Test Drive: Ferrari

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
najo, végleg vége, nem játszok vele többet, töröltem

4x probáltam játszani, győzelem után nem tudok továbblépni köv. pályára... egérkurzor megjelenik, menüben is tudok lépkedni, de entert hiába nyomkodok... 😞

Forza.

arty
multit bukod, offline menni fog

Forza.

Windows LIVE-al mi a helyzet? Hivatalos oldalon már nem találok rá utalást, de ha a LIVE-ot nem szedik ki belõle, akkor egy fillért sem ér.
Bár ahogy olvasom a hozzászólásokat amúgy sem egy nagy szám.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Szabi
jelenleg 1100 Ft steam-en 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
A masodik bekezdesben irt a mogotte maradasrol es a leszakadasrol, lehet hogy azok kozul valamelyikte figyeli, szmolja, bugositja stb.
Szabi
nem értem semmihez, nem hagytam el a pályát, mégse tiszta a köröm.. wtf ? 😄

Alexease
Piszkaltam egy ideig, de nem jutottam vele sehova. AllCars/Tracks cuccot csinaltam hozza, azzal nem volt gond. De az FFB es egyeb beallitasokat EXE-ben tarolta, es beallitas utan a profilhoz csapta. Ami meg GFWL cucc, igy nem fertem hozza. Bar letezik valami profil adatbazis lemento, konvertalo, amivel a korabbi menteseket lehet valahogy visszabarkacsolni az uj installhoz, de nalam nem mukodott vag benaztam.
arty
anno nagyon titkon bíztam benne, h tudsz vele valamit kezdeni (emlékszem h te megjelenéskor vetted)

a shift2-t anno szintén fel kellett törni? ahoz lettek modok...

Forza.

Alexease
Probaltam piszkalni az SMS-t, hogy oldjak fel valahogy az FFB/pilota scriptet, de le se szartak, aztan meg az volt a valasz, hogy nincs naluk a jog, nem nyulhatnak bele (vagy valami ilyesmi).
arty
nekem is az elsõ harmad a terv - anno warezban el is kezdtem, aztán nyár elején megvettem és most legálban nyomom, csak kissé uncsi mindent ujrajátszani 😊 (live miatt ugye mentések nem kompatibilisek)

Forza.

Alexease
Pedig nem lenne rossz program, foleg az autok es a hangulat miatt. Az elso 1 harmadat vegig toltam, addig hasznalhatobb volt, de utana mar nagyon zavaro volt az idiota kormanyzas es a pilotamozgas.

Igazabol SHIFT2 alap, nemi CARS fejlesztesi cuccal.
Szabi
pedig amikor megláttam az akciót, nyúltam is a Buy gombért, 3,55 euróm van ingyen játékokból, úgy elég olcsón megvehetném... de így viszont nincs sok értelme amig gki nem szedik a GFWL-t belõle 😄

Alexease
😄DD
Szabi
vagy legalább nem most szûnne meg a Games for Windows Live 😄

Alexease
Annyit boven megerne – ha bele lehetne nyulni a kormanyzasba es a pilota dinamikaba... vagy kiszedni belole a cuccokat😄DD
Szabi
-75%-on van egy hétig Steam-en! 😄
(~1400ft)

arty
azt nyomom csak 😊 ahol AI ellen kell nyerni az semmi - a time trialok viszont hardon tényleg van amikor ki vannak centizve ...

Forza.

lac coo
Karriert told, ott van amit napok alatt is alig tudtam teljesíteni 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

arty
igen, jobb AI nagyon kellett volna 😞 2 kanyar és már másodpercekkel vezetsz.... 😞

Forza.

Alexease
Igen, kb. addig tudtam en is jatszani vele, a regebbi autok meg elviselhetoek. De utana mar eleg gazos.
Alexease
Ha bele lehetett volna nyulkalni (legalabb FFB + pilota dinamika), nem lett volna annyira szar. De igy sajnos hasznalhatatlan:/
arty
a karrier elsõ harmada miatt szvsz megérheti 😊

én rávetettem magam ... ínség van 😊))

Forza.

