64
-
finizlik #24 azért ez nem ilyen egyszerű mint ahogy te hiszed. -
fonak #23 Az USA azért akarja kicsinálni az eurót, mert jelenleg a dollár a világ tartalékvalutája. Mindenki ezt használja a világon, ha az euró átvette volna ezt a szerepet, még részben is, akkor az USA-nak lőttek. Pontosabban akkor egy választása lenne, a puszta katonai erejére támaszkodva zsarolni az egész világot.
Ezért van euróválság, ezt a tengeren túlról gerjesztették. -
hát én nem magyar népirtásról beszélek. Hanem a többiről akik rajtunk élősködnek -
finizlik #21 Harcosok Klubja :D -
Amerikánál az USÁra, a távolkeletnél meg Japánra, de ez gondolom egyértelmű volt ^^
de tényleg, amikor volt a földrengés-cunami-atomkatasztrófa trió Japánban, akkor még ki is emelték a hírekben, hogy furcsa mód ott álltak az üzletek összeomlava, őrizetlenül, de mégsem voltak jellemzőek a fosztogatások, és mindenki fegyelmezett volt, most ez jutott eszembe, amikor ezt a hírt olvastam. -
Marmint a Jobbik irtana valamilyen nepet?!
LOL Biztos. Hany eves vagy ill. melyik komcsi lapot olvasod?
Most van nepirtas. Ha kinyitnad a szemed, latnad, hogy irtjak a magyar nepet mar egy ideje... -
finizlik #18 amerikai?
Hmmm most Chile-re gondolsz? Vagy Brazília? -
Asszem erről beszéltem, az amerikai egy nagyon beteg emberfajta, azt mondom a lehető legkevesebb dolgot kéne átvenni tőlük, a távol-keletről miért nem lehet ilyen híreket hallani? -
Ha a Jobbik hatalomra kerül népirtás lenne... engem nem zavarna. -
finizlik #15 Én értem mit akar a jobbik, csak ők egy állomvilágban élnek.
Ezt bizonyítja a párt vallásossága is. Jó dolgokat akarnak, csak ezket már lehetetlen dolog megvalósítani. 500 éve meg lehetett volna de nem ma. -
Azzal tisztaban vagyok, hogy ha a Jobbik hatalomra kerulne, rengeteg ellensege lenne, nagyon eros kulfoldi nyomas lenne Magyarorszagon, de azt is vagom, hogy ez az egyetlen eselye a magyar nemzetnek ill. valojaban nem latok nagy eselyt. -
finizlik #13 Azt ugye vágod hogy ezeket nem lehetne megszöntetni csak azért mert a jobbik azt mondta? -
Azert ott is vannak gondok, lesznek nagyobbask is, sot, ha tenyleg vilagvalsag lesz, az "vilagvalsag" lesz, vagyis mindenki megszivja...
http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/csodkozelben-detroit-a-hitelminosito-sem-ajanlja.html
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iujC2FKhAbw -
Nem veletlenul szerepelt a Jobbik programjaban azokat bezaratni/kizavarni az orszagbol legeloszor.
Kepzeld el, VANNAK meg olyan emberek, akik nem vernenek szajba egy 3. tv-ert, hanem azt mondjak, hogy inkabb vigyed. ;) -
+1 bár én nem nézek TV-t pont emiatt...:D -
finizlik #9 Rtl klub és tv2 miből él meg?
Istenem... Mindenki itt ámuldozik közben ő is pontosan ugyan olyan része a társadalomnak mint más, csak maximum ő kevesebbet tud megvenni mert csóróbb. -
Tecnamo #8 Félelmetes az a tudat, hogy mi is ebben a fogyasztói társadalomban kell éljünk... http://youtu.be/Fd_jtCIKGbU -
Igen, de ha abból indulunk ki hogy a saját hülyeségük miatt tört ki a válság, ami aztán átterjedt Európára... és most mi szívunk helyettük, akkor ha a távoli jövőben esetleg éhínség lesz, nem Amerika fog éhezni.
Amúgy egy-egy ilyen roham segít fenntartani a piacgazdaságot. Akár hogy is nézzük, ebben élünk. Vagy leromboljuk az egészet és kezdjük új alapokkal, vagy fenntartjuk. -
NullZ3r0 #6 Na ilyenek a valódi zombik. -
syn7h37ic #5 Nem Európáról beszéltem, és a cikk sem Európáról szólt, hanem a debil amcsikról, akik ölni tudnának egy vacakért, amire nincs is szükségük. Csak működik a fogyasztói társadalom gépezet. Egy fikciót dobtam fel, ami akár valósággá is válhat valamikor.
Amikor majd kajáért fognak könyökölni, akkor nem csak könnygáz és levegőbe lövöldözés lesz, hanem tényleges mészárszék. -
KopaszIsten #4 syn nem a közeljövőre gondolt, hanem a távoli jövőre, mikor már teljesen kiszipojoztuk és tönkretettük a bolygónkat, és a legnagyobb gondunk az életben maradás lesz. Szerintem. (Zárójelben: feltéve, hogy eljön egyszer ez a világ.)
"Verekedések törtek ki, lövések dördültek" A sok hülye gyökér.
Á, nem is mondom tovább... -
FoodLFG #3 jaja az európaiak szarban vannak, de ez nem biztos, hogy elsősorban az amcsik hibája, főleg Mo esetében... :D -
Az Amcsik? :D Te sem gondoltad komolyan... :D Az amerikai jelzáloghitel válságból európai államadósság válságot csináltak, és mi leszünk Európa Lehman Brotherse ha így folytatjuk... Na akkor ki fog kajáért verekedni? -
syn7h37ic #1 Eljön még az az idő, mikor nem TV-ért hanem kajáért fognak verekedni...