46
A legjobb PvP játékok gyűjteménye (MMORPG)
-
#46 Hali
Mi az a PvMP?
és mennyi az a lv10? -
qaíwsyedx #45 Lord of the Rings Online
PvMP-gonosz oldali része :) nincs felszerelés, karakter maximális szintű induláskor(de cserébe rettenet béna alig van skill... stb.) mindent a jó(oldalon lévő) játékosok ölésével lehet szerezni, szóval tiszta pvp. Sajnos nincs pvp szerver így be van zárva egy régióra, de ettől függetlenül nagyon ott van.
egy baj van, h kell 1 lvl 10 es jó kari h elkezdhess randalírozni orkként -
#44 Pirates of the Burning Sea -
#43 Na leszedtem a DC-t viszont nemtudom hogy kell ebben öldökölni, lv3 körül kőkemény vagyok úgyh úgygondoltam csak kéne játékosokat is gyilkolászni:) -
#42 APB is jó volna ha nem csalnának benne olyan sokan -
EnxTheOne #41 Még a wahrammer 40K is jo lesz, pvp orientált lesz, jármüvekel. :D
Csak 2013-14-ben fog megjelenni. :( -
#40 vindictusban ha jól tudom elég gyenge a pvp és nem hogy world pvp de még world pve sincs benne. Amúgy egy szar nap után hazaérve abban hentelni elsőrangú játék.
Blade and Soul se rossz próbáltam a román tört szerón, csak az még nincs kész.
Aion valóban kihalóban van. Haveromék nemrég még játszodtak vele eredetin, de a kevés játékos miatt abba hagyták ők is. -
#39 azon kívül felpittyentheted a listádra a blade and soult is, meg az aiont is akár előbbi nincs bejelentve eu piacra, utóbbit meg már lassan le kell jelenteni onnan -
#38 a tera lesz euban. csak még nem jelent meg. -
#37 amúgy vindictus rendes jó -
#36 Ahogy látom azért gyűlnek itt a jó kis játékok.
Szóval ami eddig összegyűlt:
AoC[F2P] (nagyon jó és talán december 1től megszünnek a laggok)
L2[F2P] (kattintgatós, de nem rossz és Nov30tól ingyenes)
DC Universe[F2P]
EVE
Darkfall
Mortal online (szerintem van még mit rajta fejleszteni)
GW2 (nem jelent még meg)
World of darkness (nem jelent még meg)
Tera (nincs EUban) -
#35 lehet nem jól fogalmaztam:
ott se támad neki mindenki mindenkinek, mert látod a szintjét és a pvp szintjét is. ha 8 szintel alattad van akkor szürke a neve.
Ugyan úgy kijelöli meg minden csak ha megölöd anélkül hogy ő támadna meg akkor kapsz valami bünti pontokat amiből ha sok lessz akkor levernek a guardok és az NPC-k sem állnak szóba veled.
Habár van olyan szerver ahol nincsenek guardok és minden halálnál potyogtatsz cuccokat és fatalitynél pénzt is.
És nem azt mondtam hogy semmi értelme annak hogy felcuccolod magad, mert azért amit mondtam hogy régen 40esen öltük a 80asokat az azért volt mert egyszerűen ha valaki béna akkor haljon meg. -
#34 EVE , Darkfall , Mortal online , Ultima online. -
Vincentcloud #33 Nekitámadok csak azért mert van? Ez aztán a mentalitás. Kb mint Dc online-ban hogy én hülye ki mertem menni a pvp szerveren az utcára erre egy maxos ott ölte a lvl 1-es karikat. Tényleg, neki ez a szórakozás? De amúgy elgondolkodtál hogy neked egy olyan mmo kellene ahol hiába csinálsz bármit annak semmi értelme igazából, mert hiába ölsz meg 1 millió embert semmit nem érsz vele, de ugyanakkor ha jól értettem az FPS-ekhez nincs kedved mert ott pont ez a lényeg? -
#32 te a lineage 2-re gondolsz csak még nem merted bevallani magadnak sem -
#31 Nem, de ahogy nézem még műfajban sem hasonlít arra amit keresek, de azért köszi. -
#30 Először is:
okkösszcsá!
Másodszor pedig:
Azt hiszem nem érted amiről beszélek.
Amúgy milyen az a wolrd pvp ami csak 1 mapon van?
AoCban az összes mapot bárkit megölhettél sőt meg is kellett ölnöd, mert ha nem ő támadt neked. Itt nem van szó hogy azért támadtok egymásra mert ő épp a orc te meg ebben vagy valami ellentétes rákfene lett volna, hanem egyszerűen csak azért mert van. Mindenki ellenfél aki nincs veled egy csapatban, vagy guildben.
Én ezt értem world pvp alatt.
Lehet itt vitázni vagy a másikat fikázni, csak nincs értelme. -
#29 WWII Online-t próbáltad már? -
#28 ha gecibéna vagy hiába is keresgélsz játékot, mindenhol lealáznak.
egyébként. de legalább gyík ne lennél. a gw-ben lesz wvw, ami amúgy open world pvp, nem is egy mapon. -
Hugh Hefner #27 kecsón agyat nem kaptál? oO -
#26 Az előre lehet tudni dolgot nem úgy értettem hogy látod hogy a másiknak milyen cuccai vannak vagy nem hanem hogy egyáltalán az számít.
Amúgy lehet még bohóckodni csak nevetségesen laggol és buggok is vannak olyanok amik eddig nem voltak.
Nemrég csináltam offlineból 1 hoxot kék craftolt szutykokban azért a pvp 5-6os emberkéket elveregettem^^ -
Tomy Lee #25 Ez,hogy előre lehet tudni ki fog nyerni sajnos így is van.Erre találták ki azonban ezt a style menüpontot,hogy"elrejtsd" gear-t mások elől wpvp-n.
