35
  • nachtwey
    #35
    A csámcsüng innovatívan ellopta a lopás és másolás innovációját az iThief-től, így mindegy is:D
  • nachtwey
    #34
    Azért elég erős ez a mezőny, bár birkáknak mindegy, bégetik a baromságaikat csak a bilog más a termékeiken: szardroid, FAPple vagy copied by Csámcsong.

    Ha meg megdöglik az Epöl, akkor lehet mindent occsón árulni, mert csak a liePad miatt lehetett az ótvar másolatokat így beárazni.
  • Amiga
    #33
    Az Apple a legnagyobb féreg cég a világon. Na sebaj, a főnök már meghalt, a cége is követi hamar.
  • srobin
    #32
    Ez az egész szerintem csak nyomásgyakorlás, hogy Dél-Korea a vadászgép-tenderükön biztosan az F-35-öst válassza, és felhagyjon a saját fejlesztésükkel. Ott kicsit nagyobb pénzekről van szó, mint a táblagépek piacán. Nyílvánvaló, hogy mióta kiadták az "N"-t, abba már nem fognak tudni belekötni. Csak próbálkoznak.
  • lipovics
    #31
    Hülyék, akik az almát védik. Ha igazuk lenne, akkor sorra nyernék a különböző pereket. A valóság az, hogy egy országban nyertek, többiben rendre veszítettek. Ha lenne alapja a vádaskodásnak, akkor nem születnének egymásnak teljesen ellentmondó ítéletek, valamelyest egységesek lennének.

    Összegezve: ahány bíróság, annyi ítélet = nagyon inog a vád
  • hurkaur
    #30
    Ez pl nokia otlet (par honapja jottek ki vele), de sebaj. Samsung es az innovacio, hah meseben esetleg :D.
    Kisz oco munkaszok szikeres cuccot gyorszan jemaszolnak, mert lenni szikej es ezeotcazert olcon eladjuk!
    - innovacio samsung modra, igy helytallo.
  • tcpip2
    #29
    Megtette, ez elvileg a 10.1N mint ahogy fentebb is látszik. Mégis mennyire kéne még átdesignolni? Az ég szerelmére, ez csak egy nyamvadt lekerekített téglalap!
    Téglalapokat, hasábokat, stb. nem szabadna engedni levédetni. Mi lenne ha egy hűtőgyár kisajátítaná a hasáb formát? A többiek gyártsanak emiatt gúla, gömb és kúp alakú hűtőket? Vannak olyan dolgok, aminél a forma az eszköz célja, tárolása miatt adja magát...
  • narumon
    #28
    Ahhan ilyen pert még nem láttam tőlük, de itt és most nem is erről van szó, hanem a régóta húzódó samsung (ugyanolyankinézet) perről, amit egyébként bármilyen iparágban meglépnek a szereplők.
    És igazából a Samsungot sem értem (vagyis igen ez bizonyíta, hogy nem zörög a haraszt...), mert neki csak annyit kéne csinálnia hogy áttervezi a designját az ominózus készüléknek és mindenki cumizhat. Érthető okokból ezt nem akarja megtenni, csak ezek után akkor nem tudom, hogy mit kell rajta védeni.
  • narumon
    #27
    Ezek szerint a mondat értelmezéseddel ugyanolyan problémák vannak mint a mostani fiatalok 90%-nál. Mars vissza az iskolába.
  • Kilowog
    #26
    Sem Samsung, Sem Apple részvényem nincs, szurkolni meg szívesebben szurkolok kedvenc foci vagy kosárlabda csapatom meccsein, szóval ez nekem nem hír. :)
  • Hunty
    #25
    Teljesen egyetértek!
    Szégyen, hogy ilyen perek egyáltalán szárba szökkenhetnek.
    Hogy mindenki (narumon is) értse mire gondolok - az Apple levédette például „a kézben elférő méretű eszközt”, „az okostelefon előlapjának nagy részét elfoglaló kijelzőt” illetve „az előlap felső részén középen elhelyezkedő hangszórót” is. És most ezekre alapozva perel... És sajnos talál hozzá megfelelően nagy zsebű bírót is...
  • Rapid81
    #24
    A Samsungnak nincsenek saját ötletei, ugye?
    http://pdafanclub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1966:hajlekony-atlatszo-nyujthato-samsung-szerint-a-joev-telefonja&catid=97:hardver&Itemid=268

