1347

• zoltang

Ugyanaz csak 1080p-ig állítható... (1:08 perc)
  • shaddam
    Akkor csapó 2
  • shaddam
    Kamerás szar, és valószínű leszedik mire megnézed, de

• Inquisitor
    "vicces látni a múltban fejlettebb a technika"

Már semmi sem biztos. Volt első info ugye, hogy ez előzmény filmje az Alien-nek. Aztán volt olyan infó, hogy valami 200 évvel később játszódik? Vagy ilyesmi. Most már a fene sem tudja. De ilyesmin már a Star Wars filmeknél sem lepődtünk meg.
  • Inquisitor
    "korulbelul egy huvelykujj szelessegenek felel meg "
    Akkor biztos a Jetiről mintázták? Szerintem jó lesz az első ujjperc hosszának inkább.
  • Frosty01
  • Rayden02
    Ez a kép mindent visz!
  • sirdond
    jó lesz. nagyon bízok scott mesterben és eddig minden rendben van
  • gabe paul logan
    "It's epic!"
    - R. Scott

Van önbizalma :D
  • shaddam
    Vagy nagyon jó lesz, vagy az avp-t alulmúló szar.Arany középút nincs. A napokban néztem megy a 4 alien filmet, vicces látni a múltban fejlettebb a technika :D
  • gabe paul logan
    ha valakit izgat részletesen
    képek
  • shaddam
    PART II.

• Jakuza001
    "6 láb 1 hüvely" ? :D Akkor 4 ebbol ferfilab es a ket noi kozott van a huvely ? :D
    Na de felre a trefaval. Az a huvely, az huvelyk. A lab tizenketted resze, es a nevet onnan kapta, hogy korulbelul egy huvelykujj szelessegenek felel meg a tavolsag.
  • Caliph
    ott bizony marta a sav a sisakot:D
  • berczely
    TÉK!

Azaz!
  • shaddam
    Vagy másképpen a trailer trailere :D
  • berczely
    Ez nem a trailer csak felvezető, felizgató képsorok! :D
  • shaddam
    És a trailer trailere.
  • shaddam
    Hoppá
  • berczely
    Nem tudhatjuk, hogy a Space Jockey milyen élőlényt helyez az arctámadó elé ezért lehet, hogy a kifejlett lény egyáltalán nem hasonlít az Alien részekben látottakhoz mivel azok nagyrészt emberből születtek. Erre gondolhat azzal, hogy az eredeti lény nem lesz szereplő.
  • gabe paul logan
    Azt is mondta, hogy az EREDETI lény nem lesz szereplő ;)
    Tehát, ergo más félék lesznek.
    De én nem is örülnék, ha még egy bőrt lehúznának az alienről...mondjuk ezt ő is megemlítette. Én személy szerint remélem, hogy olyan magasságokba emelkedik a prometheus/alien saga...vagy olyan mélységes bugyrokba visz el, amikhez képest egy alien csak a jéghegy csúcsa. Én ezt várom a filmtől, valami új gyomorforgató és egyben gyermeki borzongást, megdöbbenést. A színészek, a rendező és az univerzum adott. (:
  • berczely
    Köszönöm! :)
    Csak lesz benne Xeno ha ennyire terel az öreg ;-)
  • [NST]Cifu
    Nos különféle okok miatt a teljes fordítást nem vállalom be, de a fontosabbak tőmondatokban:

-Az interjú Izlandon, még júliusban esett, mikor egy bizonyos 15 perces részt vettek fel a mintegy 200 fős stábbal.
    -Scott meglepően nyiltan beszélt a filmről és annak az Alien-hez való kapcsolatáról - ám ezt a film megjelenéséig nem engedélyezik publikálni.
    -H.R.Giger közvetve részt vesz a Prometheus munkálataiban.

