1347

• kissssss
    végre.
  • Rayden02
    Nah elvileg holnap jön a normális trailer!
    https://twitter.com/#!/prometheus_site/status/143459938033868800
  • Rayden02
    Hát igen,én is csak lestem,
    meg a hideg futkosott a hátamon,mikor megnéztem!
  • berczely
    Van olyan jó az a kamerás trailer, hogy belinkeld még egyszer! Főleg a zene ütős!
  • Rayden02
    A fene,tényleg!
    Ennyire új lenne a topic?
    Bocs mindenkitől,ez nagy FAiL vót!
  • berczely
    #1 :)
  • Rayden02
    A kiszivárgott trailer elég gyatra minőségben!
    LINK
  • Pretorian
    AvP-képregényekben? Egyébként pont most gondolkodom rajta, hogy melyik Alien-játékkal kéne játszani (AvP nekem nem igazán jött be sem a régi, sem az új), aztán valahogy mindig az Alien Trilogy ugrik be. Az egy fps, ami dos-ra és Playstation-re jelent meg a '90-es évek közepén, én még ps-en láttam először kiállítva egy játéküzletben '96 körül. Colonial Marines-t is várom, meg készül egy alien-rpg is. A standalone alien dolgok mindig sokkal jobban sikerültek, mint a crossover "mossuk össze a frencsájzokat" próbálkozások, bár ez így van a Predator-al is.
  • Jrex
    Egyébként a Praetorian alienek,szerepelnek valamiben(könyv,képregény),vagy csak az avp játékok szüleményei?
  • HM
    Első nézésre a 3. nem rossz, de amikor már az ember min 1x látta, utána már nem az igazi. (bezzeg az 1-2 többszöri nézésre is jó) Még az SE miatti fontosabb változások miatt sem tudott annyira lekötni.
  • Broafka
    hát a 4 az egy vicc, a 3. egyébként nem olyan rossz, csak kicsit lassú. Az 1-2-vel egyet értek, mind a kettő zseniális. A mai napig izgulni tudok az első részben a csajért, amikor megy vissza a rohadt macskáért, hogy csak ne találkozzon vele, pedig tudom hogy mi lesz. Zseniális :)
  • HM
    (off)
    Héten megnéztem én is újból mind a 4 részét. (rendezői/se)
    1-2. még mindig ütős.
    3. emlékek megszépítették a filmet, mert valójában unalmas, néhol erőltetett, effektek is gagyik itt-ott.
    4. Ez valami vicc, nem is emlékeztem arra, hogy ez ennyire szar volt.
  • Tatyla
    én úgy tudom a space jockey-k segítenek az embereknek hogy hogyan kell terra-formálni bolygókat,csak az emberek mint minden ilyen filmben kapzsik és ellopják az egész tegnlógiát vagy annak valami szerkezetét ezt nem tudom,erre a jockey-k pipák lesznek és ráuszítanak az emberekre egy csomó xenomorfot...
  • Pretorian
    Hát, ha csak a Goahuldok (vagy mik) nem támadják be a csapatot, akkor nem hiszem, de hát ugye honnan a f*szból tudhatnánk? :)
    Xenomorfok nem valószínű hogy lesznek, egy ideig az sem volt tiszta hogy akkor ez most Alien-előzményfilm lesz, vagy nem fog kapcsolódni a frencsájzhoz. Most úgy áll a dolog, hogy lesz valamiféle átmenet, de nem a xenokra fókuszál a film, valószínűleg nem is lesznek benne. Viszont space jockey az lesz.
  • jackoneill90
    tulajdonképp akkor alien támadás is várható a filmben?
  • Loál János #59
  • Broafka
    szerintem baromira nem érdemes megnézni a 3. bővítettét, mert 30 perccel unalmasabb lett, és egy kettő rész totál zagyvaság lett a változtatások miatt
  • Pretorian
    Én is kedvet kaptam az első kettőhöz, vasárnap meg is nézem őket. A 3 még szódával elment, az volt az első film, amit moziban láttam. A 4 az kb. az AvP-filmekkel esik nálam egy kategóriába, remélem abból nem lesz több.
  • berczely
    Vagy megvárom az új TV-t és jövőhéten FullHD-ban megnézem őket...nagy dilemma már nagyon kíváncsi vagyok rá!
    Feltüzelt ez a Prometheus előzetes is, a képek is muszáj megnéznem az Alien részeket!
  • berczely
    A 4. részt láttam bővítetten annak a végén ott volt a föld is, Párizsban szálltak le ha jól emlékszem...
    Lehet, hogy ma este ráállok akkor a többi 3 rész bővített változatára!
  • Loál János #54
    Nagyon ajánlott megnézni az extra verziót. 30 perccel hosszabb, és pár dologban tök más.
  • berczely
    Szerezzem be és nézzem meg ezt az ökrös dolgot vagy van erről külön valami videó a neten? (Youtube-on keresgéltem, de semmi!)
  • Broafka
    azokból amik kivontatták a mentőkapszulát a vízből. Sok rajongó elkezdett pampogni, hogy ahhoz képest, hogy az emberből, és minden másból kb ilyen kis mini kukac jön ki, akkor abból a "kis" kutyából meg egy szinte teljesen kifejlődött lény bújt elő. Így később készült egy ilyen rendezői változat, amin nem a kutyát kapja el, hanem egy olyan nagy ökröt (az alap 3. részben látni őket egy pár másodpercre)
  • berczely
    ökörből? wtf?
  • Broafka
    ha azt vesszük az ember alien is két lábon jár, csak néha gyorsabb ha a falon mászik. a kutyából kikelt, harmadik részből (később az ökörből kikelt bővített verzióban, nah mind1...) az járt alapból 4 lábon. Azt meg is említette Ripley, hogy ilyennel még nem találkozott
  • Seth
    Az Alien Infestation címú DS játékban benne van a space jockey alien hibrid. Elég bután néz ki. A teste olyan mint egy normál aliené, csak vastagabbak a végtagjai,meg 2 lábon jár , a feje pedig olyan mint egy torz elefánt :D

