Magára hagyta az ESA a Phobos-Grunt szondát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig jobb, mintha a terroristák kezébe kerülne.
Nincs ezzel gond szerintem hogy ennyire alacsonyan van . Hamarabb a fejünkre esik , mint ahogy pislognál . Mind meghalunk !!!!!!
Ezzel a szondaval nem lesz gond, olyan alacsonyan van, hogy nemsokara a fejunkre esik, szoval meg kb. par hetig szamit csak urszemetnek, utanna mar hagyomanyos felszini szemet lesz. Az oroszok elneztek valamit. Nem veletlen, hogy a nasa minden jarmuvere tesz low gain antennat, mivel az nem iranyitott, tehat celzas nelkul is hasznalhato. Az oroszok egyetlen eselye az lett volna, ha a multkori kapcsolatfelvetelnel nem diagnosztikai kerelmet hanem inditasi parancsot kuldenek, es ha ez nem sikerul, akkor visszateresit. Azota a maradek toltes is megadta magat, es valoszinuleg a futes hianya a sotet szakaszon betett a teljes elektronikanak is.
Kolompár és társa-i színesfém kereskedelmi bt. Csak lõjjük fel õket értük.
Nem lenne rossz ha valaki indítana már most egy ilyen programot, mert nem kevés ûrszemét van már most is fent.
Utálatosak az oroszok, mint mindig. Hülye barmok! Mindig nekik sikerül szétizélni a természetet/a földünket.
pá pá Phobos-Grunt <#wave>#wave>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Majd eljön az az idõ, amikor majd egyesek begyûjtik az ilyen ûrszemetet, és saját hasznukra átalakítják.
Ugye az akksik! Télire rendbe kell rakni, tegnap én is mókáztam egyet, kicsit lemerült.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azért milyen rossz lehet már a tudat, hogy itt köröz a fejük felett egy amúgy kifogástalalul mûködõ szonda de egy apró baki miatt el fogják veszíteni. <#sir>#sir>