30
  • Merces
    ......nemsoká Epikurosz is visszatér,megint összejön a nagy csapat,egy élmény ide járni, amugy én meg Candide barátom is jól vagyunk bár ő kicsit rákos agyilag de minden szuper lesz megint.......
  • fika ferenc
    Bocs, az üzenetet Relixo-nak akartam címezni
  • fika ferenc
    Te ezt hol olvastad, vagy ki mondott ilyet? Mert én biztosan nem!
    - Tehat akkor mire válaszoltál, a saját hülyeségedre?
  • gforce9
    Hihetetlen... egyikőtök sem veszi észre, hogy a Motel 3 reklámcikkéhez kommentel? :) Taps a bizottságnak, ennél jobban fel sem hívhatták volna a figyelmet erre a filmre. :) Fene én is kommenteltem...

Bhalage, ne haragudj, de picikét még gondolkodj. Sem összefüggés, sem logika nem jár a közelében sem a soraidnak.
  • Justil
    Mennyi gyökér van itt úristen, aki nem tudja mi a különbség EGY film és A valóság között :)
  • fika ferenc
    Jól van, látom sikerült rendesen kivernem a biztosítékot lol
    De a legszomorúbb, hogy már eljutottunk ide is:

- "De én kínzást és belezést akarok látni!"

És még észre sem veszed magad :(

- Milyen "ember" vagy Te?!?
  • Marko001
    "miszterfasz" Ej, be szép nick név (legalább van önkritika). LOL :DD
  • asdasdasd
    A bankok maguknak akarnak jót, mint minden működőképes vállalat. Nem hobbiból csinálják hanem profitért, ha az nincs, nem csinálnák.
    A filmet meg ha érdekel letöltöd és megnézed. Mondjuk én ezt még pénzért se nézném...
  • miszterfasz
    mit okoskodtok ti bénák ?
    menjetek innen
  • Marko001
    Ember! Mindenki saját maga dönti el, hogy mit néz meg és mit nem (legalább is egy bizonyos kor felett). A KB csak besorolja a filmeket egy kategóriába. Az, hogy senkinek nem ajánlják, nem egyenlő azzal, hogy senki sem nézheti meg. Teccikéteni??
  • Gabe18
    Ők, jó pénzért, nagy munkában meghozzák a döntést, miután marha elégedettek magukkal.
    A film megjelenése után (vagy előtt) egy héttel meg mindenki megnézi a torrent verziót aki kíváncsi rá, kortól, nemtől, mindentől függetlenül.
    Ezek után kérdezem én, nem lenne jobb ezt a bizottságot feloszlatni még ma, és értelmesebb dologra költeni azt a pénzt, amin működnek?
    Az meg már csak pluszba teszem hozzá, milyen alapon dönti ő el hogy én meg sok mindenki más mit nézhet meg?
  • Gauge
    félben =filmben:)
  • Gauge
    Nagyon helyes! Ebben a félben élvezetből ölnek/kínoznak embereket. Aki szerint ez nem csak felnőtteknek való, az sürgősen keressen fel egy pszichológust!
  • Guren
    igazából a bankok csak nekünk akarnak jót!!!4
  • Zombee
    Téged mutogatni kéne pénzért.
  • Zombee
    Ennek semmi értelme, ha nem mozifilmről van szó (bár ott is beengednek a piroskarikásra bárkit). DVD-nél nincs olyan, hogy nem veheted meg, ha piroskarikás, de még nem múltál el 18, csak cigarettánál és alkoholnál kérhetik a személyidet.

