1347
-
#194 Jah. Nem tudom komolyan gondolták-e hogy a hajó normális leszállása vertikális, amikor '79-ben a hajó fekve volt és ott volt jó helyzetben a szék. -
gombabácsi #193 Szerintem a space jockeyt biztos elrontják, sablonos izét csinálnak belőle. Csak egy szkafander? Benne meg egy totál sablonos, emberhez teljesen hasonló "idegen" lesz...
A nő se illik ebbe az egészbe. Nem igaz, hogy nem találtak egy olyan nőt mint a Weaver, szóval nem ilyen tipikus halivudi cicababát mint ez. -
#192 Néhol ordenáré baromságokat beszélnek :D -
#191 -
#190 Asszem ez abból a jelenetből van, ami a földi lét megteremtéséről szól, elvileg ezzel indít a film.
Amúgy a közvetlenül nem kapcsolódik...azt úgy kell érteni, hogy nem az a bolygó, nem az a hajó, de az alien univerzumban játszódik. Amúgy ezt az író és a rendező is megmondta, sőt azt is hogy az eredeti lény nem bukkan fel a filmben. Én ezeknek úgy örülnék ha tényleg így lennének :) és remélem nem záródik le ez a film egy alien előzményként teljesen, mert egy újabb saganak úgy örülnék ;) -
#189 enterprise -
zoltang #188 Ez is talányos, hogy milyen hajó.
Nem hasonlít a patkó alakú idegen és az emberi hajókra sem. -
#187 egyébként jelentem tévedtem, az LV-426-on normálisan lépkedtek, csak a szkafander miatt nehézkes volt a mozgásuk.
amúgy nekem a 2. rész a kedvencem, de szerintem én vagyok az egyetlen aki az új szinkronnal (nem ezzel a "nyald ki a szemgödrömet" fajtával) szereti a szinkront. Mondjuk lehet, hogy hozzá tartozik, hogy én úgy láttam először, és kb mindig, csak egyszer hallottam a régivel (de amúgy abban teljesen máshogy is fordítottak egy csomó mindent, és a szinkron hangsúlya és marha zavaró volt)
Szerintem Menszátor Magdolna nagyon jól szinkronizálja Ripleyt, én kifejezetten szeretem -
#186 béna? én a mai napig szurkolok a csajnak (mint a szőke nő a híradó ismétlésénél) hogy menj, menj, menj! :)
Szerintem Star Wars után a legmaradandóbb régi sci-fi (persze más kategória ebből a szempontból)
én meg amúgy most néztem meg újra én is, most lett vége. Zseniális. És tetszik, hogy néha a csaj angol hangját lehet hallani, mármint amikor sikoltozik, hát az zseniális. -
sirdond #185 én megnéztem pár órája és azért erősen mosolyogtam rajta. egy kicsit béna így mai szemmel na :) -
#184 Megnéztem a fúhádé trailert tv-n is. Mit ne mondjak a monumentális részek jobban kijönnek. Ebből mozi lesz, csak el ne merjék szúrni. -
#183 ebben a filmben az alien kitörése a csávó mellkasából volt egy fergeteges jelenet. A szereplők (kivéve az áldozat, asszem Kain volt a neve) nem tudták, hogy mi fog történni :) Csak azt tudták, hogy lesz vele valami, és amikor kitört a mellkasából az alien, akkor a csaj akkorát sikít abban a jelenetben, és az tényleg egy őszinte sikoly volt :)
ráadásul egy másik kameraállásban még Ripley is rendesen összefosta magát ott! :D -
sandor8206 #182 + nem kapcsolódik az Alienhez, utána meg nyom egy nyilatkozatot, hogy az utolsó 3 perc egyértelműen utal az Alienre
akkor valamilyen szinten csak fog kapcsolódik :-) -
sirdond #181 pont tegnap szedtem le a dc verziót,este megnézem. eddig úgy is csak a simát láttam
ja és még azt mondja R.S.,hogy nem kapcsolódik az Alienhez,mikor ugyanaz a zene az alap, és az egész trailer ugyanúgy épül fel. imádom ezt az embert :)
köszi a linket! -
#180 egy kis klasszikus : alien trailer 79ből...fosatós.
-
#179 ez biza az lv426. eredeti alienben már fekszik,és a prometheus trailerben pedig az egyik jelenetben fut a szereplő épp akkor borul fel. sztem
-
zoltang #178 Az inkubátorfejű fel sem tűnt még. De az lehet ő is:
Viszont ő ki a fene? :)
Jó kis előzetes lett... -
#177 A mutáns ember a space jockey-t én se szeretném... -
vg #176 Ezt eddig is lehetett tudni. Nem is értem a kételkedőket. Teljesen észszérűtlen, logikátlan lenne két ugyanolyan űrhajó lezuhanása. -
Cef #175 Én is ettől félek. De végül is jól meg lehet azt is csinálni, lehet, hogy még tetszeni is fog. De ha a mumifikálódott space jockey egy mutálódott ember lesz akkor *@+&ß#. :) -
#174 Hát ez pedig nagyon úgy néz ki, hogy reménytelen kívánság. Az űrhajó alapján pontosan az LV426-on lezuhant űrhajó elő-történetetét meséli el a Prometheus. -
Cef #173 "Itt ellentmondás van. Az előző kettő ugyebár kötődik az utóbbihoz..."
