha már kinyitotta/csatlakozott, akkor tovább nézelődik céltalanul. Ugyan ez a vásárlás.
  • tomcsa4
    #2
    Azért néha egy-egy cél nélküli barangolás jól esik az embernek. Pláne ha közben zenét hallgat, válogatja a netek a könyveket, magazinokat, néha beszélget. De ha ez már mindennapossá válik, sőt ha csak ez tezsi ki az ember életét, na akkor van baj. Addig semmi gond nincs evvel.
  • mester1987
    #1
    Hát meg tudom érteni, mivel facebook-on is nem 1 és nem 5 ismerősöm is állandóan online, de azt még nem hogy maga, de a csatkai szűzmária se tudja miért...

    Nem ide tartozik, de butulunk el fele én ezt látom, se a filmipar, se a játékipar nagyon a béka picsája alatt van és kevés jó művet tud mutatni (olvadnak össze a cégek, az ismertebbek, pedig próbálnak ritkán, de akkor "durrantós" sikerrel berobbanni a köztudatba és a többi meg elég langyos mellette) akkor munkát nem lehet találni (csak 10 vagy 12 órást tényleg gombokért) és nem akarok elkeseríteni senkit, de az emberek ettől egyre egoistábbak lesznek, igyekszenek pozítívak lenni, különös ok nélkül, mintha muszály lenne (ami valóban javarészt igaz), de ez sajnos az ország gazdasági helyzete miatt is van, persze ha jobban belegondolunk csak akkor :)