Totti5
Ennyit sem ér:/

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
7.5$, amazon akció

steamre regelhetõ a kapott kód

amazonon amcsi cimmel, magyar bankkártyával lehet vásárolni

Forza.

Thx, de én már a modern kornál járok, úgyhogy nem nagyon van rá szükségem.😊

arty
OFF: de mire föl properel flt, ha õk is lodereznek meg hagyják megrohadni a hulladék dirt showdown rlsüket? 😊 valahol a proper és a skidrow reagálás is jogos.

Forza.

41 nap tényleg sok, de ez az unalmas nagyképûsködésük minek már?
Amúgy szerintem sokkal jobb egy normális indító, mint egy hülye loader.
PC Game 01/21/13 12:37 PM Test_Drive_Ferrari_Legends_PROPER-FLT 2670 MB

Ez orly-n is fent volt, aztán eltûnt.

NFO:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Erre SIKDROW-ék válasza:

2013-01-21 18:04:05 GAMES Test.Drive.Ferrari.Racing.Legends.Read.Nfo-SKIDROW

NFO:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

No Comment, 41 nap után PROPER-t kiadni. <#vigyor>
lac coo
Én már legyalultam ... 😊

Alexease
Ezert kicsit bosszubol szetpiszkaltam: ALL CARS & ALL TRACKS megoldas!

testdrive_ferrari_allcarstracks.zip

- ..\Documents\Test Drive Ferrari Racing Legends\profiles\ torolni a .SAV file-t, ujra kell kezdeni, de elotte archivaljatok!!!!
- A letoltott cuccot logikusan bemasolgatni es felulirni, tartalmazzak az eredeti file-okat is!
- Elvileg nem fontos, de nem teszteltem le, de a ..\PakFiles\Dir\CAMPAIGN.bff file-t torolni (a letoltesben benne van az eredeti!)
- A Gold legelso versenyet kell megcsinalni Bonus-ra. Az AI-kat butitottam, 1 kor es 1. pozicio (nem mintha nehez lenne😛).
Alexease
Jo lenne ez a program, ha nem lenne ennyire idetlen a kormanyzas es az FFB, es nem lenne ilyen hulye az AI😊 A nehezsegukkel nincs baj, egy ido utan igazi szopatas, szinte lehetetlen😉

A Gold-ot vegig csinaltam, az utolso nehany futam volt szivas (azt mar csak Easy-n tudtam megcsinalni, nem volt turelmem hozza😛).

Igazabol meguntam, de foleg beragtam az AI-ra, a nehezsegre, a szopatasra😉
arty
sry az OFFért mindenkitõl:
a karrierben az autóválasztási szokásaidnak megfelelõen alakulnak az eventek - sajnos "kissé" túl dinamikus lett és valóban a kocsiváltáskor változnak az eventek is 😊 ez szvsz majdnemcsak inkább bug...

azt azért nem hiszem, hogy profi nehézségen az eventlisten te kört adsz az AI-nak 😉

Forza.

Muttley
amit én mai napig nem vágok a Forza ügyében

kiírja, h adott verseny mondjuk "A" class
éppen "bent ülök" egy "B" class autóban
jóó'van mondom, kicserélem A-sra
mire visszamegyek, ugyanaz a verseny már "R3" class
és az én durva anyámat, nem az övékét 😊
ez mééé van? 😊

másik:
ha singlep szálon mész és hagyod magad dobálni
sokkal keményebbek a versenyek,
nagyjából ott vannak mindig a seggedben
ugyanez eseménytábla alapján 'walk in the park'
5-6 körön át 1 egész kört is rájuk verheccccccc 😊

Just do it :)

Alexease
Azert irtam, hogy ugy-ahogy sikerult megoldani😉
De megvan az a nagy elonyuk (ahogy irtad), hogy rengeteg benne az auto, igy valtozatos, es abbol kismillio futamot/bajnoksagot/event-et/akarmit tudnak osszeallitani.

