11
-
mikkas #11 a folytatása "már megjelent pc-re is" ???? az arkham asylum is megjelent pc-re -
#10 Azt elhiszem, hogy az egyik legjobb Batman játék, de hogy minden idők egyik legjobb akciójátéka..... ezek nekem már nagyon nagy szavak... -
Mathiassa #9 Csak ennyit fűznék hozzá:
-
kissssss #8 lila színű bőregérre még én is emlékszem, nagyon hangulatos kis játék volt. -
#7 Szerintem összességében taglalja a cikk, ugyanis a Vengeance-on kívül másik talán meg sem jelent PC-re. -
Szefmester #6 Akkor viszont a Mortal vs DC kakukktojás, és a DC Online akkor is benne kellene hogy legyen. :D -
gombabácsi #5 A ZX Spectrumos batman (az izometrikus) is csúcs kategória szerintem, mai napig. -
gombost #4 Szerintem csak a PC-re (is) megjelent játékokról van szó. -
Ender Wiggin #3 Megint egy remek stílusban, nagy felkészültséggel megírt cikk...:-) -
Szefmester #2 Meg ott voltak a DC vs akármi verekedős játékok SNESen és SEGAn is. Most pedig mintha DC Onlineban is szerepelne valamilyen formában... -
#1 Volt még pár Batman játék, pl. a SNES-re megjelent The Adventures of Batman & Robin 1994-ben, ami a kor egyik legjobb platformere volt, és a Batman-hangulatot is elég komolyan hozta.