525
Legend of Grimrock - A négy tagú, finn Almost Human Ltd. játéka
-
meteoreső #285 le hogy direct X hibád van
frissítsd a videó driveredet... -
#284 Valaki leírná mit írnak?
-
#283 Én 12. szintnél járok és megvallom voltak félelmeim az elején.
A beholder(főleg az 1. és 2. rész, a 3.részt hagyjuk...) istenkirály játék volt annakidején, és féltem, hogy a grimrock (főleg a feladványok) lelaposodnak idővel x. szinttől, de nem...
Fantasztikus játék, és nagyon sajnálom, hogy nincs belőle dobozos verzió(legalábbis és nem láttam). -
#282 +fav
3200ft-ot igazán megért a játék :D Egyelőre csak a 3. szintig jutottam, de nagyon jó hangulata van. Hozza vissza a EOB fílinget ^^ -
#281 -
#280 Annyi előrehaladás van a magyarítás ügyében, hogy most egy ekey nevű fazon elkezdte valahogyan dekódolni a .lua fájlokat, így már tökéletesen fordíthatóak. Egyelőre még nem tudom, hogy ezek hogyan pakolhatóak vissza a játékba. -
meteoreső #279 ...És akkor aki nem fejleszti a tűzvarázslót tovább se tud jutni a játékban? -
D4v3 #278 Ott bele kell lőni egy fireballt a szoborba. A kulcsosra már nem emlékszem :/ -
meteoreső #277 Na most én is elakadtam.
6 szint
abba a hősök csarnokában három kulcs kell egymásután
megcsináltam azt a brutális 25 teleportos termet ott a 2. kulcs
amúgy annak a másik oldalába is bele lehet menni
erre rájöttem :) ott egy tápos nyaklánc van.
De hol a 3. kulcs ?
Van egy arany kulcsom azzal meg nem tudok mit kezdeni.
meg nem tudok bemenni egy olyan helyre ahol lyuk van a folyosón és szemben egy köpködő... (mágusok bejárata mellett)
aki még emlékszik a 6. szintre ... köszi
-
Grotesque #276 Ne haragudjatok de nem fogok spoilerkedni annyit mondok hogy aki a 12-edik szintnél jár az már közel van. :P A hexázás meg azért kell hogy megoldjam azt hogy legyen időm bőven a keresgéléshez ergo csak azt akarom megoldani hogy ne keljen magammal gürcölni mindig a csiga húst... 2kg darabja wtf.... meg a felderítő csapat amit indítottam egy bogár banda csak mágusokból hard fokozaton és legkevésbé a kaját akarom magammal hurcolászeni amikor a saját ruháikat alig bírják el! javaslom mindenkinek egyszer próbáljátok ki... mindegyik mágus egy egy fajta mágiára specializálódik igazán pusztító. :D eddig a csak az ogre és a puding élte túl a fireball, frot bolt és lightening bolt kombót.... minden más általában letérdel ezektől. kivéve a elemtálisan specializálódott enemyik uggardian és a társai... no mind1 szolval ezt a bandát akarom kicsit feltupírozni hogy ne kelljen egyántalán zabálniuk és csak a nézelődéssel legyek elfoglalva meg a keresgéléssel... -
#275 Pont most csináltam megy. Egyszerű volt.
[spoiler]Onnan, ahol most állsz. W, D, W, Q, és eldobsz valami tárgyat jó messzire, ami ráesik az egyik kapcsolóra, hogy tudj menni középre. -
Skill #274 ahol elakadtam
tuti erről beszélünk? -
#273 Bassza meg a játék, majdnem behugyoztam ijedtemben. Épp nézek sorozatot közben, nem nagyon figyeltem, azt egyszer csak egy BAROMI NAGY PÓK RÁM UGRIK.
Amúgy is fosok a pókoktól... picsába már :D -
#272 MEGVAN. EZAZ BMEG! Rájöttem magamtól. Most már le ne írjátok. -
#271 " A lone pillar of light
Stands alone in the night"
[spoiler]
Az volt az ötletem, hogy csak az egyiket kell begyújtani... de nem sikerült megcsinálnom, mit kell csinálni? -
#270 Szaladj be és mássz be az egyik lyukba háttal, így egyszerre csak egy fog támadni, le tudod szedni őket. -
TGWH #269 Üdv, én is játszom, ma kezdtem el :D második szinten vagyok, egyelőre megakadtam, a második kristályhoz nem tudok bejutni. A bejárat a sírba felirat mögötti ajtónál van vagy 4 lándzsás pajzsos katona, na őket szeretném egyenként kiengedni :D -
joshsword #268 Skill:
SPOILER!
