Test Drive: Ferrari
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4x probáltam játszani, győzelem után nem tudok továbblépni köv. pályára... egérkurzor megjelenik, menüben is tudok lépkedni, de entert hiába nyomkodok... 😞
Forza.
Bár ahogy olvasom a hozzászólásokat amúgy sem egy nagy szám.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
"Nulla tenaci invia est via"
a shift2-t anno szintén fel kellett törni? ahoz lettek modok...
Forza.
Forza.
Igazabol SHIFT2 alap, nemi CARS fejlesztesi cuccal.
(~1400ft)
Forza.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
steamre regelhetõ a kapott kód
amazonon amcsi cimmel, magyar bankkártyával lehet vásárolni
Forza.
Forza.
Amúgy szerintem sokkal jobb egy normális indító, mint egy hülye loader.
Ez orly-n is fent volt, aztán eltûnt.
NFO:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erre SIKDROW-ék válasza:
2013-01-21 18:04:05 GAMES Test.Drive.Ferrari.Racing.Legends.Read.Nfo-SKIDROW
NFO:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
No Comment, 41 nap után PROPER-t kiadni. <#vigyor>#vigyor>
testdrive_ferrari_allcarstracks.zip
- ..\Documents\Test Drive Ferrari Racing Legends\profiles\ torolni a .SAV file-t, ujra kell kezdeni, de elotte archivaljatok!!!!
- A letoltott cuccot logikusan bemasolgatni es felulirni, tartalmazzak az eredeti file-okat is!
- Elvileg nem fontos, de nem teszteltem le, de a ..\PakFiles\Dir\CAMPAIGN.bff file-t torolni (a letoltesben benne van az eredeti!)
- A Gold legelso versenyet kell megcsinalni Bonus-ra. Az AI-kat butitottam, 1 kor es 1. pozicio (nem mintha nehez lenne😛).
A Gold-ot vegig csinaltam, az utolso nehany futam volt szivas (azt mar csak Easy-n tudtam megcsinalni, nem volt turelmem hozza😛).
Igazabol meguntam, de foleg beragtam az AI-ra, a nehezsegre, a szopatasra😉
a karrierben az autóválasztási szokásaidnak megfelelõen alakulnak az eventek - sajnos "kissé" túl dinamikus lett és valóban a kocsiváltáskor változnak az eventek is 😊 ez szvsz majdnemcsak inkább bug...
azt azért nem hiszem, hogy profi nehézségen az eventlisten te kört adsz az AI-nak 😉
Forza.
kiírja, h adott verseny mondjuk "A" class
éppen "bent ülök" egy "B" class autóban
jóó'van mondom, kicserélem A-sra
mire visszamegyek, ugyanaz a verseny már "R3" class
és az én durva anyámat, nem az övékét 😊
ez mééé van? 😊
másik:
ha singlep szálon mész és hagyod magad dobálni
sokkal keményebbek a versenyek,
nagyjából ott vannak mindig a seggedben
ugyanez eseménytábla alapján 'walk in the park'
5-6 körön át 1 egész kört is rájuk verheccccccc 😊
Just do it :)
De megvan az a nagy elonyuk (ahogy irtad), hogy rengeteg benne az auto, igy valtozatos, es abbol kismillio futamot/bajnoksagot/event-et/akarmit tudnak osszeallitani.
Erre fele halad a CARS is, ok is valami hasonlot szeretnenek, mar csirazas szinten benne van valami😊
De AI szinten biztatoak, ebbe a Ferrariba is erezhetoen a CARS alpha AI-nak a beta valtozata van benne😄DD
Vannak jo dolgaik (tamadasok, vedekezes, idealis iv, szelarnyek, kifekezes, ralegyezes stb.), es ha jol ereztem/lattam (a kodban😛), az egesz dinamikus is tud lenni – csak meg osszessegeben kicsit idiotan vegzik a dolgukat😛
De mar erezhetoen nem az elozo rendszer, ami a droton huzott fajta.
Amiben viszont keményen odavág az az eseménytábla. Itt millió féle versenyszéria van összeállítva, amin belül több pálya is van és azt kell aranyra megcsinálni, s itt már lehet a gépet nehéz fokozatra tenni ami már kihívás, sokszor túlzottan is. Vannak hosszútávú versenyek és ami ilyenkor a lényeg hogy széria bajnokságok, adott földrész autói pályái stb... na ezt mire valaki végignyomja mondjuk aranyra az fél év minimum. Pár 100 óra játékidõ, már aki ilyenre vágyik... én nem😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Raadasul, nehezsegi szinttol fuggetlenul, olyan mintha mindig ugyanolyan gyorsak lennenek, csak a benazasuk es az aggressziojuk valtozna. Ami logikus, csak akkor van gaz, amikor a nyilt egyenes palyan ram legyeznek es/vagy leszoritanak a retekbe;D
Plusz van furcsa catchup is. Imolaba, ha a start utan 2 koron belul megeloztem a teljes mezonyt, utana koronkent 3 masodpercet kapnak. De ha a start utan a mezonyben maradok, utana 10 kor alatt eselytelen legyurni oket (normalis autozassal).