    Az alma meg becumizta. Ráadásul otthon.
    http://pdafanclub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1967:mar-az-usa-ban-sem-az-apple-fujja-a-passzat-szelet&catid=91:erdekesseg&Itemid=272
  • sanyicks
    #23
    Engem is elborzaszt az emberi hülyeség amikor látom hogy egy 0 fejlesztési költségű, triviális ezernyi terméken használt, dizájn miatti pereket valaki jogosnak tartja, hát még akkor ha egy utólag és még csak nem is a "kifejlesztő" által levédett szabadalmat és a miatta indított pereket jogosnak tartja.
  • nlght
    #22
    na megérkeztél, feltartottak vhol vagy mi? hiányoltam az aktuális trollt és a komplexusait, kösz h kivetíted rám de nem kellene, mert ez egy it fórum te gyökér, nincs tabletem és nem is lesz amíg nem lesz olyan spec terület ami miatt érdemes lesz megvásárolnom, de tisztában vagyok a mai felhozatallal, ez meg egy fórum és szólásszabadság van, azt írok amit akarok, de ne aggódj nem hibáztatlak, nem a te hibád h anyuci sosem szeretett igazán, de nyugodtan keress fel egy pszichológust ha valakivel beszélni szeretnél róla, hidd el nem fog megártani...
  • nachtwey
    #21
    Drága komám - remélem nem haragszol, de ha már ugye fantáziálgatsz és írogatsz hülyeségeket, akkor én is megtehetem.
    Ha létezne némi igazság a világon, akkor az Apple még mindig iPod-okat, a Samsung meg hűtőszekrényeket gyártana, mert mások kifosztása nélkül ehhez értenének. Vagy ehhez sem. A gúgli meg egy garázscég lenne valahol Pussyville suburb-ben. Vagy az sem.
    A Samsungot meg soha nem érte kár, mert amit összelopott a kicsiktől, abbúl megeteti a nagyokat. Kishalat a nagyba. Ha a munkásokat nem sajnálnám, akkor ezeken a cégeken már lakat lógna. Mosógépet meg veszek mástól, nem koreait.
  • nlght
    #20
    Ami erről az eszembe jut az az, hogy a negatív reklám is reklám, és ráadásul fizetni se kell érte, mert az újságok és portálok önként írnak róluk. Ha 2 cég összeveszik, akkor az újságok hónapokig csámcsognak a konfliktuson (főleg ha uborkaszezon van és kevés a hír). A laikus nép meg elkönyveli, hogy sokat hallott róluk, ezért a fejekben ők lesznek a 2 nagy, akik közül választani érdemes. Az egész csatának a blackberry, htc, asus, stb. a legnagyobb vesztese ebből a szempontból.
  • nachtwey
    #19
    Az, de az olyan nyomoroncok, mint G_ArchAngel vagy jómagad elrágódtok faszán ezen. Gondolom pinát még egyikötök sem látott, de táblátok a legújabb van. Valamin csak kell húzogatni az ujjacskátokat, nem?
  • nachtwey
    #18
    Meg a többi is az, élükön a Spyggle-val. Mocskos szemét banda az összes, csak a pénzünk kell nekik aztán cserébe mit kapunk? Két évente belassuló szarokat, hogy vegyünk újat.
    Last Ninja még mindig frankón fut C64-en, az volt az igazi korszak! Aranykor, pajtikám, aranykor!
  • nlght
    #17
    Az almaszedőktől kérdem, hogy most minek örültök? Nem csak az apple fejleszt egyedül viszont az apple volt az aki először újrafeltalálta a tabletet és utána felbérelt egy rakás ügyvédet és vhogy elérte, hogy szinte az egész világon tiltsák be a konkurenciát, mert azok is téglatest formájúak... Most komolyan mégis milyet kellett volna a samunak gyártania? Hatszög alapterületű formát, vagy mi? Sztem ez már a szánalmas kategória.
  • G_ArchAngel #16
    En nem vagyok okos, ez teny, de valaki mondja mar meg - itt ugye tele vagyunk olyan szakertokkel, akik globalisan gondolkodnak (nem, de Mikulas van, most nem rohogok hangosan), hogy az Apple es Samsung miert baszogatja egymast, miert szinte csak az Apple es Samsung kerul az IT bulvarba (SG, Index, stb), ekozben az Apple a Samsung egyik, ha nem a legnagyobb megrendeloje. (ertelemszeruen nem a hutogepekre es hajokra ertem)
    Millio masik szabadalmi per mehet a hatterben, de nekunk 90%-ban csak errol a ket cegrol talaljak az infokat.