Szerk:
    Itt van is egy videó róla
  • Broafka
    lehet, hogy amikor a csávó lement a tojásokhoz, és akkor elesett... lehet hogy pont rálépett a nyavajásra, és szétkente :D
  • Jrex
    Nem az sima királynő volt,amit kinyírt.Gondolom ebben majd kiderül h mi lett azzal ami az űrutasból kelt ki.
  • Seth
    Sisak majd digitálisan kerül rájuk, ha kell
  • Broafka
    egyébként, a Space Jockeyból kijött alien, még az első részből (mert volt a hasán egy lyuk) azzal mi lett? Mert lehet mondani azt is, hogy azt nyírta ki Ripley a 2. részben, mint királynőt, de a 4. részben is elég nagy volt az. Vagy csak szimplán nem figyeltek a rendezők
  • Pretorian
    Jah a ruhák szarok de biztos majd úgy lesz fényképezve a film, hogy észre se vegyük. Alacsony költségvetésre nem vennék mérget, nem hiszem hogy ekkora rendezőt tennének a székbe, ha ilyesmiről lenne szó. Szerintem csak nincs fantáziája a kellékesnek. Michael Fassbender meg egy android.
    Csak hogy egy poén le legyen lőve.
  • LasDen #43
    majd kiderül...
  • Jrex
    Én inkább azt furcsállom,h lélegezhető légkör lesz az idegen űrhajón,nincs rajtuk sisak...
  • berczely
    De láttam a 8. utast csak azért lepődtem meg mert egy hivatalos forrás sem írta még, hogy a Space Jockey lesz a filmben, ezért lepődtem meg, hogy óriás test > space jockey
  • shaba23 #40
    Te nem láttad a 8. utast, hogy ez ekkora meglepetést okozott?

Vicces az a neoprén ruha+biciklis protector kombó :) Alacsony költségvetés?
  • shaddam
    A hajóbelső remek.A búvárruhák nem.
  • zoltang
    Talán? #8 :)
  • LasDen #37
    érdekes ez...kíváncsi vagyok, de másrészről meg nem feltétlenül szeretnék tudni mindent a filmről...:DD
  • berczely
    Az első képen egy hatalmas dög fekszik jobb oldalt! Atyaéég! Milyen lény ez? Space Jockey?
  • zoltang
    Jobb minőségben: