Once Upon A Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Reboot óta feliratosan nézem, az első pár rész eléggé tré volt, de az utóbbiak nagyon jól beindultak.
Amúgy nekem reboot nem is hiányzott, inkább azon hogy storybrookot el felejtsék, el menjenek onnan. a bostonos részek tök jók voltak, még a New Yorki is.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
már az első pillanatban sajnálom és örülök egyben,hogy szakítottak a készítők a crossover folytonosságaival,azaz nem a Wonderlandból hozták vissza Aladdint és Jaffart..de a cserélt színészek meg jobbak...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Next PC upgrade: 2022
by Sorozatjunkie
hozzátenném még egy korábbi cikk részletét :
"A készítők mindenesetre annak tudatában írták meg az évadzárót, hogy tudták, hogy Jennifer Morrison nem újítja meg a szerződését, s ugye 2 új állandó szereplő-jelölt is érkezik."
Nem értem a dolgok mibenlétét.
Megmenti a kampókezűt ,mert szerelem meg majd jól megmenti. Aztán de köcsög ,hogy mér mentette meg.
Aztán nyírjál ki mert nincs megoldás. Majd hirtelen a hős és jó rumple ismét all time badass lesz. Majd miért ne mentsük ki a pokolból a kalózt ,persze mindezt a badass rumple engedi.
Semmi értelme az egésznek,de ezt érthető mivel sorozat még ha faszággal is de húzni kell.
Van egy tippem megmentik rumplet azt megint Regina lesz a gonosz<#banplz>#banplz> Legalja de komolyan
Egyébként van egy elképzelésem az egész Once Upon a Time végére:
bár ne legyen igazam... ;)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ti magyar felirattal nézitek?Ha igen,akkor honnan szereztek hozzá?Caiin nagyon le van maradva.KÖszi
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
azt akarom,hogy szeressenek és családom legyen,ha kell,tettlegesség árán is
mocsok unalmas már,hogy nincs valami eredetibb a tarsolyban
majdnem csak a flashback csavarok miatt élvezem már
Szerencsére Hómilf keveset szerepel,a végén ellopná a sorozat Milfje címet Reginától :)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://www.onceuponatime.hu/2014/08/01/mokas-fan-fiction-exkluziv-interju-a-keszitokkel-a-4-evadrol/#more-8570
"Kitsis: Úgyhogy, mivel tiszteletben akartuk tartani, a szereplők és a történet marad az eredeti. Tekintettel arra, hogy milyen friss a film, ez a Disney-nek is fontos volt. Úgy éreztük, belecsempészhetnénk a sorozatunkba, anélkül, hogy megsértenénk a lehetséges folytatását. Ez jó lehetőség lesz a rajongóknak egy kis mókára, a többieket pedig biztosítjuk, hogy semmi olyasmit nem teszünk, ami elrontaná az eredeti filmet. Hasonlóan járunk el, mint ahogyan a múlt évben Soha országgal és a Gonosz Boszorkánnyal.
Noha ez nem folytatás, a ti történetívetek közvetlenül a filmbeli események után történik, igaz?
Kitsis: Így van, egyszerűen azért, mert ami a filmben történt, az annyira szép volt. Mi csak ugyanazokat a szereplőket szedjük össze."
Azért ebben nem lennék olyan biztos, legalábbis remélem, hogy mernek váratlant lépni.