    En kicsit az Apple ellen is vagyok, mert siman beleferne, hogy csokkentesek az arakat es igy markoljanak nagyobbat. A tablapiac szinte csak az ovek, az App-okbol is jon penz, megerne egy 10%-os csokkentes. A Samsungnak mar az iPad bevezetesekor is csokkenteni kellett az arakat, ez nagyobb utes lehetne, mint a hulye pereskedes, amivel valljuk be az Apple meg a fanok kozott sem talal sok szimpatizansra.
    A masik dolog lehet az, hogy az alkatresz raktaroknak es termelesnek vannak hatarai, amit az Apple feszeget onmagaban es nem akarja, hogy csusszanak a szallitasi hataridok, igy a Samsungot el kell lehetetleniteni, hogy ne a sajat eszkozeikbe forgassak vissza az alkatreszeket.

    Szoval valaki ertelmes magyarazatot tud adni erre?
    Mert az Apple azert van ott ahol, mert nem barmok vezetik, tisztaban vannak vele, hogy vannak es lesznek viszontperek, amit elbukhatnak, sot a sajat ugyeiket is bukhatjak.
    Tehat valami eros indoknak kell lennie a hatterben...
  • G_ArchAngel #15
    (azert van ott egy talicska smiley, mert komolyan gondoltam, meg gyertyat is gyujtottam es imadkoztam az Anyatermeszethez)
  • immovable
    #14
    omg
  • item
    #13
  • avengir
    #12
    "narumon | ma 07:59 | privát | válasz | #7
    Valahogy sejtettem hogy megint megjelennek a hiénák akik szerint az apple az ördög (és a német bíróság hülye), a Samsung meg a szent... akkor miért lepődök meg mégis ezen? Mindig elborzaszt az emberi hülyeség.
    Nem érdemes egy disznóval birkózni a pocsolyában. Mindketten mocskosok lesztek, és a disznó még élvezni is fogja."
  • LaMeRick
    #11
    Szubjektív véleményem szerint amekkora szarrágó az alma, pont annyira pofátlan a samu.
  • narumon
    #10
    Akkor most szépen mutasd meg, hogy itt ki állított ilyet... Vagy csak vagdalkozol? Jah azt lehet forumtrollként.
  • mad mind
    #9
    Valahogy sejtettem hogy megint megjelennek a hiénák akik szerint a Samsung az ördög, az apple meg a szent... akkor miért lepődök meg mégis ezen? Mindig elborzaszt az emberi hülyeség.
  • mad mind
    #8
    Persze, mert csak az apple fejleszt.
  • narumon
    #7
    Valahogy sejtettem hogy megint megjelennek a hiénák akik szerint az apple az ördög (és a német bíróság hülye), a Samsung meg a szent... akkor miért lepődök meg mégis ezen? Mindig elborzaszt az emberi hülyeség.
  • G_ArchAngel #6
    Akkor a konzumer IT maradna 5 evig ezen a szinten, vagy visszafejlodne:)
    A Samsung tablak ezentul csak fagyasztott csirket tudnanak felmelegiteni es csengetnenek kikapcsolaskor:)))
  • MaT
    #5
    Abbol lenne aztan kalamajka!
  • Doktor Kotász
    #4
    Én azon röhögnék, ha valamilyen európai versenyjogi hivatal tisztességtelen piaci magatartás miatt mondjuk 5 évre betiltatná az összes apple termék forgalmazását az egész EU-ban, de figyelembe véve az apple forgalmazók érdekeit, az anyacégnek a szerződéses partnereinek ki kellene fizetni előre az elmaradt hasznot.
    Természetesen a Samsungot is kárpótolni kellene az eddigi károk miatt.
  • Narxis
    #3
    Nem fizették le...inkább felbérelték a legjobb ügyvédeket.
  • sedward
    #2
    Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyű lefizetni egy német bíróságot.
  • G_ArchAngel #1
    Remelem karacsonyra betiltjak az osszes IT termeket es ujra mindenki papir konyvet fog ajandekozni vagy sporteszkozoket.