Erre fele halad a CARS is, ok is valami hasonlot szeretnenek, mar csirazas szinten benne van valami😊

De AI szinten biztatoak, ebbe a Ferrariba is erezhetoen a CARS alpha AI-nak a beta valtozata van benne😄DD
Vannak jo dolgaik (tamadasok, vedekezes, idealis iv, szelarnyek, kifekezes, ralegyezes stb.), es ha jol ereztem/lattam (a kodban😛), az egesz dinamikus is tud lenni – csak meg osszessegeben kicsit idiotan vegzik a dolgukat😛
De mar erezhetoen nem az elozo rendszer, ami a droton huzott fajta.
Totti5
Forza is kellõen el lett cseszve. Karrier ami évadokban számolja, van belõle 6-7. Ilyenkor a világ összes pályáján megy a dologés randbom, de mégis némi összekapcsolásokkal dobál ide oda, és visz egyre feljebb a géposztályokban és persze nyerhetsz drága autókat is. De mint írtam el van baszva... nincs benne nehézség állítás, ergó max a kétbalkezes gáz helyett féket nyomnak típusu embereknek kihívás. 2 kör alatt felet versz a gépre.

Amiben viszont keményen odavág az az eseménytábla. Itt millió féle versenyszéria van összeállítva, amin belül több pálya is van és azt kell aranyra megcsinálni, s itt már lehet a gépet nehéz fokozatra tenni ami már kihívás, sokszor túlzottan is. Vannak hosszútávú versenyek és ami ilyenkor a lényeg hogy széria bajnokságok, adott földrész autói pályái stb... na ezt mire valaki végignyomja mondjuk aranyra az fél év minimum. Pár 100 óra játékidõ, már aki ilyenre vágyik... én nem😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Ilyen sok autósban talán GRID lehet valami jóság PC-re .....

Alexease
Igen, kicsit elhuztak a karriert, foleg amikor egy teljes sorozatban (6–8 idomero/futam) csak 1 auto van es 2 palya, raadasul szinte nem ad semmit. Foleg hogy szivatos a dolog, mert sok „idomero” (idofutam) neha eleg expert (a vegletegig kicentizett), a futamok az AI miatt meg unalmasak (lassuak, egyedul autozas) vagy idegesitoek, mert idiotan kozlekednek.

Raadasul, nehezsegi szinttol fuggetlenul, olyan mintha mindig ugyanolyan gyorsak lennenek, csak a benazasuk es az aggressziojuk valtozna. Ami logikus, csak akkor van gaz, amikor a nyilt egyenes palyan ram legyeznek es/vagy leszoritanak a retekbe;D

Plusz van furcsa catchup is. Imolaba, ha a start utan 2 koron belul megeloztem a teljes mezonyt, utana koronkent 3 masodpercet kapnak. De ha a start utan a mezonyben maradok, utana 10 kor alatt eselytelen legyurni oket (normalis autozassal).

Sajnos ezek es a hasonlo betegsegek az ilyen jatekok velejaroi, ez igzabol csak a sokaig keszulo, nagy tapasztalatos konzolos cuccoknal tudjak ugy-ahogy megoldani. De ott (pl. Forza) nagyon nagy elony, hogy millio auto van hozza, es havonta toltak ki a plusz autocsomagokat, penzert es/vagy pontokert, igy folyamatos a kihivas.
lac coo
Jó, persze hogy autózni kell, én sem csilingelõ érmegyûjtögetésre gondoltam...
Csak nem elérhetõek a pályák, versenyezni alig tudok, és végig vinni ezt a karriert...hát elég uncsi, minden pályán idõmérõt menni, stb...😊

Fehercsoki
Ne játssz a CARS-al amíg meg nem jelenik és akkor új lesz😊

Alexease
Nem hiszem, nincs ra igeny:/
Nagyon kevesen foglalkoznak vele, tobb helyen, meg a CARS WMD foruman is van, aki dicseri (max az AI nem tetszik neki vagy a grafika). Sokan gamepad-del es billentyuzettel szarakodnak, es azalapjan velemenyezik. Ugy nem lesz ebbol semmi.