Arra gondoltam, hogy a Prometheus eseményeinek közvetlenül ne legyen köze az LV 426-hoz. Az idegen fajok háttérsztorija érdekel, de az LV 426 űrhajójának a történetét nem szeretném látni (miért indul el, miért zuhan le stb.).
Amúgy érdekes elméletek születtek a képek kapcsán, egyre jobban kíváncsi vagyok a filmre. -
#172 Ahogy nézem itt is beindult az ötletelés. :)
@Loál János: 0:36-nál Fassbender mit szed ki abból a tartályból?
Nekem olyasminek tűnik, mintha valamiféle kifejlettlen alien lenne.
@Zoltang: Aki itt a tolószékben ül érdekes szerzet. Most lassan mutálódik?
A legáltalánosabb verzió a fanboyok szerint az, hogy valami mutáció kezdődik a földi hajó legénységénél. Ugyanakkor a "kopasz" nagyon úgy tűnik, hogy látható legalább két másik esetben is:
A harmadik viszont a méretarányok terén zavarbaejtő - ez a fickó legalább 4-4,5 méter magas lehet...
@Gabe: Mivel Ridley kijelentette, hogy nem előzmény film, ezért feltételezhető, hogy nem kapcsolódik közvetlenül az Alienhez.
Végül is Ridley nem vette be az igazságszériumot az interjú alatt, és végül is alig pár "apróság" van, ami elég határozottan utal az Alienre...
@Cef: Jobban be akarják mutatni a space jockey-kat? Oké. Be akarják mutatni a xeno-k előtörténetét? Jöhet. De az LV 426 űrhajójának a történetét nem akarom látni.
Itt ellentmondás van. Az előző kettő ugyebár kötődik az utóbbihoz... -
Wampa #171 Üdv
Veled értek egyet, szerintrem a bolygó is, hajó is az Alienben látott, csak robban meg törik.
Amugy valahol lehetett olvasni, hogy a kapcsolódás meglesz a filmek között.
Az LV n26 nak volt légköre, csak nem belélegezhető, a hajó zuhanása nekem amugy
olyan érzetet ad, hogy a földinél kisebb gravitácio.
Viszont az Alienben teljesen az van sugallva, hogy ismeretlen még a rendszer is....pedig egy ilyen volumenű expedicio hogy maradhatott volna titokban?
Bár az mindig is titok volt, hogy a Társaság honnan tudott a létezéséről
(legalábbis nekem itt mindig volt egy homályos pont)ezt itt mergmagyarázhatják. -
Cef #170 Én remélem, hogy ez nem lesz benne. Nagyon nem szeretném, hogy ha a filmben közvetlenül bármi is kapcsolódna az LV 426-hoz. Az Alienben talált űrhajóról és az utasáról semmit sem tudunk. És ez pont így jó, ettől olyan sejtelmes az egész még ma is. Jobban be akarják mutatni a space jockey-kat? Oké. Be akarják mutatni a xeno-k előtörténetét? Jöhet. De az LV 426 űrhajójának a történetét nem akarom látni. Azt meg, hogy az embereknek köze legyen hozzá meg pláne nem. -
#169 Azt lehet, hogy letörik? Szerintem akik kicsit is figyeltek az Alien film nézése közben és látták az elején a lezuhant űrhajót azoknak tuti, hogy a bemutatóban látott zuhanó űrhajóról ugyan az a dolog jut az eszébe! :) -
Inquisitor #168 Egész konkrétan az Alienben mutatott, könyvben körülírt "U alakú, egyik szára kissé rövidebb" alakzat. -
vg #167 Ez most komoly? Nem zavar, hogy az a bazi nagy lezuhant ufo van Alien filmben? Nem előzmény film, meg semmi köze hozzá... ja persze. -
#166 Mivel Ridley kijelentette, hogy nem előzmény film, ezért feltételezhető, hogy nem kapcsolódik közvetlenül az Alienhez. -
#165 Honnan tudod h nem az Lv-426-on van?
Az űrhajó is úgy zuhan le,meg az a szék is úgy áll benne mint az Alien filmben.Meg a légkör is olyannak tűnik,amikor elfújja a szél azt az űrruhást embert,mint ott. -
#164 Gondolom valami létforma "kódját", mert úgy néz ki ezek az arcos teremben látható ampullák tartalmai, és a térdelő fickónál a zacsiban is tárolóhengerek vannak. -
#163 Húúú nem tudnál segíteni hol elérhető? Amikor először felbukkant nem érdekelt, mert csak pletyka volt, de a forgatókönyv úgy indít, ahogy Ridley leírta film elejét. -
gulyasandras #162 A kitaláltnak nyilvánított forgatókönyvnek nézz utána (nyáron szivárgott ki), egyre inkább hajlok arra, hogy mégis az az igazi. -
Inquisitor #161 Nem lassan. Szvsz. :) -
zoltang #160 Aki itt a tolószékben ül érdekes szerzet. Most lassan mutálódik?
Miért pedikűrözik??? :)
-
#159 Hogy mondhatja Scott, hogy nincs köze az Alien-filmekhez, ha még a címbetűk is úgy rajzolódnak ki, ahogy az Alien-ben? A kis genya! -
#158 0:36-nál Fassbender mit szed ki abból a tartályból? -
zoltang #157 Egy egyszerű zacskó, szatyor lenne? :) -
sirdond #156 szerintem is valami tároló eszköz. inkább az a kérdés,hogy mi van benne? -
#155 zacsi :P