4
  • Cat #4
    "ha 3-5 órát fénymásolással töltök akkor már megfájdul a fejem"

    Az speciel nem sugárzástól, hanem az ózontól van (illetve a friss nyomdafestéktől). A lézernyomtatóban lévő lézer bontja a levegő molekulálit és O3-mat csinál (ez egy természetes folyamat, így keletkezik a viharokban, villámlásoktól az ózon). Kilométer magasan senkit nem érdekel, az emberi szervezetnek azonban nem tesz jót belélegezve. Ha odafigyelsz rá, simán érezheted is a szagát, a levegő megváltozását.
  • Narxis
    #3
    Annyit nem véd a herezacskó. Amúgy meg a szűk farmert se ajánlják, illetve ha már laptop akkor azt se, hogy az öledben tartsd, ha a töködre fújja a levegőt akkor meleget csinál és az pedig bizonyítottan pusztítja a hímivarsejteket.

    Ez a kutatás annyiból fura, hogy tehették volna fél méterre a laptoptól, annyira van távol normál esetben tőle az ember heréje. Így kellett volna vizsgálni. Vagy mi van akkor ha a laptop mellett ott a wifis router is. Ezek a dolgok érdekelnének mert ma már tényleg annyiféle eszköz bocsát ki valamilyen jelet az ember közelében, hogy ezek együttes hatása csak kifejt valamit. Én pl. ha 3-5 órát fénymásolással töltök akkor már megfájdul a fejem. Erről is olvastam valamit, hogy miért csak már nem emlékszem. :)
  • szadomacko
    #2
    laptop közvetlen közelében

    De most komolyan, azért van a "zacsi", hogy még testhőt se kapjon a muníció, erre meg 100%, hogy a hűtőnyíláshoz tették az anyagot. Már látom is a következő kísérletet, hogy "Egy 26 éves férfit és egy 25 éves nőt felkértünk arra, hogy szexuális kapcsolatot folytassanak, úgy, hogy a férfi nemzőszervére egy WiFi-s laptopot kötöttünk egy 10 centis acéldróttal, amik végéikre hurkot és kensington zárat szereltünk, a nő hüvelyébe pedig egy kisméretű okostelefont helyeztünk, aktív WiFi kapcsolattal. A kísérlet során arra a megállapításra jutottunk, hogy a WiFi eszközök impotenciát okozhatnak".
    Tudom, idióta vagyok, de amenyit írtak itt a kísérlet körülményeiről, akár ehez hasonlókat is el tudok képzelni.
    De ha ez bejönne, ez lenne a modern születésszabályozás elsőszámú eszköze.
    Meg aztán, mit aggódunk e miatt? Hát az kockák és informatikusok nem élnek nemi életet, vagy igen? Hát bakker, hígul a szakma...
  • corebonts
    #1
    Kit érdekel, hogy károsodik a DNS? A Digi úgyis ad. Kettőt is!