23
-
#23 Bocs srácok hogy ide írok a bajommal de hátha tudtok segíteni:
Lehetséges hogy a Steam csak a Sainst row the third játékot nem frissíti ?
Kijött már hozzá 3 javítás de nem kaptam meg őket szerintem..
Eredeti a játék.
Aki tud segítsen. Előre is köszönöm.
nézétek meg hogy milyen verzió fut nálam :
http://www38.zippyshare.com/v/49406256/file.html
-
#22 Ha össze kéne hasonlítani a két játékot, akkor a GTA IV egy összetett, bonyolult, reális világban játszódó, nagyon komoly fizikával rendelkező játék, amelyet mondhatni művészek készítettek. Az a kifinomult magas szintű humor, a karakterek kidolgozása ami a GTA sorozatot jellemzi és ami részről részre egyre jobb lett, sehol máshol nem található meg. Liberty Cityt meg ténylege gy élő New Yorkot csináltak, ennyire reálisan élő és kinéző várost korábban sosem láthattunk.
Ezzel szemben a Saint Row egy ész nélküli abszolút fiktív tombolda. Nos, ha valaki a másodikat preferálja, az is érthető, de ettől még nem lesz szar játék a GTA IV. -
CamelX #21 Pont ezaz, hogy ez a Saints Row valami iszonyat gyerekes alkotás. Én pl. nem tudom eldönteni hogy a városkép most valami valós-beleélős cruise-olós élményt akar adni, vagy csak tálcán kínálja hogy ölj le mindenkit egy terminátor csapattal. Ehhez képest a GTA-ban mind a történetben, mind az emberek viselkedésében, mind pedig az autók viselkedésében sugárzott az életszerűség. -
#20 ja mert a BFbc2-ben aztan akkora jo a hangulat -
martincpt #19 Nem értem mi a bajuk egyeseknek a GTAIV-el. Szerintem rohadt jó lett. Nekem speciel nagyon tetszett, hogy végre úgy mond reálisabb story-val álltak elő, aminek nem feltétlenül a happy end és a kilóra mért pénz mennyiség a vége. Sőt (kövezzetek meg érte) mondhatni, hogy elgondolkodtató story lett. A vége eléggé meglepett. Mindazonáltal azzal egyet értek, hogy eltér a hagyományos GTA normáktól, de akiknek ez ennyire fontos az, most reménykedhet az V-ös epizódban mert most újra a pénz és a hatalom lesz előtérben.:) IV-es sorozatból amúgy, Gay Tony-s rész volt a kedvencem...jól belehetett qrni a klubban. :D -
#18 Ja értem. Ha veszek egy 10.000 Forintos játékot, vegyek hozzá még 30.000-ért operációs rendszert. Akkor viszont írják rá a dobozára, hogy XP-n nem fut. Emlékeim szerint az első két hétben az akkor csúcs, négymagos processzorokon volt közepes grafikával 25 stabil fps :))
Ennyire közel sem nézett ki jól a játék :))
A GTA 4 nálam a GTA 2 és Vice City közé ékelődött be. Ha nem béta verzióban adták volna ki, talán egy osztályzattal kapott volna jobban.
Off, de ugyanez a helyzet a BF3-al is. Az összes részt imádtam, most megint az az érzem, hogy egy béta játékot vettem meg tízezer forintért. Profi munka, de NINCS HANGULAT. Sehol sincs a BFBC2-höz képest, pedig jobb a grafika és több az fps ugyanazon a gépen. És mégsem... fura -
#17 Vistára váltani... Ezt nem gondolhattad komolyan. De jó vicc volt, nagyot nevettem. -
Lack #16 Szerintem a gta4 jóval reálisabb (valóságosabb, jobban a földön jár), mind grafikailag, mind történetileg. A saints row-ban sokkal több irreális elem, helyzet van, már-már rajzfilm szerű az egész. Van akinek előbbi, van akinek utóbbi jón be jobban. Ami az összképet illeti nekem a gta4 jobban tetszik. -
tomcsa4 #15 Na látom megjöttek a GTA4 fikázó kommentek. Szerintem meg a sorozat legjobbja (az összessel játszottam). Nem is akadt, csak anno nem a sz*r XP-vel kellett volna mocorogni, hanem Vistára, majd Win 7-re váltani (mivel akkortájt jött ki a játék, mint a Win7). -
#14 Egy játék miért klón ha ugyanoylan stilusu????? Ekora badarságot réghallotam már amik komentben elhangzotak.
a gta4 jó példa rá hogyan bizták el magukat a készitök..valami ritka fos lett. még vice city szintjét sem érte el. -
#13 Egyetértek a teszttel, ez a játék nagyon, de nagyon jól sikerült. Nálam egyértelműen veri a GTA IV-et, pedig mindig is nagy GTA- és Mafia-fan voltam/vagyok. A fő történetszál viszonylag rövid, viszont a küldetések hihetetlenül jól vannak felépítve. A sandbox móka viszont kitolja a végigjátszás határait, az autólopások, bérgyilkos küldetések, minijátékok megsokszorozzák az alapvető 10-15 órás játékidőt.
A Saints Row 3 az év, de talán az utóbbi évek legjobb játékainak egyike lett. Ha tetszik a humora valakinek, ha nem, vitathatatlan a beleölt minőségi munka, az átgondolt koncepció, a néhány konfiguráción fellépő teljesítmény-problémákat pedig folyamatosan igyekeznek orvosolni, legutóbb a héten jelent meg patch. A jövőben pedig 3 nagyobb DLC fog megjelenni hozzá, az első januárban, a második tavasszal, a harmadik pedig ősszel. Mindez jól átgondolt menedzsmentre utal, vagyis a cég nem szándékszik hosszú távon sem cserben hagyni a játékot.