Elég sokan használják,hogy bizony támadja már be őket az az ellenfél(persze ő tudja ki fog nyerni:)
Megvan azért szépsége Conan-nak de wpvp,siege,bori egyszerüen játszhatatlan.
Régebben még úgy ahogy wpvp játszható volt de siege már akkor sem.Régi balance nekem jobban tetszett viszont többen dicsérik a jelenlegit,hát szerintem annó sokkal jobb volt. -
Tomy Lee #24 Soha nem lesz már Aoc olyan mint régen.Akkoriban igen a wpvp iszonyat élvezetes volt.Olyan szinten zajlottak a GVG események,hogy azt lvl60 l70-en sem lehetett kihagyni.
Teamspeak,összeálltunk 1 külföldi guild-el csináltunk raidet,2 leader elmondta taktikát és szinte egész nap elvoltunk wpvp-vel.
Most már ki nem merészkedek mapra mert tudom,hogy semmi esélyem nem lenne mivel se társak elegen se Alli semmi.
Mondom ezt úgy ha egy magyar guild-ben vagy de ha külföldibe akkor sincs már az mint régen mert Funcom össze vissza rewampol.
Pve része jobb lett pvp meg nagy s..r lett:( -
Tomy Lee #23 World versus World,nincs szinthatár,bárki mehet,lesz loot+reward-ok.
Quest-ek is biztos fognak oda vezetni.Szerintem ez nem hangzik rosszul.
Kezdő területen felesleges a wpvp utána meg lesz ez a lehetőség.
Ez a WvW még sikerülhet jobban mint egy sima hagyományos wpvp.Meglátjuk majd. -
#22 DC-t majd lehet megnézem, de a GWben szerintem nem lessz wpvp.
Amúgy meg ha régi játékos vagy aocban te is tudhatod hogy régen 40es szinten lehetett ölni a 80asokat. Ezt azért hiányolom most. Régen is számított a felszerelésed, de mostmár majdnem annyit mint egy szabvány szar játékban.
Nem értem miért a WoW az etalon, hogy ha nagyon jó cuccaid vannak akkor gyakorlatilag 1shotolgatni tudsz.
-tigeroo- mi értelme van pvpzni ha előre lehet tudni, hogy ki fog győzni a tápsság miatt? -
#21 "a selejtek nem érdekelnek(WoW stb..)."
(nem játszok vele, mégsem beszélek hülyeséget) -
EnxTheOne #20 gw2-ben world pvp? Ott nem ilyen aréna pvp lesz?
-
5m0k3sh0w #19 melyik a legnépszerűbb ingyenes mmorpg? -
#18 Lord of the Rings Online?
Nem ingyenes teljesen, de van rajta pvmp. -
Tomy Lee #17 Age of conan játszhatatlan olyan lag van mióta f2p lett(igaz elötte is az volt de most mégjobban:)
GW2 amiben szerintem jó lesz még a wpvp.SWtor-t még tesztelem:-) -
Tomy Lee #16 DC Universe Online!Vannak arénák de world pvp része nagyon ott van.Quest-ek vannak hozzá pl.ölj le 5+ szintel nagyobb játékos ellenfelet.Cross chat nincs.
Akinek nem tetszik wpvp az átmegy pve szerverre fejlődni tovább bármikor válthatsz.
Aki pvp szerveren fejlődik az tud is játszani.Nagy csaták vannak best a wpvp játékban.
Fontos szerepet játszik a blokk,fegyver kombók a fejedbe kell legyenek mert semmi nem mutatja egyszerüen be kell gyakorolni és lehet akár az összes fegyvered.Tehát találsz egy bow.-ot pl.amihez raktál be 3-4 kombot akkor azonnal tudod is használni és így a többi összes fegyvernél.
Aztán a skilles része játéknak ehez hozzátársul amihez nincs egér klikk:)
Maga a játékstílus adja már a wpvp-t.10-es game
-
#15 mmoRPG mi a faszért lenne már skilljáték könyörgöm? egy szerepjáték (rpg) mióta erre gyúr? úristen... ott a karaktered képességei + statjai + gearje a lényeg, a táp, a szint... nem az hogy milyen ügyes vagy.
amúgy pl. a planetside mmofps elég jó volt anno. most nemtudom hogy él-e a projekt még vagy mivan. -
#14 Köszi az értelmes "hozzászólást" -
#13 -
Gibor #12 Igaz TPS de Assasins Creed BH vagy az új Revelations. -
#11 Rátaláltál a lényegre!
Sunyi módon elmész és vadászgatsz játékosokra akár csapatostól!
Ilyet nem tud nyújtani egy FPS sem. -
#10 Valamennyiben igazad van, attól lessz skill játék, hogy ha ügyes vagy megtudod ölni azt is akinek sokkal jobb cuccai vannak.
viszont 1 mmorpg többet tud nyújtani, mint a cs, meg a stb, mert ott a játék lekorlátozódik abban hogy folyamatosan 1mást ölitek zárt mapokon, ahol direkt ez a cél. Jó az is ha van benne ilyen is, viszont aki ilyet akar az inkább elmegy fpsben mókázni. -
#9 Hát azért megkell hagyni a vindictusban sem állsokbol a harc(balklikk néha jobbal fűszerezve) és nincs benne world pvp.
Tera az meg még nincs európában sajnos. -
EnxTheOne #8 World of darkness. Vámpiros mmo lesz majd, és ha minden igaz végleges halál. :D CSak legyen benne open world pvp. Elöre látom ahogy sunyin ölöl a nubokat. :D -
lordbalu #7 leage of legends