1347
-
zoltang #114
Ugyanaz csak 1080p-ig állítható... (1:08 perc) -
#113 Akkor csapó 2
-
#112 Kamerás szar, és valószínű leszedik mire megnézed, de
-
Inquisitor #111 "vicces látni a múltban fejlettebb a technika"
Már semmi sem biztos. Volt első info ugye, hogy ez előzmény filmje az Alien-nek. Aztán volt olyan infó, hogy valami 200 évvel később játszódik? Vagy ilyesmi. Most már a fene sem tudja. De ilyesmin már a Star Wars filmeknél sem lepődtünk meg. -
Inquisitor #110 "korulbelul egy huvelykujj szelessegenek felel meg "
Akkor biztos a Jetiről mintázták? Szerintem jó lesz az első ujjperc hosszának inkább. -
#109 -
#108 Ez a kép mindent visz!
-
sirdond #107 jó lesz. nagyon bízok scott mesterben és eddig minden rendben van -
#106 "It's epic!"
- R. Scott
Van önbizalma :D -
#105 Vagy nagyon jó lesz, vagy az avp-t alulmúló szar.Arany középút nincs. A napokban néztem megy a 4 alien filmet, vicces látni a múltban fejlettebb a technika :D -
#104 ha valakit izgat részletesen
képek -
#103 PART II.
-
#102 "6 láb 1 hüvely" ? :D Akkor 4 ebbol ferfilab es a ket noi kozott van a huvely ? :D
Na de felre a trefaval. Az a huvely, az huvelyk. A lab tizenketted resze, es a nevet onnan kapta, hogy korulbelul egy huvelykujj szelessegenek felel meg a tavolsag. -
#101 ott bizony marta a sav a sisakot:D -
#100 TÉK!
Azaz! -
#99 Vagy másképpen a trailer trailere :D -
#98 Ez nem a trailer csak felvezető, felizgató képsorok! :D -
#97 És a trailer trailere. -
#96 Hoppá -
#95 Nem tudhatjuk, hogy a Space Jockey milyen élőlényt helyez az arctámadó elé ezért lehet, hogy a kifejlett lény egyáltalán nem hasonlít az Alien részekben látottakhoz mivel azok nagyrészt emberből születtek. Erre gondolhat azzal, hogy az eredeti lény nem lesz szereplő. -
#94 Azt is mondta, hogy az EREDETI lény nem lesz szereplő ;)
Tehát, ergo más félék lesznek.
De én nem is örülnék, ha még egy bőrt lehúznának az alienről...mondjuk ezt ő is megemlítette. Én személy szerint remélem, hogy olyan magasságokba emelkedik a prometheus/alien saga...vagy olyan mélységes bugyrokba visz el, amikhez képest egy alien csak a jéghegy csúcsa. Én ezt várom a filmtől, valami új gyomorforgató és egyben gyermeki borzongást, megdöbbenést. A színészek, a rendező és az univerzum adott. (: -
#93 Köszönöm! :)
Csak lesz benne Xeno ha ennyire terel az öreg ;-) -
#92 Nos különféle okok miatt a teljes fordítást nem vállalom be, de a fontosabbak tőmondatokban:
-Az interjú Izlandon, még júliusban esett, mikor egy bizonyos 15 perces részt vettek fel a mintegy 200 fős stábbal.
-Scott meglepően nyiltan beszélt a filmről és annak az Alien-hez való kapcsolatáról - ám ezt a film megjelenéséig nem engedélyezik publikálni.
-H.R.Giger közvetve részt vesz a Prometheus munkálataiban.
-Az Izlandi felvétel "az idők kezdetére" esik, akármit is jelentsen ez.
-Azt mondja, hogy a Prometheus nem kötődik direkt az Alienhez...
-Ugyanakkor viszont rögtön utána a Space Jockey (az Alien I. részében talált idegen űrhajón lévő fosszilia) előtörténetét beszéli el a film.
-Az eredeti Alien-t úgy jellemzi, hogy egy C-osztályú (harmadosztályú) mozi A-osztályúan (első osztályúan) megcsinálva. Egyszerű történet: hét ember a Vén Sötét Házban, és mind meghallnak. Szörnyű módokon.
-Mindvégig úgy vélte, hogy az Alienek valójában egyfajta biológiai fegyverek, és a hajóroncs, amit az Alienben megtalálnak, fegyverként is szállította őket.
-A riporter megpróbálja Sigourney Weaver utódjának beállítani Naomi Rapace-t, de Scott gyorsan leoltja, hogy nagyon is különbözőek, először is Weaver 6 láb 1 hüvely (185cm) magas lapos cipőben, míg Rapace 5 láb 1 hüvely (155cm). Utána felidézi, hogy mennyire szereti a Skandináv (és Izlandi) filmeket, és hogy egy éve látta a Dragoon Tatoo filmet, amiben szerepelt, és annyira megtetszett neki a játéka, hogy mindenképpen a filmben akarta látni.
-Arra a kérdésre, hogy fogjuk-e látni az eredeti Xenomorph-ot (Alient) a filmben, nem válaszolt valójában, hanem csúnyán terelt... hogy látta a Disneylandban. :) -
#91 pletyka volt csak...hivatalosan nem volt megerősítve... -
#90 Nem a hétre ígértek trailert? :( -
sirdond #89 hát,elég hosszú, de, ha nem ír senki semmit,akkor holnap lefordítom -
#88 Valaki aki lefordítaná a lényeget vagy netalántán az egészet annak sokan megköszönnénk!
-
sirdond #87 Egy nagyobb terjedelmű interjú Ridley Scott-tal, van benne pár érdekes infó. -
#86 Jóféle! -
#85 Fú de Alien-es! -
Béka Benő #84 Itt az első hivatalos plakát !
-
#83 Lejátszót csak a boltban láttam.Kellemeset a hasznos alapon ott a ps3 :)
Az indexes kommentelők már a fejűrhajó hírnél is nagyot villantottak a marhaságaikkal... -
#82 Bár ezt gondolom a többség tudta már. -
#81 Hogy miért Prométheusz a Prométheusz?
A titán aki ellopta a tüzet az istenektől az embereknek. -
#80 Ezen a hozzászóláson az Indexnél nagyon jót nevettem:
"Az űrástudatlan emberiség találkozója terraformálójával.
Színes, szinkronizált gitch. Telepesek weylandolnak egy bolygón, az idegenek tojnak rá, a zemberek pedig piszkálják a tojást, és meg lesznek arctámadva, de a végén a zelefánt is megszívja. Lesz benne androidos mobil, vagy mobil android, ezt még nem döntötte el Ridli, a Skót, mert nincs rá elég pénze. Mit lop el Prométheusz? Az idegen technológiát! És miért pont Prométheusz? Mert a zelefánt a földön fekve GÖRÖG a röhögéstől, amikor megtudja, hogy mit lopott a zember." -
#79 Már csak egy Blu-Ray lejátszó kell! -
#78 A kép egyszerűen remek.Öröm nézni az arcokon a koszt és az izzadságot, a Nostromo is úgy néz ki belülről mintha használva lenne. A mai filmek elbújhatnak a sterilségükkel...
Egy hiba szúr szemet, a külső jelenetek amikor suhan a hajó az űrben érzésre nincs 24 fps. Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek. -
#77 egy kis index cikk
index - prometheus -
#76 Gratula! Jó szórakozást hozzá! -
#75 Nekem meg megjött a 6 lemezes alien blu ray pack. Szépen megalapozom a hangulatot a trailernek.