Ennyi, részemről partiban van a Skyrim-mel, már ami a belefeccölt órák számát tekinti, ez pedig nagyszó, ha azt veszem, hogy a Skyrim hogy sikerült... -
#12 Többség nem ért egyet, mintha számítana mit irkálunk itt az sg-n össze :) Gta tudtommal a világ legnépszerűbb játéka a COD, Sims mellett.Persze nem épp érdem ezekkel egy társaságba kerülni:)
Én kipróbálok általában minden GTA utánzatot, True Crime, Just cause , Saints row de elég hamar megy mind a süllyesztőbe.Azt hittem ez a rész vicces lesz de ehelyett inkább ostoba lett. Már az első félórában lefárasztott a hülyegyerekes karakterekkel, villogó szines lila-rózsaszin ikonjaival,meg jön 10 helikopter és ledarálsz 200 kommandóst úgy hogy oda se kell nézni szinte, köszi nekem ennyi elég is volt. -
#11 Én is elfogadom a tiédet, de a többség itt egyenlőre nem mutatta meg még magát, mert kb. annyian vannak mellettem, mint ellenem. Abban egyetértek, hogy a GTA IV játékmenet szempontjából visszalépés a San Andreashoz képest, de ha már a karaktereknél tartunk, a saints Row karakterei mennyivel érdekesebbek, mint pl. a Gay Tony vagy a TLATD-ben bemutatkozott szereplők? Akinek meg nem kell a társadalomkritika (ami a GTA-sorozat elmaradhatatlan kelléke), annak persze ott van ez, vagy a True Crime, vagy a többi klón... -
#10 Annak idején előrendeltem a GTA4-et. Nagy hiba volt. Akkor felső-középkategóriás gépemen alig futott. Így két hétig játszani sem tudtam vele, 17 fps elég halovány volt. Aztán megjöttek az első patchek, játszható lett a játék. A grafika tényleg jó lett. Minden más szarabb. GTA 1-től kezdve játszom a sorozattal, biztosan állíthatom, hogy a 4-es résszel tönkretették a nimbuszt.
Egy dolgot kihagytak belőle: az ÖTLETEKET. Semmi játékélmény nem volt, küldetések és a karakterek is baromira unalmasak. Társadalom kritika, yeah.
Bocsi, de én JÁTSZANI akarok egy játékkal, nem életszimulátort nyomatni. A GTA ne legyen már Sims.
A vége az lett, hogy a GTA 4-et eladtam a francba egy kijátszás után. Csak megjegyzés képpen, GTA San Andreast kb. 10-szer nyomtam végig. Messze jobb volt, mint a 4.
Mindegy, elfogadom a véleményed, de a többség nem ért veled egyet, ezt jobb ha tudod. -
#9 Melyik részét nem érted? -
gombabácsi #8 "a Rockstar-féle árnyalt társadalomkritivával szemben."
?? -
#7 Szintén! :) -
#6 Az unalmas GTA 4-et már a második rész is überelte nálam. Ez az epizód meg messze lehagyta. -
#5 "minőségben egyértelműen utoléri a Rockstar alkotását"
Ezt kétlem. Ebben a játékban inkább a seggreülős humor dominál a Rockstar-féle árnyalt társadalomkritivával szemben. Technikailag sem éri el a GTA IV szintjét, a részletességről, az élő/lélegző város megvalósításáról pedig inkább ne is beszéljünk, abban mind a mai napig nincs ellenfele a GTA IV-nek. -
kalapos01 #4 Pont százszor? Ezt hogy sikerült kiszámolnod? Akárhogy is nézem, maximum hétszer, talán nyolcszor. -
Evoluti0N #3 Attól függ, h melyik GTA. Mert a monoton, egyhangú, ötlettelen GTA 4-nél ez biztos jobb. -
#2 GTA százszor jobb szvsz -
#1 Azért az optimalizáltság elég kétoldalúra sikerült. Igen, valóban, akadnak gépek, ahol a játék nem akad. Viszont vannak olyan masinák is, melyek hiába csúcsszuperek, játszhatatlan a játék, vagy csak szimplán lassabb mint kellene hogy legyen.
Terrible_framerate_while_driving_on_high-end_system
Az én gépem ugyan már nem mai darab (gf 8800gts kártyával felszerelve), de hogy a Saints Row The Third legyen az a játék, mellyel a gépem a legkevésbé boldogul (Crysis 2, Skyrim meg egyebek kényelmesen elfutnak), az nem normális.
Az FPS 12-30 között ugrált, vezetés közben volt főként gázos a helyzet (ahogy az elöbb linkelt oldalon is panaszkodnak) így bár végig tudtam játszani, de kissé pipa voltam az elején. (Kérem ne kezdjen bele senki a [Felraktad a legújjabb drivert?] kérdésekbe, mert már gyakorlatilag mindent megpróbáltam, és ennek eredményeként lett valamennyire játszható.
Ezt leszámítva a játék maga kihagyhatatlan, véleményem szerint a legjobb GTA klón annak ellenére hogy az előző részhez képest sok dolgot kivettek, és a város bár szép, nem olyan emlékezetes, mint a Saints Row 2-ben.