Raadasul, mar piszkaltam nehany helyen, de ezt az SMS eleg jol levette. Raadasul GFW-os, ami kodolt, ellenorzott. Barmibe belepiszkalok, mar el sem indul.

Ezen csak az SMS tudna segiteni (pl. kivulrol szerkeszthetove tenni a controller es camera file-okat), de nem tehetik (kiado/liszensz) vagy egyszeruen leszarjak.

Kar erte, mert ilyen jatek nem nagyon lesz PC-re (talan majd a CARS, de az meg nem lesz kihivas, mert addigra unalomig fogjuk ismerni az autokat es palyakat), foleg nem Ferraris.
Alexease
Autosjatekban nem sok variacio van, autozni kell😉 Persze jobb lenne, ha 2-3× ennyi auto es palya lenne hozza es/vagy normalisan mukodne az AI.
Vagy lenne setup/garazs/autobeallitas, de az meg az elsodleges gamepad-gamer celkozonsegnek nem felelt volna meg.

A csuszkalos/driftelos, gyorsulgatos, repulo/leggomb kergetos es bogyo gyujtogetos dolgok nem erdekelnek😄
lac coo
Talán lesz valami "sim" mod hozzá, mint shift-hez volt ...

lac coo
Végül is a régi autók elmennek, de valahogy nekem unalmas ez, fõleg a kampány, mindig ugyanazt kell csinálni véget nem érõen . ...

lac coo
Csak az a fránya HA .... 😄

Alexease
De annyira azert nem rossz ;D
Ha hozza lehetne ferni, csak a controler es a kamera file-okhoz, mar nagysagrenddel elvezetesebb lehetne.

Az AI-val nem lehetne mit kezdeni, de azt tul lehet elni, ugy kell hozzaallni, mint valami nyilt szerverhez😄 Neha tornek-zuznak vagy tul lassuak vagy tl gyorsak😉

Pl.: az egyik palyan, idomeron majd' 10 masodpercet verek rajuk, a masik palyan eppen hogy tizdre behozom.

Vagy pl. AI anomalia: Imola, 10 kor, prototype verseny. Ha az elso nehany kanyarban nem tudom az osszeset megelozni, akkor 10 kor alatt, padlozva teljes szenvedes, egyet sem tudok lenyomni (ugy hogy nem tartanak fel).
De amikor az elso kor harmadik kanyarjaban mar az osszeset lenyomtam, utana ugyanugy padlozva, koronkent 3 masodpercet adok nekik.
lacica
Pedig jó!!<#wink>

lac coo
Jó lenne, de nem jó ! 😄

Alexease
Meg mindig nem toroltem le, jo lenne ez, kar erte hogy ilyen lett😉
A Gold reszt vegig csinaltam, jo volt (bar kicsit egyhangu), a 90%-a Hard-on laza volt (csak a hulye AI-ra kell vigyazni), de 10%-ban meg Easy-ben is igazi szopatas. Valszeg az arkados jelleg miatt, a tesztelok, a jatekmenet beallitok valszeg hatulrol tologatnak, gamepad-del, sok segitseggel, idetlenul.

A masi ket sorozat eldo versenyet meg Easy-ben sem tudtam megcsinalni, tobbszori probalkozasra sem😉 Nagyon kiszamoltak😛

A regebbi autoknal meg turheto volt, de az ujaknal mar problemas a kormany/ffb/pilota billeges/csuszkalas/hintazas. Szar erzes behintaztatni egy GT kategoris autot egy sikanba😊

De vannak trukkok is, a szokasos driving game cumiztatassal egyutt. Valami mintha scriptelve lenne, plusz talan van catchup is.
Pl.: regi Hockenheim, 10 kor, prototype. A 8. korben laza, kenyelmes 30sec elony😊 Valami megpusztult az autot (erzesre talan hatso gumik), es ugy ki volt szamolva, hogy erosen gepeszkedve, a befutonal fel autonyival sikerult nyernem😊
lac coo
<#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#zavart1>

Szabi
megjelenés után pár nappal.. szóval lesz ez még kevesebb is 😄

Oldal 1 / 11Következő →