-Az Izlandi felvétel "az idők kezdetére" esik, akármit is jelentsen ez.
    -Azt mondja, hogy a Prometheus nem kötődik direkt az Alienhez...
    -Ugyanakkor viszont rögtön utána a Space Jockey (az Alien I. részében talált idegen űrhajón lévő fosszilia) előtörténetét beszéli el a film.
    -Az eredeti Alien-t úgy jellemzi, hogy egy C-osztályú (harmadosztályú) mozi A-osztályúan (első osztályúan) megcsinálva. Egyszerű történet: hét ember a Vén Sötét Házban, és mind meghallnak. Szörnyű módokon.
    -Mindvégig úgy vélte, hogy az Alienek valójában egyfajta biológiai fegyverek, és a hajóroncs, amit az Alienben megtalálnak, fegyverként is szállította őket.
    -A riporter megpróbálja Sigourney Weaver utódjának beállítani Naomi Rapace-t, de Scott gyorsan leoltja, hogy nagyon is különbözőek, először is Weaver 6 láb 1 hüvely (185cm) magas lapos cipőben, míg Rapace 5 láb 1 hüvely (155cm). Utána felidézi, hogy mennyire szereti a Skandináv (és Izlandi) filmeket, és hogy egy éve látta a Dragoon Tatoo filmet, amiben szerepelt, és annyira megtetszett neki a játéka, hogy mindenképpen a filmben akarta látni.
    -Arra a kérdésre, hogy fogjuk-e látni az eredeti Xenomorph-ot (Alient) a filmben, nem válaszolt valójában, hanem csúnyán terelt... hogy látta a Disneylandban. :)
  • LasDen #91
    pletyka volt csak...hivatalosan nem volt megerősítve...
  • shaddam
    Nem a hétre ígértek trailert? :(
  • sirdond
    hát,elég hosszú, de, ha nem ír senki semmit,akkor holnap lefordítom
  • berczely
    Valaki aki lefordítaná a lényeget vagy netalántán az egészet annak sokan megköszönnénk!
  • sirdond
    Egy nagyobb terjedelmű interjú Ridley Scott-tal, van benne pár érdekes infó.
  • Rayden02
    Jóféle!
  • berczely
    Fú de Alien-es!
  • Béka Benő
    Itt az első hivatalos plakát !
  • shaddam
    Lejátszót csak a boltban láttam.Kellemeset a hasznos alapon ott a ps3 :)
    Az indexes kommentelők már a fejűrhajó hírnél is nagyot villantottak a marhaságaikkal...
  • berczely
    Bár ezt gondolom a többség tudta már.
  • berczely
    Hogy miért Prométheusz a Prométheusz?

A titán aki ellopta a tüzet az istenektől az embereknek.
  • Panzermeyer
    Ezen a hozzászóláson az Indexnél nagyon jót nevettem:

"Az űrástudatlan emberiség találkozója terraformálójával.

Színes, szinkronizált gitch. Telepesek weylandolnak egy bolygón, az idegenek tojnak rá, a zemberek pedig piszkálják a tojást, és meg lesznek arctámadva, de a végén a zelefánt is megszívja. Lesz benne androidos mobil, vagy mobil android, ezt még nem döntötte el Ridli, a Skót, mert nincs rá elég pénze. Mit lop el Prométheusz? Az idegen technológiát! És miért pont Prométheusz? Mert a zelefánt a földön fekve GÖRÖG a röhögéstől, amikor megtudja, hogy mit lopott a zember."
  • berczely
    Már csak egy Blu-Ray lejátszó kell!
  • shaddam
    A kép egyszerűen remek.Öröm nézni az arcokon a koszt és az izzadságot, a Nostromo is úgy néz ki belülről mintha használva lenne. A mai filmek elbújhatnak a sterilségükkel...
    Egy hiba szúr szemet, a külső jelenetek amikor suhan a hajó az űrben érzésre nincs 24 fps. Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • Caliph
    egy kis index cikk

index - prometheus
  • berczely
    Gratula! Jó szórakozást hozzá!
  • shaddam
    Nekem meg megjött a 6 lemezes alien blu ray pack. Szépen megalapozom a hangulatot a trailernek.