525
Legend of Grimrock - A négy tagú, finn Almost Human Ltd. játéka

10232844621322570982.jpg
  • alma2
    Ha a masodik szinten valaki idegbajt kapna, hogyan kell tovabb jutni a cellaknal, jelentkezzen, batran :)
  • alma2
    Belenezve a manualba, 4 szorny fajtat sorol fel, azert az picit karcsu lesz, ha tenyleg igy van, meg a dm-ben is tobb volt.
  • otiq
    És igen, tölti
  • Laza
    Másfél órás késéssel, de aktiválták :)
    Elég szép fórumbejegyzések előzték meg :)
  • Laza
    Ja, a lila ködtől már a valutát nem is néztem :)
  • alma2
    ohh a regi szep idok, amikor meg nem tudta az ember, hogy mi a varazslat, de probalkozott es elobb rajott, mint ahogy megszerezte a scrollt, most sem volt maskepp:) Eddig sokkal jobban hasonlit a dungeon masterre, mint a beholderre, ami nekem csak jo.
  • alma2
    Ezt akartam ajanlani csak nem ilyen direktben megfogalmazva:)
    A penzed mar ugyis naluk landolt.
  • otiq
    Egy kicsit olcsóbb volt a 20%-os megrendelés. Ne feledjük az 12 dollár volt, a steamen meg 10 euro.
  • lostprophet
    Twitteren a Steamről
  • Laza
    Jah, irónia ... kéne egy smile, mert még komolyan vesz valaki :)
  • Jakuza001
    De negativ vagy ma... is :P
  • Laza
    Ez tudod mi volt? Egy 20 MB-os ZIP, benne PDF-el meg MP3-al meg képekkel. Szerinted mennyi idő múlva lesz ez fent mindenhol? :)
  • Laza
    Beszarok, hogy már 19:24 óta fent van FTP-n egy Reloaded release ... Én meg nem kapom meg a Steameset.
    Azt hiszem leszedem .... úgyis az a lényeg, hogy támogattam a csapatot.
  • Jakuza001
    De azert elovetelben par plusz jar hozza.

New postPosted: 11 Apr 2012 05:57 pm Post subject:

Ignore User

I see a torrent already for it on a well known site Smile

***** Includes Preorder Bonus Extras! *****

- A beautifully crafted game manual
    - Legend of Grimrock world map
    - Custom made grid paper to print out for all your mapping needs
    - Grimrock theme music
    - Wallpapers
    - Art sheets illustrating foul creatures of Mount Grimrock
    - Team photo
  • lostprophet
    Ja, csak Steam szaródik elfelé nagyban. Ideje lenne már aktiválniuk.
  • alma2
    Ahogy neztem vedelem nincs is rajta, es mar fent is van a torrent oldalakon...
  • alma2
    hmm, gog-on vettem egybol lejott 1 perc alatt, 460 mega. Ugy erzem jo valasztas volt kihagyni a steamet ebbol:)
    Van benne freelook is, vagyis siman korbe lehet nezni, bar ugy mozogni nem enged.
  • Laza
    Már most felcsesz ez a rendszer ... nem elég, hogy elővételben 'drágább' (a 20%-os kedvezménnyel!), mint megjelenés után, de még bsszák is aktiválni a Steamen. Persze pont a steam miatt nem szedtem le a telepítőt ... sőt, a Humbles letöltő paget töröltem is, gondolván nem fog már kelleni :(
  • alma2
    Na jol emlekesztem lehet ki-be kapcsolni az "oldscool mode"-ot igy terkepez nekem ha kell, annyira azert nem vagyok elvetemult, hogy firjaljak is papirra kozben:)
  • Laza
    Most nézem, hogy Steamen meg lehet már venni, megjelent státuszban van, és ráadásul akciós, 9.89 euro ..........
    Kb semmi értelme nem volt megvenni elővételben ...................
  • Laza
    grimrock.net lehalt.
    Steam nem váltott még át :(
  • gandrus
    Good old Gamesről már lehet szedni. :)
  • lostprophet
    Megvenni már egy ideje meg lehet :D
  • alma2
    Mielott elkezdenem utni a falat, loni a semmibe a varazslatokat, hogy fejlodjek gondolom ez nem a dungeon master altal alkalmazott fejlodest fogja hasznalni, hanem inkabb beholderre hajaz, nem?
  • Jakuza001
    Azert ez nem igaz, ugyanis par oraval ezelott valami hiba folytan a gog.comon kitettek par orara es ott az ugyesebbek megtudtak korabban venni.
  • lostprophet
    Még nem jelent meg.
  • steweee
    játszik már vele vki ? mik a benyomások ? mennyire váltja be a hozzá fűzött reményeket ? én most a wizardry 8-ra vagyok rákattanva, ahhoz is vannak jó modok !!!! napok óta tolom, és mivel nem lett túl jó az első csapatösszeállítás, így újrakezdtem az egészet új csapatot építve ! 10 éve nem játszottam ilyen izgalmas szerepjátékkal

látogassátok a : játék-felújítások topicot ! sok új érdekesség lett rajta az utóbbi napokban is
  • lostprophet
    http://gandrus.magyaritasok.hu/home/642/legend_of_grimrock_rovid_tortenet_a_kezikonyvbol
  • Bandris86
    Én is előrendeltem, nagyon várom már.
    Rajzolgatni fogom a térképeket meg minden :)

Gandrus, tervezed fordítani? Lehet beszállnék a projektbe.
  • lostprophet
    Kisebb kép nem volt? :D
  • Jakuza001
  • Jakuza001
  • lostprophet
    Még 7 óra, váltson már át az a Pre-Order bejegyzés Steamen :D
    A fordítással kapcsolatban a fejlesztők egyelőre nem tervezik könnyedén elérhetővé és módosíthatóvá tenni a szövegeket, mert az esetleges bugokra és térképszerkesztőre koncentrálnak.
    Nem hinném, hogy Xentax-on ne tudnák ezt is megoldani :D
  • Sceleton
    Várom már... :)
  • BEAST #51
    Még 10 óra pedig jöhetne már. :)
  • gandrus
    Meg steamen sem...
    "A játék feloldásáig körülbelül 18 óra van hátra"
  • gandrus
    gog.com-on még nem elérhető. :S
  • Jakuza001
    Most. :P
  • gandrus
    Hogy az örök klasszikust idézzem a Queentől: "I want it all, i want it now!". :)
  • Pethy23
    Valakinek van tippje holnap hány óra körül lesz letölthető steamen?