525
Legend of Grimrock - A négy tagú, finn Almost Human Ltd. játéka
-
#85 Ha a masodik szinten valaki idegbajt kapna, hogyan kell tovabb jutni a cellaknal, jelentkezzen, batran :) -
#84 Belenezve a manualba, 4 szorny fajtat sorol fel, azert az picit karcsu lesz, ha tenyleg igy van, meg a dm-ben is tobb volt. -
otiq #83 És igen, tölti -
#82 Másfél órás késéssel, de aktiválták :)
Elég szép fórumbejegyzések előzték meg :) -
#81 Ja, a lila ködtől már a valutát nem is néztem :) -
#80 ohh a regi szep idok, amikor meg nem tudta az ember, hogy mi a varazslat, de probalkozott es elobb rajott, mint ahogy megszerezte a scrollt, most sem volt maskepp:) Eddig sokkal jobban hasonlit a dungeon masterre, mint a beholderre, ami nekem csak jo. -
#79 Ezt akartam ajanlani csak nem ilyen direktben megfogalmazva:)
A penzed mar ugyis naluk landolt. -
otiq #78 Egy kicsit olcsóbb volt a 20%-os megrendelés. Ne feledjük az 12 dollár volt, a steamen meg 10 euro. -
#77 Twitteren a Steamről -
#76 Jah, irónia ... kéne egy smile, mert még komolyan vesz valaki :) -
#75 De negativ vagy ma... is :P -
#74 Ez tudod mi volt? Egy 20 MB-os ZIP, benne PDF-el meg MP3-al meg képekkel. Szerinted mennyi idő múlva lesz ez fent mindenhol? :) -
#73 Beszarok, hogy már 19:24 óta fent van FTP-n egy Reloaded release ... Én meg nem kapom meg a Steameset.
Azt hiszem leszedem .... úgyis az a lényeg, hogy támogattam a csapatot. -
#72 De azert elovetelben par plusz jar hozza.
New postPosted: 11 Apr 2012 05:57 pm Post subject:
Ignore User
I see a torrent already for it on a well known site Smile
***** Includes Preorder Bonus Extras! *****
- A beautifully crafted game manual
- Legend of Grimrock world map
- Custom made grid paper to print out for all your mapping needs
- Grimrock theme music
- Wallpapers
- Art sheets illustrating foul creatures of Mount Grimrock
- Team photo -
#71 Ja, csak Steam szaródik elfelé nagyban. Ideje lenne már aktiválniuk. -
#70 Ahogy neztem vedelem nincs is rajta, es mar fent is van a torrent oldalakon...
-
#69 hmm, gog-on vettem egybol lejott 1 perc alatt, 460 mega. Ugy erzem jo valasztas volt kihagyni a steamet ebbol:)
Van benne freelook is, vagyis siman korbe lehet nezni, bar ugy mozogni nem enged. -
#68 Már most felcsesz ez a rendszer ... nem elég, hogy elővételben 'drágább' (a 20%-os kedvezménnyel!), mint megjelenés után, de még bsszák is aktiválni a Steamen. Persze pont a steam miatt nem szedtem le a telepítőt ... sőt, a Humbles letöltő paget töröltem is, gondolván nem fog már kelleni :( -
#67 Na jol emlekesztem lehet ki-be kapcsolni az "oldscool mode"-ot igy terkepez nekem ha kell, annyira azert nem vagyok elvetemult, hogy firjaljak is papirra kozben:) -
#66 Most nézem, hogy Steamen meg lehet már venni, megjelent státuszban van, és ráadásul akciós, 9.89 euro ..........
Kb semmi értelme nem volt megvenni elővételben ................... -
#65 grimrock.net lehalt.
Steam nem váltott még át :( -
#64 Good old Gamesről már lehet szedni. :) -
#63 Megvenni már egy ideje meg lehet :D -
#62 Mielott elkezdenem utni a falat, loni a semmibe a varazslatokat, hogy fejlodjek gondolom ez nem a dungeon master altal alkalmazott fejlodest fogja hasznalni, hanem inkabb beholderre hajaz, nem?
-
#61 Azert ez nem igaz, ugyanis par oraval ezelott valami hiba folytan a gog.comon kitettek par orara es ott az ugyesebbek megtudtak korabban venni. -
#60 Még nem jelent meg. -
steweee #59 játszik már vele vki ? mik a benyomások ? mennyire váltja be a hozzá fűzött reményeket ? én most a wizardry 8-ra vagyok rákattanva, ahhoz is vannak jó modok !!!! napok óta tolom, és mivel nem lett túl jó az első csapatösszeállítás, így újrakezdtem az egészet új csapatot építve ! 10 éve nem játszottam ilyen izgalmas szerepjátékkal
látogassátok a : játék-felújítások topicot ! sok új érdekesség lett rajta az utóbbi napokban is -
#58 http://gandrus.magyaritasok.hu/home/642/legend_of_grimrock_rovid_tortenet_a_kezikonyvbol -
Bandris86 #57 Én is előrendeltem, nagyon várom már.
Rajzolgatni fogom a térképeket meg minden :)
Gandrus, tervezed fordítani? Lehet beszállnék a projektbe.
-
#56 Kisebb kép nem volt? :D -
#55 -
#54 -
#53 Még 7 óra, váltson már át az a Pre-Order bejegyzés Steamen :D
A fordítással kapcsolatban a fejlesztők egyelőre nem tervezik könnyedén elérhetővé és módosíthatóvá tenni a szövegeket, mert az esetleges bugokra és térképszerkesztőre koncentrálnak.
Nem hinném, hogy Xentax-on ne tudnák ezt is megoldani :D -
#52 Várom már... :) -
#51 Még 10 óra pedig jöhetne már. :) -
#50 Meg steamen sem...
"A játék feloldásáig körülbelül 18 óra van hátra" -
#49 gog.com-on még nem elérhető. :S -
#48 Most. :P -
#47 Hogy az örök klasszikust idézzem a Queentől: "I want it all, i want it now!". :) -
#46 Valakinek van tippje holnap hány óra körül lesz letölthető steamen?