32
-
Mat666 #32 Igazad van 30 dollárt ért volna meg a játék marha nagy bőr lehúzás.
Nekem az MW1-MW2 tetszett de ez túl drága és nem tudom mire fel.
Gyakorlatilag elmondható hogy kaptunk egy MW2-öt át szabott perk és csapás rendszer el és új pályákat amiknek a többsége igen gyenge a régiekhez hasonlítva.
Véleményem szerint a játékot két dolog menti meg a bukástól az egyik a neve a másik hogy még az MW3 is hozza a pörgős COD stílust amit sokan szeretnek.
Az viszont biztosra mondható hogy következő alkalommal valami nagyot kell dobniuk mert ez édes kevés lesz.
Csak a magam nevében beszélhetek de még egyszer engem nem vernek át ilyen " új játékkal" -
#31 Amiket itt felsoroltál azoktól sem élvezném jobban a játékot...!
Talán a járművek dobnának rajta valamit!
De ilyen hogy éjszakai pálya... meg összes fegyver...!
Attól szerinted jobb lesz a játékélmény hogy egy éjszakai pályán rohangálsz?De ha te mondod ettől biztos több ezren vették volna meg a játékot mert ezek hatalmas újítások ugyebár!
Vicces vagy! -
Lack #30 Na értően olvassa el mindenki...
Nekem tetszik a game, tehát megyek codozni (nem kell rögtön lebuzizni )
Csákány. -
tomboy013 #29 Én csak az olyan embereket butázom le aki képtelen elviselni hogy van akinek tetszik a játék =) Értő olvasást ajánlom ismét figyelmedbe ;) Nekem ugyanolyan graf beállítások mellett viszi a 3-at is szépen mint az egyet. Nem nézem az fps számot a lényeg hogy ne akadjon. Kit érdekel hogy 60 vagy 120 fps-el viszi mindkettő folyamatos játékot ad. Nekem jó szórakozás a játék, nem kötök bele minden szarságba mint te. De ha neked az jó akkor egészségedre. Ha reális harcot akarsz menj ki valamelyik háborús zónába és lövesd agyon magad erre már tényleg nem tudok mit mondani =D Mert amúgy a konzol exkluzív játékokba egyáltalán nincs célzásrásegítés mi? =D Az nagyon reális ugyebár... -
#28 Jah és configban úgy kikapcsolhatunk szinte mindent, hogy már csalásnak is elmenne. (light off pl) -
#27 Skynetnek igaza van, Bár a játék motorja alig fejlődött, a teljesítményt jobban eszi, dehát a gépeink is korszerűbbek. ( Nem magyarországra kell gondolni... )
Sok robbanás meg szépített scriptelt izé nekem is megakarsztja néha az amúgy szikla szilárdan 60 FPS-en futó (korlátozott) MW3-at.
Játszani vele nem kötelező, de a piac szegényes.
Én szeretem az MW3-at a sok hülyesége és szimpla elcseszései ellenére is, egyedül a csalók jelentenek problémát, ők viszont nagyon... -
#26 Tomika: Te butázol le mindenkit aki negatív véleménnyel van a butított játékmenetről meg a full klisével teletömött hősamerikai sztoriról amit kb 5 perc alatt talált ki valaki.:)
Felnövök?:) Lol
" ugyanolyan szépen elviszi az MW3-at mint az 1-et"
Negyedannyi FPS-el.:)
"Az hogy multiba miért buta a CoD "
Norecoil,atomgyenge hitbox,fullarcade ugrabugra gyilok, tréfiknek való perkrendszer. Egy mezei egyszerű Quake 3 "valós fegyverenevekkel"...