Sajnos ezek es a hasonlo betegsegek az ilyen jatekok velejaroi, ez igzabol csak a sokaig keszulo, nagy tapasztalatos konzolos cuccoknal tudjak ugy-ahogy megoldani. De ott (pl. Forza) nagyon nagy elony, hogy millio auto van hozza, es havonta toltak ki a plusz autocsomagokat, penzert es/vagy pontokert, igy folyamatos a kihivas.
Csak nem elérhetõek a pályák, versenyezni alig tudok, és végig vinni ezt a karriert...hát elég uncsi, minden pályán idõmérõt menni, stb...😊
Nagyon kevesen foglalkoznak vele, tobb helyen, meg a CARS WMD foruman is van, aki dicseri (max az AI nem tetszik neki vagy a grafika). Sokan gamepad-del es billentyuzettel szarakodnak, es azalapjan velemenyezik. Ugy nem lesz ebbol semmi.
Raadasul, mar piszkaltam nehany helyen, de ezt az SMS eleg jol levette. Raadasul GFW-os, ami kodolt, ellenorzott. Barmibe belepiszkalok, mar el sem indul.
Ezen csak az SMS tudna segiteni (pl. kivulrol szerkeszthetove tenni a controller es camera file-okat), de nem tehetik (kiado/liszensz) vagy egyszeruen leszarjak.
Kar erte, mert ilyen jatek nem nagyon lesz PC-re (talan majd a CARS, de az meg nem lesz kihivas, mert addigra unalomig fogjuk ismerni az autokat es palyakat), foleg nem Ferraris.
Vagy lenne setup/garazs/autobeallitas, de az meg az elsodleges gamepad-gamer celkozonsegnek nem felelt volna meg.
A csuszkalos/driftelos, gyorsulgatos, repulo/leggomb kergetos es bogyo gyujtogetos dolgok nem erdekelnek😄
Ha hozza lehetne ferni, csak a controler es a kamera file-okhoz, mar nagysagrenddel elvezetesebb lehetne.
Az AI-val nem lehetne mit kezdeni, de azt tul lehet elni, ugy kell hozzaallni, mint valami nyilt szerverhez😄 Neha tornek-zuznak vagy tul lassuak vagy tl gyorsak😉
Pl.: az egyik palyan, idomeron majd' 10 masodpercet verek rajuk, a masik palyan eppen hogy tizdre behozom.
Vagy pl. AI anomalia: Imola, 10 kor, prototype verseny. Ha az elso nehany kanyarban nem tudom az osszeset megelozni, akkor 10 kor alatt, padlozva teljes szenvedes, egyet sem tudok lenyomni (ugy hogy nem tartanak fel).
De amikor az elso kor harmadik kanyarjaban mar az osszeset lenyomtam, utana ugyanugy padlozva, koronkent 3 masodpercet adok nekik.
A Gold reszt vegig csinaltam, jo volt (bar kicsit egyhangu), a 90%-a Hard-on laza volt (csak a hulye AI-ra kell vigyazni), de 10%-ban meg Easy-ben is igazi szopatas. Valszeg az arkados jelleg miatt, a tesztelok, a jatekmenet beallitok valszeg hatulrol tologatnak, gamepad-del, sok segitseggel, idetlenul.
A masi ket sorozat eldo versenyet meg Easy-ben sem tudtam megcsinalni, tobbszori probalkozasra sem😉 Nagyon kiszamoltak😛
A regebbi autoknal meg turheto volt, de az ujaknal mar problemas a kormany/ffb/pilota billeges/csuszkalas/hintazas. Szar erzes behintaztatni egy GT kategoris autot egy sikanba😊
De vannak trukkok is, a szokasos driving game cumiztatassal egyutt. Valami mintha scriptelve lenne, plusz talan van catchup is.
Pl.: regi Hockenheim, 10 kor, prototype. A 8. korben laza, kenyelmes 30sec elony😊 Valami megpusztult az autot (erzesre talan hatso gumik), es ugy ki volt szamolva, hogy erosen gepeszkedve, a befutonal fel autonyival sikerult nyernem😊