Én személy szerint nem tartom szórakoztatónak (nálam ez számít) a Motel és Fűrész sorozatokat, a belezéssel semmi bajom, imádom a horrorfilmeket. Érdekes, a Mártírok vagy az Eden Lake lakossági megjelenése kapcsán nem volt ilyen cikk, vagy nem látta a KB (persze ez vagy lehetetlen, vagy felületesek), pedig az a két film kapásból durvább (már nekem is sok volt) és látványosabb, mint a Motel és a Fűrész együttvéve.
  • tmk
    Egyetértek Bhalage minden szavával, teljesen igaza van!
  • miszterfasz
    aamúgy nem értem a vitát , ugyanis döntse el mindenki , hogy mit néz , nehogy má egy 50 éves faszgecikből álló társulat döntse el , hogy mi a jó nekem
    dirigáljanak otthon a majmaiknak vagy mittudomén
    szopadékgecik
  • miszterfasz
    sikerült megállapítanom , hogy te egy eredeti ökörállat vagy bazzmeg
  • Bhalage
    ez a csicska beteg film egy csicska beteg emberisegnek.
    az itt nyavajgok is csicska fergek.
    menjetek nezzetek meg par elo videot amikor motorost gazolnak es az szetszakad es szornyethal, de meg kapalozik kicsit.. gondolkozzzatok el ez mekkora poen.
    aztan majd rajottok mennyire egy nulla csicska ertelmetlen szarfos az ilyen :d
    end of story

ja az a fasz amelyik meg a bankokat tiltana be, az jusson mar egyrol a kettore (akar mint maganember, akar mint egy nagyvallalat) hitel nelkul, koszi, vagy fiatal lehet, vagy eszmeletlen nagy ordasbarom, akinek a media telefosta a fejet a bankok rosszak szoveggel..
  • Relixo
    Aha, értelek... szóval aki Predator filmet néz és tetszett neki az beteg és rohan gerinceket kitépni az utcára, ha valaki Fűrészt néz az meg siet a sufniba építeni a kínzó kamrát, aki Túl a barátságon(hogy ne csak horrort említsünk) filmet nézett az meg rögtön bebuzul utána.

Ember, szerintem neked kéne sűrgősen kezelés és szakértő segítségét kérni.

Ha neked a nyálgép romantikus vígjáték vagy a harmat gyenge gyerek filmek tetszenek akkor nézzed őket, senki nem fog lehülyézni,hogy még mindig ilyeneket nézel ugye? Aki meg a keményebb,sötétebb stílusú filmeket szereti azok meg had nézzék már azokat.
  • Skynet85
    Azért azt vágod, hogy ez nem egy családos film, és nem apuci anyuci meg a kölykök fogják megnézni. Tegyék ki az extra mega brutál karikát kapja meg a ,, mi is csak csukott szemmel mertük megnézni" minősítést és mindeki döntse el megnézi avagy sem...
  • hunwhite
    Milyen bizottság? LOL:D Megáll az eszem!!! Elsőnek inkább a tőzsdéket meg a bankokat kellene betiltani! Szerintem sokkal nagyobb sokkot okoznak mint az ilyen beteg filmek!
  • Garou
    Igen, a Hostel széria tipikusan az a sorozat, ahol nem mutatják mi történik. Pl második rész fürdőkádas jelenet.
  • kalapos01
    Láttad az előzetest? Elég beteg dolgokat nézel...

Nem mellesleg, a Vasember 2 előzetesében Tony Stark megcsókolja Peppert, mielőtt kiugrana a gépből. A filmben nem.
  • fika ferenc
    nem láttad az előzetest?
  • kalapos01
    SZóval úgy hallottad, hogy ilyesmi van benne. Azt beszélik, mi? Te mindent csont nélkül benyelsz így? Ejnye.
  • fika ferenc
    ja, tényleg milyen szemetek már, hogy olyan fimet, amiben embereket vetnek alá válogatott kínzásoknak és lelki terrornak valamint mindezt premier plán-ban meg mutatják azt a "senkinek sem ajánlott" kategóriába sorolták.

én még ezt azzal egészíteném ki, hogy akinek az ilyen fimek megtekintése örömöt okoz, az valószínüleg sérült és/vagy beteg lelkileg és sürgősen el kellene gondolkodnia önnmagán, esetleg szakértő segítségét kérni.
  • bmw
    Ez a sok semmirekello elmehetne oda ahova gondolom....
  • PetiX87
    "Kórhatár Bizottság" :D