525
Legend of Grimrock - A négy tagú, finn Almost Human Ltd. játéka
-
MauroN #45 Szép. Csak így tovább! Mindig is a minőség legyen az első. Egy jó, igényes fordítás aranyat ér. Mostanában meg pláne. Sok az igénytelen fordítás.. -
#44 Elnézést, a Heroes of Might & Magic V intro és outro videói. Elírtam, és nem tudom szerkeszteni. -
#43 Játékok közül az alábbi hobbifordításokat készítettem el: Age of Wonders - Shadow Magic (ezt némi segítséggel), Astral Masters, Astral Tournament, Duke Nukem 3D (ezer éves fordítás), X-com : Apocalypse (karakterlimites), a Vampire the Masquerade Redemption videói, Heroes of Might & Magic intro és outro videói, Master of Magic (karakterlimites és nem teljes), Pontifex 2, Ufo - Extraterrestrials.
Meg pár mobilos Yetisports játék , és egy Wizard of Wor remake fordítása, ami kb. semmi.
Ufo2 Extraterrestrials még készülőben lévő játék bevezetőjét.
A Morrohun csapat tagjaként besegítettem a Morrowind, Oblivion, Oblivion küldetéslemezek fordításába egy kicsit. Jelenleg a Skyrimen dolgozunk velük.
Hivatalos fordítások, amikben részt vettem anno: Anno 1701, Anno 1701 - Az elsüllyedt sárkány, Clive Barker's Jericho, Europa Universalis 3, Europa Universalis - In Nomine.
Nagyjából ennyi. Korábban volt egy honlapom is a munkáimmal, de manapság nem találni megbízható, ingyenes tárhely/domaint, mint anno az extra volt. A munkáim így a www.magyaritasok.hu, www.gamehunter.eu oldalakon találhatóak meg, illetve sg.hu fórumában lehet még találni, illetve kérni, ha valami nincs fent, és akkor feltöltöm a dropbox fiókomba, és megosztom a linket. ;) -
MauroN #42 Miket fordítasz még? Mert ha mind ilyen jó, akkor érdekelnének. Még akkor is, ha telefonkönyv! -
#41 Illetve a minőségre törekedtem. Fene, hogy nem lehet szerkeszteni a hsz-t. :) -
#40 Köszönöm szépen! :)
Fordítói munkásságom alatt mindig is a minőségre mentem, a gyorsaság csak másodlagos volt. -
MauroN #39 Azta. Eszméletlen jó a fordításod. Le vagyok nyűgözve. Teljes elismerésem. -
#38 A készítők weboldalának blog részében van egy új bejegyzés, amibe video review is be van szúrva. Én csak belenéztem, de hamar ki is kapcsoltam, mert majd tizenegyedikén akarom megismerni a játékot, nekem túl spoileres. :)
Akit nem zavar a spoiler, az nézze nyugodtan. ;) -
#37 Launch Trailer! -
#36 Ha esetleg valakinek gondot okoz az odt formátum, annak itt van doc-ba konvertálva.
a keézikönyvben szereplő történet fordítása doc-ban -
#35 Egy kis olvasnivaló, akit érdekel:
a kézikönyvben szereplő történet fordítása. -
#34 Köszi, elolvastam. Örülök neki, hogy jók lesznek a hanghatások. Azok sokat dobhatnak a hangulaton. :) -
#33 Itt dióhéjban lefordították angolra -
#32 Ezt a cikket láttam én is tegnap, de sajnos nem értem, a német tudásom kb. 0.1%-a maradt meg 1999 óta. Angol vagy magyar nyelvű nincs? :) -
#31 PC Games teszt 82% -
Skill #30 hidd el pénzt költeni , mindig egyszerű. ha kell segítség pm -
steweee #29 muszáj lesz akkor megtanulnom ezt a vásárlási fizetési formát... -
#28 Megveszed Steamen es kiirod CD-re, maris kezzelfoghatova valik szamodra is. :P -
#27 Négyfős, Indy cég első játéka, nehezen kerül fizikai kiadásra, nagyok a költségek. -
#26 Elvileg nem, csak GoG.com, illetve Steam. Meg a készítők saját oldaláról is lehet rendelni, de az is steames. -
steweee #25 boltban is kapható lesz ? inkább úgy érdekelne, szeretem fizikailag is birtokolni a játékot :)
-
#24 Elő lehet rendelni a saját oldalán, a gog.comon, meg elvileg a steamen is megvásárolható lesz. Én a gog.comon rendeltem elő, mert ott úgyis volt már felhasználói fiókom egy rakás játékkal. :)
Amúgy csak előrendelve 12 dollár, utána 15 lesz, úgyhogy érdemes még 11-e előtt megrendelni. ;)
A játékhoz tartozó dolgokat (zene, térkép, artworkok stb.) amúgy már most le lehet tölteni gog.comról, ha előrendelted. -
#23 Előrendelhető 11,99 dollár (GoG) -
#22 Aranylemezre került! -
#21 Kész az RC1. :) -
#20 Automap van. Aki viszont hardkór veterán, főmenüből kikapcsolhatja
- DDD, hát öregedtem annyit hogy lusta leszek és használom)) -
#19 Legend of Grimrock: Moder Eye of the Beholder -
#18 Megjelenés: 2012 kora április. :D
Yeahhh! -
#17 Most jöttem rá, hogy tévedtem, kifelejtettem a HL folytatást, szóval harmadik helyen, de az is szép. :) -
#16 Nálam második helyen áll a Heart of the Swarm után. ;) -
#15 Ez a game amit jelenleg legjobban varok, pontosabban ez es a Age of Decadence. Johetnenek mar. :D -
#14 "And finally, as some of you might have noticed, we’ve been struggling in keeping these pages online reliably and earlier today we exceeded our host’s bandwidth limit again (during the last 30 days we’ve had over 270GB of traffic)."
270 Gb adatforgalom volt a szerverükön 30 nap alatt. :D
Btw.: UI-t átszabták. -
#13 A www.grimrock.net meglátogatásakor ez fogadott:
"Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. "
Azt hiszem nagy az érdeklődés a játék iránt. :) -
#12 ...és végére egy kis különlegesség, a Babó, magyar nyelvű szöveges kalandjáték)))
A Babó
Leírás -
#11 bocs még egy kis off, de hátha valaki nem ismeri
Van még egy ilyen játék a Devil Whiskey (24$)
-
#10 a régi szép idők, anyám mennyit nyomtam amigán a Fate - Gates of Dawn-t
-
#9 jo lesz ez jo lesz ez
-
#8 ja utoljára a Wizards & Warriors-al játszottam egy jót))
-
#7 Nyílt béta fázisba került a Legend of Grimrock
-
#6 Ez marha jó:
Happy Holidays :)