64
  • finizlik
    azért ez nem ilyen egyszerű mint ahogy te hiszed.
  • fonak
    Az USA azért akarja kicsinálni az eurót, mert jelenleg a dollár a világ tartalékvalutája. Mindenki ezt használja a világon, ha az euró átvette volna ezt a szerepet, még részben is, akkor az USA-nak lőttek. Pontosabban akkor egy választása lenne, a puszta katonai erejére támaszkodva zsarolni az egész világot.
    Ezért van euróválság, ezt a tengeren túlról gerjesztették.
  • Andr0
    hát én nem magyar népirtásról beszélek. Hanem a többiről akik rajtunk élősködnek
  • finizlik
    Harcosok Klubja :D
  • zola2000
    Amerikánál az USÁra, a távolkeletnél meg Japánra, de ez gondolom egyértelmű volt ^^

de tényleg, amikor volt a földrengés-cunami-atomkatasztrófa trió Japánban, akkor még ki is emelték a hírekben, hogy furcsa mód ott álltak az üzletek összeomlava, őrizetlenül, de mégsem voltak jellemzőek a fosztogatások, és mindenki fegyelmezett volt, most ez jutott eszembe, amikor ezt a hírt olvastam.
  • Tetsuo
    Marmint a Jobbik irtana valamilyen nepet?!
    LOL Biztos. Hany eves vagy ill. melyik komcsi lapot olvasod?

Most van nepirtas. Ha kinyitnad a szemed, latnad, hogy irtjak a magyar nepet mar egy ideje...
  • finizlik
    amerikai?

Hmmm most Chile-re gondolsz? Vagy Brazília?
  • zola2000
    Asszem erről beszéltem, az amerikai egy nagyon beteg emberfajta, azt mondom a lehető legkevesebb dolgot kéne átvenni tőlük, a távol-keletről miért nem lehet ilyen híreket hallani?
  • Andr0
    Ha a Jobbik hatalomra kerül népirtás lenne... engem nem zavarna.
  • finizlik
    Én értem mit akar a jobbik, csak ők egy állomvilágban élnek.

Ezt bizonyítja a párt vallásossága is. Jó dolgokat akarnak, csak ezket már lehetetlen dolog megvalósítani. 500 éve meg lehetett volna de nem ma.
  • Tetsuo
    Azzal tisztaban vagyok, hogy ha a Jobbik hatalomra kerulne, rengeteg ellensege lenne, nagyon eros kulfoldi nyomas lenne Magyarorszagon, de azt is vagom, hogy ez az egyetlen eselye a magyar nemzetnek ill. valojaban nem latok nagy eselyt.
  • finizlik
    Azt ugye vágod hogy ezeket nem lehetne megszöntetni csak azért mert a jobbik azt mondta?
  • Tetsuo
    Azert ott is vannak gondok, lesznek nagyobbask is, sot, ha tenyleg vilagvalsag lesz, az "vilagvalsag" lesz, vagyis mindenki megszivja...

http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/csodkozelben-detroit-a-hitelminosito-sem-ajanlja.html

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iujC2FKhAbw
  • Tetsuo
    Nem veletlenul szerepelt a Jobbik programjaban azokat bezaratni/kizavarni az orszagbol legeloszor.
    Kepzeld el, VANNAK meg olyan emberek, akik nem vernenek szajba egy 3. tv-ert, hanem azt mondjak, hogy inkabb vigyed. ;)
  • Andr0
    +1 bár én nem nézek TV-t pont emiatt...:D
  • finizlik
    Rtl klub és tv2 miből él meg?

Istenem... Mindenki itt ámuldozik közben ő is pontosan ugyan olyan része a társadalomnak mint más, csak maximum ő kevesebbet tud megvenni mert csóróbb.
  • Tecnamo
    Félelmetes az a tudat, hogy mi is ebben a fogyasztói társadalomban kell éljünk... http://youtu.be/Fd_jtCIKGbU
  • Andr0
    Igen, de ha abból indulunk ki hogy a saját hülyeségük miatt tört ki a válság, ami aztán átterjedt Európára... és most mi szívunk helyettük, akkor ha a távoli jövőben esetleg éhínség lesz, nem Amerika fog éhezni.

Amúgy egy-egy ilyen roham segít fenntartani a piacgazdaságot. Akár hogy is nézzük, ebben élünk. Vagy leromboljuk az egészet és kezdjük új alapokkal, vagy fenntartjuk.
  • NullZ3r0
    Na ilyenek a valódi zombik.
  • syn7h37ic
    Nem Európáról beszéltem, és a cikk sem Európáról szólt, hanem a debil amcsikról, akik ölni tudnának egy vacakért, amire nincs is szükségük. Csak működik a fogyasztói társadalom gépezet. Egy fikciót dobtam fel, ami akár valósággá is válhat valamikor.
    Amikor majd kajáért fognak könyökölni, akkor nem csak könnygáz és levegőbe lövöldözés lesz, hanem tényleges mészárszék.
  • KopaszIsten
    syn nem a közeljövőre gondolt, hanem a távoli jövőre, mikor már teljesen kiszipojoztuk és tönkretettük a bolygónkat, és a legnagyobb gondunk az életben maradás lesz. Szerintem. (Zárójelben: feltéve, hogy eljön egyszer ez a világ.)

"Verekedések törtek ki, lövések dördültek" A sok hülye gyökér.

Á, nem is mondom tovább...
  • FoodLFG
    jaja az európaiak szarban vannak, de ez nem biztos, hogy elsősorban az amcsik hibája, főleg Mo esetében... :D
  • Andr0
    Az Amcsik? :D Te sem gondoltad komolyan... :D Az amerikai jelzáloghitel válságból európai államadósság válságot csináltak, és mi leszünk Európa Lehman Brotherse ha így folytatjuk... Na akkor ki fog kajáért verekedni?
  • syn7h37ic
    Eljön még az az idő, mikor nem TV-ért hanem kajáért fognak verekedni...