Készült a Csillagközi invázió rebootja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Én olvastam a könyvet is, föld és ég a kettõ közti különbség, maximum a dúrva vázlataik azonosak. Verhooven teljesen más irányba vitte a filmet, mint ami a könyv. Persze nem nagyon emléxem, mivel a film megnézése utáni elsõ héten olvastam, az meg kb 1997-ben volt 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Pár mondatot?
Tessék, egyik kedvencem (fejbõl, ha esetleg pár szó nem tökéletesen egyezne):
Híradóban:
Tegnap elfogtak egy gyilkost, ma megvolt a tárgyalása. Bûnös.
A büntetés: halál.
Kivégzés este hatkor. Minden adón, minden csatornán.
Na ezt már kikerestem a pontosság kedvéért:
Amikor szavaznak, a politikai hatalmukkal élnek.
Erõt alkalmaznak.
És az erõ, barátaim, erõszak.
A legfõbb hatalom, melybõl minden más hatalom ered.
Szerintem sem a politikai szálat, sem a propaganda szálat, se a hatalmi szálat, sem a katonai ... szóval talán semmit sem értettél meg a filmbõl.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
http://www.taxierden.hu
Mert látom sokan értik itt a film mondanivalóját.
http://en.wikipedia.org/wiki/Starship_Troopers
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ez a film egy jó sci-fi. Jól fel van építve. Ráadásul szép nagy fricska is az akkori tendenciának, a média eluralkodásának, a globalizációnak, a hátrányos helyzetûek kilátástalanságának (akkor lehetek veled gazdag gyerekkel azonos értékû, ha elmegyek másik bolygóra (irak) harcolni a békéért.), stb.. Ráadásul elég frappánsan van tálalva. Ma is megállja a helyét. Természetesen, nem a filmmûvészeti remekmû, de nem is akar annak látszani. A mai akció sci-fiket még ennyi év távlatából is lemossa.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A remake meg... nem hiszem hogy a elsõ film vérgõzös hangulatát hozná hiszen akkor nem lehetne pg-14 és nem jöhetnének be rá a kamaszok is. 😊
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD