A warez újabb áldozata: Ghost Recon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Annak gondolom örültek mikor megvettük és gondolom az nem olyan nagy elvárás, hogy esetleg mûködjön is.
Az eladási adatokból inkább azt tudod meg, hogy a nem warezolók közül milyen arányban veszik konzolra és pc-re, nyilván pc-n egyszerûbb a warez, így konzolon kevesebben warezolnak, azok többségében nem vesznek konzolt (de azért ott is van szép számmal).
"PC-re no singel játék, nem éri meg. És errõl mi/ti tehettek. Ennyi."
Nem. Azért vesznek többen konzolra játékokat, mert többségben arra veszik meg a játékokat. Jórésze (valószínûleg alapból nagyobb arányban) amúgyis konzolpárti lenne, de hogy ilyen az arány, azért van, mert jobb a játékkínálat rajta, pc-re amit ki is adnak, nagyon gyakran egy béna port, tipikusan nem PC "oldaliaknak" való irányítással, lehetõségekkel.
A warez ellen sok féle képpen lehet harcolni: árak csökkentése (nem mindenki akarja fizetni a szállítási költséget, bolti költséget, tokot, a védelem kifejlesztését ma már, amikor itt az internet), tartalmasabb, hosszabb (bõvíthetõség, módolhatóság elõny), optimalizáltabb játékok, és még sok lehetõség van.
Szerintem jelenleg az a legnagyobb problémájuk a warezzel, hogy így ki tudják próbálni a játékokat, és rájönnek, hogy 1-2 óra után halál unalmas az egész (demoból ez nem derül ki), multiban is szar, aztán tényleg nem veszik meg... Régen még valahogy voltak olyan játékok, amiket érdemes volt megvenni, például amikor lejjebb ment az áruk (! ilyen is van, vannak játékok, amiket még ma is vesznek! :D), mind1...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Aki meg azt mondja, hogy warez mindig lesz az egy ostoba balfasz IQ nélkül. Javaslom neki nézegesse az eladási adatokat PC vs XBOX, PC vs, PS3 témában, nem besazélve az összesítettrõl.
Igen is: PC-re no singel játék, nem éri meg. És errõl mi/ti tehettek. Ennyi.
Azért azt is tegyük hozzá a témához, hogy bár a warez veszteséget okoz, de ezek a termékek nem veszteségesek. Nem kiadni egy platformra nem más mint eltekinteni a plusz nyereségtõl. Ennek számtalan oka lehet, egy nagy cég elképesztõ harácsoló valami (láttam), egy pillanatig sem kell sajnálni õket.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az õ véleménye szerint a warezt nem az árak, hanem a szolgáltatás hiányossága/alacsony minõsége okozza. Ha a warez feltételek nélkül mindig elérhetõ akármilyen géprõl míg a legális verzió a vásárló országában késleltetve jelenik meg DRM-mel és régióblokkolással, akkor épeszû ember warezt fog választani már a kényelem miatt is. Szerinte a megoldás nem a warez megelõzése, hanem a wareznál jobb ajánlattétel.
Bár azt állítja, hogy a Valve számára a warez nem probléma, azért nagyon kétlem, hogy valaha is hallotta volna azt a fórumcímet, hogy CS.RIN.RU XD
Meg ne vegyétek kipróbálás nélkül egyiket sem. Lehet nagyot koppanni...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Másrészrõl az Ubisoft egy cég, nem jótékony segélyszerverezet, ha nem éri meg akkor kivezetik a játékaikat a PC-rõl. Nem hülyék ülnek ott sem a vezetõségben.
(2006-ban ugyanõgy 10-kért vettem Gothic 3-at.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Igen. Konzolon.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Egy év múlva meg majd kiadják közleménybe, hogy nem jelentetjük meg a legújabb szarunkat, mert az XBOX-on nagyon elterjedt a warez!!
Dögöljenek éhen!!!!
2-3 éve várunk a haverokkal erre a játékra! Most ezek után nem jön ki pc-re köszönjük neked ubiszar! Különben is untam már a "gamecrash" üzenet ablakaikat!Egyébként ez francia cég?...mit vártunk tõle?
A demók hiánya is csak arra vezethetõ vissza, hogy nehogy rájöjjön az ember arra, hogy nem tetszik mielõtt kifizette volna! Persze az is lehete, hogy elcseszték az idõzítést! Fosnak attól, hogy a most megjelent játékokkal nem tudnak versenyezni. Pedig nálam a most megjelent játékok nemtudnak versenyezni a graw sorozattal. Megjegyzem, hogy letöltöttem a játékot és ezen kívül megvan vagy 5 példányban! Még a dedikált szervernek is legális példányt vettem! Nem baj! Amúgy is görény egy cég a Ubifuck! Semmire nem figyelt 2007 óta! Hiába panaszkodtak a hivatalos fórumokon az játékosok! Kijött pát patch hozzá és kész! Semmit nem javítottak rajta! Marhára nem érdekelte õket az a játékos sem aki megvette legálisan! Egy orosz ismerõsöm vásárolt egy MW3-at 15 euróért!!! Nálunk mennyit is kérnek érte????? A kereskedõk is megrohadhatnának!!!Na mindegy! Eddig is voltak hasonló pletykák, hogy nem jelenik meg! Püff! Mást nem szeretek csak ezt a sorozatot! Nem veszek mást, nem fejlesztek, olcsóbb villanyszámla stb...stb...csak nekem spórolnak! Remélem kijön multira is majd az Angry Birds aztán majd nyomom azt multiba ! LOL:D Idióták....