Reg5: Hogy mind szar ezt nem mondta senki,de hogy a konzolos exkluzív fps-ek messze jobbak minden tekintetben az biztos. -
Reg5 #25 Ezek szerint az összes multiplatform FPS síkszar? Nemá... -
tomboy013 #24 Nem tudom melyik része nem érthető annak hogy kikapcsolódásnak tökéletes. Ennyire azért ne legyél már buta hogy nem érted a magyar beszédet. Engem titulálsz hülyének mikor nem érted amit olvasol? :) Szerintem minden embernek megvan a maga ízlése és nem illik leszólni azt, max véleményt alkotni a témáról. De ha felnősz majd te is TALÁN rájössz erre. Egyébként van egy 3 éves laptopom és azon szoktam CoD-ozni és képzeld ugyanolyan szépen elviszi az MW3-at mint az 1-et. Számomra ez is előny hogy egy új játékkal is tudok még multizni laptopon mert nem akad orrba szájba. Az hogy multiba miért buta a CoD ezt nem vágom de ha te mondod biztos úgy van ;) Biztos egy hiper kocka nem elégszik meg ilyennel, de a te kedvedért elismétlem még egyszer: kikapcsolódásnak tökéletes ;) -
#23 Multiban? gyakorlailag a COD a legbutább..Singleben? Messze jobbak a kozolos exluzív fps-ek. -
Reg5 #22 Ma melyik FPS nem ilyen? -
#21 "Jah meg nem kényszerítenek arra hogy új gépet vegyek mikor kiadnak egy újabb CoD-ot"
Azért van az hogy az UGYAN AZZAL A GRAFIKAI MOTORAL HAJTOTT szinte semmive se rondább COD 4(Pár effekt,ennyi) egy 8800gt-vel még 2-300fps-el tudott futni annó,míg az MW3 szinte ugyan azzal a látvánnyal (ugyan az a motor polírozva) ugyan azzal a rendszerrel 40-50 fps-t köhög ki...Értem et is...:D -
#20 tomboy13-nak..:) -
#19 Tehát aki látja hogy a COD széria hanyatlik a színvonala az elődökhöz képest a béka segge alatt,a sztorija egy kliséhalmaz hős hurráamerika sztori az buta,de te aki megelégszik a romba butított multival és az agyatlan AI mentes script ellenfelekel teletűzdelt csőpályán vonulós szuperakcióval,te vagy az értelmes játékos társadalom alappillére...:D
Értjük.:) -
#18 Nem kell ehez embereket alkalmazni, ha végre befognák a pofikájukat és elfogadnák a 10!!! oldalas listámat, ahol elmagyaráztam nekik, mi kell a játékukba.
Csak párat hogy említsek:
- ÉJSZAKAI PÁLYÁK
- JÁRMŰVEK
- K/D ALAPÚ RANGSOROLÁS ÉS LOBBY KEVERÉS
- MINDEN EDDIGI FEGYVER MULTIPLAYERBEN
- TÖBB ATTACHMENT ÉS CAMO
- CUSTOM KARAKTER GENERÁLÁS SIDE ALAPON
- JAVÍTOTT SCRIPTEK ÉS HITBOX
- FIZETETT GM, VAGY VOTEKICK
- REPORT w/ INGAME DEMO RECORD (Ezt mondjuk megcsinálták végre!!)
- HD TEXTURES AND LIGHT SHADERS
- FULL-SCALE PLAYER CARDS
És ez csak egy pici töredék... -
tomboy013 #17 Én is egyszerűen fogalmazok hogy te is megértsd: Nekem tetszik az MW3 ergó én kaptam valamit a pénzemért, és sokan vannak még így vele. És aki megveszi ezt az nem hülye, csak bejöttek neki az előző részek és kíváncsi a végkimenetelre. Ennyi. Ahogy már említettem kikapcsolódásnak tökéletes.
-
shootaboy #16 *Ha azt nézzük, hogy mennyi tartalmi, játékmenetbeli, és technológiai újítás van a CoD-okban. Ha meg a nem kell újítani dolog mögé bújnak, akkor oké legyen, de 30 dolláros címke legyen a dobozon. Mások újítanak, mivel ugye verseny van a piacon.
Illetve most éppen nincsen, mert a CoD a saját műfajában abszolút piacvezető, éppen ezért él vissza a kiadó a helyzettel, mert nincs konkurencia. Nyilván nem tartalmilag, mert ha a hasamra ütök, vagy 5 játékot tudok mondani, amelyek mindegyike simán elkeni a CoD száját műfajon belül. Itt a név adja el a terméket, nem a tartalom. Sok zsugája van az Actinak, és egyre több.