1, Mielőtt belépnél a körbe mozgó portálokhoz, egyik karakterednél legyen kő vagy dobókés. 2, Fordulj balra 3, oldalaz jobbra 4, lépj hátra
5, oldalazz jobbra 6, dobd el a követ 7, elvileg addigra utolér egy teleport és a kiinduló pontra dob, de már bezárult a csapóajtó! 8, menj gyorsan a csapóajtóra - veled szemben a rácsos kapu 9, lépj jobbra
10, dobd el a követ 11, lépj vissza balra 12, futás előre
SPOILER VÉGE! -
Skill #267 Level 3: Pillars of Light
9 - Portal Puzzle
itt akadtam el. elolvastam angolul, de valami nem stimmel.
a portálok ugrálnak. belépek jobbra egyet aztán eldobom a követ a kapcsolóra.
aztán középre kéne mennem a csapóajtóra ami bezárult? -
#266 Egyébként van egy hely, ahol meg a csontik termelődnek mindig újra (mivel kellenek a kapcsolók aktiválásához). Az a rész, ahol 3 csontit be kell sétáltatni egy kapcsolós-ketreces lyukba. Na itt meg XP-t lehet farmolni :)
A 4. szinten van, az egyik tekercses teleportban. -
#265 Az nem kérdés, hanem kijelentés ... csak semmi értelme :)
Ha nem akar hát ne nézzen olyan oldalt :) -
#264 +5 skill pontot ad annak akivel elhasználod, szóval hasznos ... és hogy mi a titka a felvételének? Annyit elárulok, hogy az időzített (kattogós) gombhoz van köze ... innen már nem nehéz kitalálni :) -
#263 Az hagyjál. de mi a fasz a második kérdése? -
#262 Ezt nem is értem ... minek hex editor, ha Te magad akarsz mindent felfedezni? Mit akarsz megváltoztatni? Csak nem az 'örök élet' titkára vágysz? -
#261 Ha viszed magaddal a koponyákat, a táskádban, akkor nő attack power. -
meteoreső #260 Mit jelent az a minotauruszok képességénél hogy
HEAD Hunter +3 Attack power for each skull carryed
már találtam két skullt annak van ehhez bármi köze ?
mert nem merem eldobni hátha :)
meg valaki használta az Ogre hammert? mert brutális csak nem tudom mennyire használható -
#259 Én most értem le 12re. Tehát ennél több. -
joshsword #258 Grotesque, mennyi szint van összesen? -
Grotesque #257 na én azt teljesen véletlenül oldottam meg :D -
Bandris86 #256 Nézz körül, gondolkozz és próbálkozz.
Amúgy megéri, de akkor sincs baj, ha kihagysz 1-1 fejtörőt.
Nekem pl. az a vaskapu maradt ki a 4. szinten, amelyik a körbe forgó teleportok után van. -
joshsword #255 te még mindig arra a könyvre vadászol , ami a 3 kattanásos helyen van? -
meteoreső #254 és hogy jutottál be azért a könyvért és érdemes érte küzdeni ?
-
Grotesque #253 Hali!
Nem bírtam tovább és végigrohantam a játékon... :D jó volt meg minden de most szeretném tüzetesebben is felderíteni az egészet anélkül hogy rohannom kellene ehhez viszont szükségem lenne egy két dologra pl arra hogy valakinek van e ötlete hogy hogyan lehet hex editoral megváltoztatni pár dolgot a játékban erre kéne segítség a másik meg hogy nem érdekelnek a spoiler tartalmú oldalak én magam akarom megcsinálni a puzzle-okat és megkeresni a secreteket!
Elörre is köszönöm a segítséget! -
joshsword #252 Nem 7 darab aranybálvány, hanem kincstári aranytárgyak: http://gamebanshee.com/legendofgrimrock/treasures.php -
saiyanjin #251 Hogylenne...:) okés ez hülye kérdés volt :) -
saiyanjin #250 Lesz itt kereskedő a játékban vagy eldobálhatom a régi és idejétmúlt felszerelést ??? Bár mivel pénznem nincs benne ebből gondolom kereskedő sem lesz.Azért megkérdezem mielőtt elszórnám.Egyedül az arany bálványt tartom meg amiből elvileg 7db fellelhető.Én az elsőt a 3.szinten találtam. -
#249 "Már az összes kis zöld izét is legyűrtem a 4 tekercs helyreállítása után és ahonnan kiszabadulnak van egy kar amit lehúztam már de nem tudom mi történik erre, de valszeg egyik puzzle darabja lesz a fent említett 2 relyteknek valszeg."
Az csak visszakapcsolja a kinti teleportokat. -
#248 Pf, ezek a zöld kis genyák ... csak úgy tudtam megcsinálni, hogy visszaszaladtam a terem bejáratához és lezártam az ajtót .. kva sokan voltak :) -
pries #247 Első szinten, az acél ajtó mögött van. -
saiyanjin #246 Megdolgozza az embert rendesen :)