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a co-op módért már kell fizetnetek külön? mert ugye ketten (v többen is?) élvezitek, de csak 1x fizettek. már alakul az, h daraboljuk fel és havonta-félévente ismét csengessenek a kasszánál dolog.
hardverigényes feladatok? mik azok? nem gondolom, h a sok fps vadász, a "tésztára is addig szórja a mákod, amig el nem éri a fullhd felbontást" "pistike", hirtelen 3d grafikus és egyéb profivá válik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"...eközben a lakossági személyi számítógép-eladások egyik fõ ösztönzõje az új számítógépes játékok növekvõ erõforrásigénye lett, s a szoftveripar a gazdaság egyik húzóerejévé vált..."
na ennek vége lesz végre!!!
viszont a játékosok piacából nem csak ez a 2-3 konzolgyártó szeretne majd megélni. jönnek majd a klónok és velük az igény, h mindenféle dzsunka-balra konzolcsodán is fusson az éppen aktuális ubixar játék.
szép új világ
És ugyancsak érdekes módon azoknak a fejlesztõknek szokott nagy lenni a pofája, akik igénytelen szart gyártanak csillogó borításban, és aztán nem tudják eladni.
Így ezzel a döntéssel nem büntetnek, mert valószínûleg van annyira gagyi a játék, hogy nem számítanak akkora eladásokra, hogy megérje kiadni. Ha meg számítanának is, az ultragagyi DRM felteszi az i-re a pontot. Persze az is az én hibám, aki pénzt adok ki a Tom Clancy játékokra, csak mert PC-n játszok.
A játékok ár/érték aránya szubjektív, rengeteg dolog függvényében változó. Vannak akik ki tudnak adni/megéri nekik kiadni játékokra pénzt, vannak akik meg nem és nem is fognak. Az elõbbiek is két fõ részre oszthatók, akik amúgyis konzolt vennének, mert jobban megéri nekik, azt tudják jobban kihasználni, egyszerûbb, a másik része meg fõként azért vett konzolt (is!), mert jobb a játékkínálat.
Ha normális játék kínálat lenne pc-n is, többen vennék a játékokat ezen a platformon is, jobban megérné továbbiakban is fejleszteni.
És bár szubjektív vélemény, én személy szerint biztos, hogy maradnék a PC-nél (bár már nem nagyon játszok), részben mert én sokminden másra is használom a szgépet (tehát ha aztveszem, hogy asztali gép is kell, akkor már miért ne ebbõl legyen egy jobb, mint vegyek Xven ezerért egy konzolt ami szinte csak játékra jó), másrészt jóval több lehetõséget nyújt a játékok terén is (pl. azzal irányítom amivel akarom és nekem kényelmesebb, ha lehet akkor letöltök hozzá módokat, pályákat, kiegészítõket - bár ilyen lehetõségeket egyre kevésbé adnak, amivel szintén maguk alatt vágják a fát, rövidítik a játékidõt, aztán pláne nem veszik).
Mindegy a cikkhez visszatérve, õk tudják... Bár van egy olyan elõérzetem, hoyg ez megint csak "marketing", és ha már megírták, egyszer ki fogják adni ezt is PC-re, majd dlc-vel együtt vagy fene tudja, addig meg hátha még többen vesznek konzolt.
Meg gondolom te se dolgoznál ingyé'. 18K egy játékért? Nem media marktban, meg 576-ban kell vásárolni. :D
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Multi miatt meg PC-n is megveszik a játétok (igaz, ez kb a játékmennyiség 5%-át érinti).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nem is igazán játszottam jópár éve Ubis játékkal. Illetve a napokban kipróbáltam a Rayman Originst pc-n Dolphin wii emulátorral. Na az jó játék lett. :)
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"bendzs amit mondasz szitnen hulyeseg, mert tort jatekban tobb bug lehet ami eredetiben nem kell h legyen"
Nem feltétlen.
Amúgy én elõször megnézem az elsõ pályát. Ha tetszik akkor végigviszem. Ha jó volt akkor meg is veszem de késõbb már nem biztos, hogy újra játszok vele de jó érzés ha a polcon van. Demo sokszor nincs és ha van is akkor hulladék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
practitioner of the forbidden arts of death
amugy meg ha olcson adnak lehet tobben vennek
Warez mindig lesz, azzal nem sokat segítenek, hogy nem adják ki PC-re...
Én is warezolok, de nem azért, hogy leszedjem és végigtoljam a játékot ingyen, hanem hogy megnézzem, hogy (hibátlanul) fut-e, és olyan-e, mint amit vártam...
Nem egyszer volt már, hogy elkövettem azt a hibát, hogy kipróbálás elõtt pénzt adtam ki egy játékért. Többször biztos nem fogom elkövetni...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.