Az EA - akik kb. 10 éve ugyanezt a stratégiát követték, majd estek pofára hatalmasakat - ma a legszínvonalasabb, legtartalmasabb játékokat készítik, és nem szállnak el az árazással sem. Talán majd az Activision is eljut ide egyszer, csak ahhoz kell még az a nagy zakó, úgy néz ki. bár...ők talán már túl nagyra nőttek ahhoz, hogy igazán nagyot borulhassanak. -
shootaboy #15 Ok, akkor "egyszerűen fogalmazok, hogy mindenki megértse", ahogy Viktor mondaná:
Mások adnak is valamit a pénzünkért, erről van szó.
A rókabőrözés lényege pont az, hogy minimális befektetéssel maximalizáljuk a profitot, és az Activision pontosan ezt teszi a CoD-al, lehet itt nyomni a makeupot a levegőbe, hogy trilógia, meg sztori, meg bla bla, de akkor kérjenek érte 30 dollárt, mert kb. annyi lenne a reális.
-
tomboy013 #14 Jah meg nem kényszerítenek arra hogy új gépet vegyek mikor kiadnak egy újabb CoD-ot, mivel kicsi a gépigénye, a grafikája pedig összességében szerintem elég jó. Így még a régebbi laptopomon is elfut az összes MW. És tetszik hogy nem mennek rá feleslegesen arra hogy brutális gép kelljen hozzá, mint tudjuk melyik játékhoz nem nevezem nevén mert kirobban a háború =D -
tomboy013 #13 Mert mást egyébként nem az anyagi haszon szerzésőből csinálnak mióta világ a világ :) Ez mindennel így van szerintem, legyen az film vagy játék. A negyedik részt sem azért csinálták hogy ingyen osztogassák és megmutassák hogy ilyet is tudnak. Az hogy nem volt megírva előre 3 rész az 1 dolog. De akkor is 3 rész van ami egy alcím alá esik. Ezért nincs szükség nagy módosításra játékmenet szempontjából a másik 2 résznél sem. Szerintem szerethető a játék. Jól meg vannak csinálva a drámaibb jelenetek. Kikapcsolódásnak tökéletes. -
shootaboy #12 Hol a véleményed? Milyen trilógia? Maga Robert Bowling mondta anno, hogy lövésük nem volt hogyan fogja majd fogadni a közönség a Modern Warfare-t. Ennek a "trilógiának" (vigyázz mert megállanak háromnál) az utolsó két részét, és a mindenféle vadhajtásokat (WaW, BO) csak és kizárólag az anyagi haszonszerzés szándéka hozta létre. Művészileg kb. semmilyen értéket nem képviselnek, tartalmilag a MW2 óta nem történt semmi a sorozattal, sztorija meg mondjuk a Half Life-nak vagy a Deus Ex-nek van, nem a CoD-nak.
#6 Ha csak félúton lenne az utolsó 4 CoD a műfaj korlátai és a semmi között, akkor még egyet is értenék. -
tomboy013 #11 Miért talán ott totál más világba csöppenünk a 3. részben vagy mi? Ahelyett hogy kötekednétek a semmin inkább próbáljátok meg felfogni a hasonlat lényegét. Sok idióta ember azt hiszi hogy a CoD MW 3-nak kellene valami hatalmas újdonságot tartalmaznia az előző MW-hez képest. Hát abszolút nincs rá szükség. A trilógia záró darabja amiben megmutatják mi lesz azokkal az emberekkel akiket az előző részekben megismertünk. Nem tudom mit kell ezt túlspirázni =D Amúgy meg már rég kész van, szerintem jól sikerült a játék, bár a 2 jobban tetszik. Ennyi. Remélem még lesz pár okos aki a hasonlaton lovagol ahelyett hogy megpróbálná értelmezni -
#10 "vagy akár a Gyűrűk Uráé is, mert ugyebár egy sztory végét akarják bemutatni és azt hasonlóképpen csinálják mint az első részekben. Szerintem érdekes lenne ha a Gyűrűk Ura 3. részében lézerfegyvert kapnának elő nemdebár ;)"
Remélem, érzed, hogy mennyire sántít a hasonlatod... -
#9 *mész és lősz -
#8 Nekem sincs sok bajom a Coddal, egy egyszerű ész és lősz játék és kész, ennyi, nem kell túlbonyolítani, én meg őszintén szólva hányok már a sok lépj szintet egy fps-ben, meg moddold szarrá a fegyvered típusú fps-ektől (tudom hogy a cod multija is ilyen, de az nem érdekel, a single-t meg még nem érte el ez a hullám) Kb a CoD sorozat az az fps amikkel játszani szoktam. Mondjuk az fpsek már annyira amúgy sem vonzanak, szal ha nem lenne több belőle nem sírnék, de egy játéknak nem rossz. Akinek meg nem tetszik az úgyse játszik vele, a trollkodás/fikázás divathullámát meg nem muszáj követni. -
tomboy013 #7 Én értem, azért mert buta és nem képes elfogadni más ember véleményét =) A Gyűrűk urát meg csak példaként hoztam fel nem hozzá hasonlítottam, szerintem értő olvasással ez kiderül... Azt sem értem egy Trilógia 3. részében ami a sztory záró darabja miféle óriási változtatást kellene beépíteni a játékmenetbe? Azt majd egy újabb résszel megoldják aminek nem Modern Warfare lesz az alcíme.
