4
  • Glutamin
    #4
    Vagy csak itt is kartelezés megy a háttérben. Összeültek kicsit a nagyok és tovább húzzák a régi cuccokkal.
  • Vanek úr
    #3
    Ja, az meg külön poén, hogy az Ivy Bridge-hez próbálják hasonlítani a Brazos/Deccan platform APU-it. Az Ivy Bridge ellenfele a Trinity (aminek a gyártásával semmi gond nincs); a Brazos ellenfele viszont a Cedar Trail. Ez utóbbinak amúgy a Windows-os GPU-driverét most dobta vissza a MS (nem ment át a WHQL-es teszten); így mire sikerül eljutniuk odáig, hogy legyen egy normális driver, addigra az AMD-nek is lesz újdonsága. :)))
  • Vanek úr
    #2
    Na, ezen a híren nagyot mosolyogtam. Nem tudom, ki honnan vette ezt elő, de pár napja már szinte minden oldal azt írja, hogy a Wichita és Krishna projekt kukázva lesz, mert a következő APU, a Kabini 2013 év elején már kész lesz; és a Deccan platformot kb. fél évre bevezetni meg nem éri meg (addig meg a Brazos 2.0 simán ki tudja húzni). Vagyis nem áttervezik, hanem dobják. :)))
  • sanyicks
    #1
    Elég jól látszik a képből hogy ez a 2 28nm-re készült proci a brazost váltaná, ami inkább az atom ellenfele (nem is gáz a késés, mert a brazost úgy sem éri utól egyhamar az adom). Az ivy bridge ellen meg a trinity van, amivel nincs gond.