7
  • matrix22
    #7
    Legtobb modern orszagban, de kulonos keppen az Egyesult Allamokban azt lehet mondani, hogy mar szemelyes adatvedelem nem letezik. Szoval ha valaki tudomast szerez valami adatodrol, akkor el lehet mondani, hogy azert senki nem felelos. Ha pl. egy aruhazban egy alaklmazott megharagszik rad, mar O is vissza tud elni veled. Pl. lenezoen lelegyint hogy csak ennyit keresel, ha az esetedben ervenyes. Vagy hogy csak ennyire vitted, mivel tudjak, hogy mivel foglalkozol. Vagy valaamivel megfenyitennek, amibol botranyt lehet esetleg csinalni, pl. az uzleti agban amiben tevekenykedel. Azonba az lehet egy felrelepes is, amivel megfekezik a tul pozotov magatartasod, hisz a csaladi eletedet is tonkre tudjak tenni. Nem legalis, de 1000 lehetoseg van ra, es pletyka modjaval, vagy esetleg semmi biznyitas hianyaban tegedet egyszeruen tonkre tesznek.

    Szoval egyszeruen ez az adatvedelem, ami mar viragzik a szabadvilagban. (ezert van az, hogy meg a Francia, vagy az USA elnok is csak zartfalakkozt mer beszelni bizonyos dolgokrol, de az utobbi eset is bizonyitotta, hogy meg az sem biztonsagos.)
  • Marko001
    #6
    Ne is törődj vele, azt ilyen kommenteket általában kitörlik, nekem is volt már nem egyszer ilyen. Biztosan ciki volt nekik. :)
  • item
    #5
    Köszi,hogy kitöröltétek a címbeli hiba miatti hozzászólásomat. Legalább egy "köszönjük,javítva" posztot elejthettetek volna.

  • passatgt
    #4
    olyam mintha 2 sor foga lenne
  • ProgServ
    #3
    "Fikció lesz az adatvédelem"
    Már most is az.
  • NullZ3r0
    #2
    Ritka előnytelen kép, vagy tényleg ilyen nyomi a fickó?