Shootaboy te meg hallásból ismered max az MW sorozatot ha szerinted nincs sztory. Teljesen korrekt csavaros története van egy FPS-hez képest. -
Lack #6 Nem értem, miért birka, madár stb.. aki megveszi, vagy nem veszi meg de tetszik neki a játék? Hmm? FPS, mondom FPS! Hová újuljon? Mindenki csak köpköd, hogy hú de szar mert nincs újítás, meg nincs sztori meg anyámkínja benne. Akkor le kellene írni, hogy pontosan ki milyen újítást várt volna el. Nekem tetszik a játék, még ha szarrá van szkriptelve akkor is. Gyűrűkúrát meg ne hasonlítsunk már össze egy shooterrel. Ha valakinek nem tetszik, nem kell megvenni, nem kell játszani vele. -
#5 Mondjuk mókás lenne, de kifelejtetted a számításbol, hogy azzal még dolgozni is kéne. ^^ Amitől már eléggé elszoktak. -
shootaboy #4 Milyen sztorit? Nincs sztori. A Gyűrűk Ura a fantasy irodalom egyik megingathatatlan alappillére, még csak egy lapon sem lehet említeni ezzel a szarral. Ezt úgy csűrik-csavarják ahogy csak akarják, és egészen addig, amíg a sok madár megveszi az éppen aktuális részt. A sok birkának ez kell, éppen ezért feleződik epizódról-epizódra a színvonal, és ezért van egyre kevesebb munka az újabb és újabb részekben. -
#3 visszamehetnének a 2. világháborúba. Egészen 1939től kezdve hogy lengyelek lennénk, védekeznénk majd meghalunk, aztán német katonaként majdnem egész európát leigáznánk, utána orosz, angol, francia, még akár magyar katonát is eljátszhatnánk. a végén bombát dobnánk japánra és mi is ott pusztulnánk. -
tomboy013 #2 Nekem tetszett a Modern Warfare sorozat. Szóval én örülnék egy olyan szintű CoD-nak. Kis kikapcsolódásnak meló után tökéletes. Az MW3 nem rókabőr, hanem a sorozat 3. része. Nemtudom milyen hatalmas újításokat vártak el néhányan... Ez csupán lezár egy sztoryt. nyilván ebből kiindulva pl a Star Wars utolsó része is szar rókabőr vagy akár a Gyűrűk Uráé is, mert ugyebár egy sztory végét akarják bemutatni és azt hasonlóképpen csinálják mint az első részekben. Szerintem érdekes lenne ha a Gyűrűk Ura 3. részében lézerfegyvert kapnának elő nemdebár ;) -
shootaboy #1 Ezt is vegyétek majd meg sokan, hogy a következő CoD még kevesebb újítást tartalmazzon, és még nagyobb rókabőr legyen, mint a MW3! Tömjétek meg jól a kiadó zsbeit felebarátaim! Kapjuk csak a szart a nyakunkba még jó sokáig!