524
Az új Test Drive játék
-
#524 najo, végleg vége, nem játszok vele többet, töröltem
4x probáltam játszani, győzelem után nem tudok továbblépni köv. pályára... egérkurzor megjelenik, menüben is tudok lépkedni, de entert hiába nyomkodok... :( -
#523 multit bukod, offline menni fog -
Digitman #522 Windows LIVE-al mi a helyzet? Hivatalos oldalon már nem találok rá utalást, de ha a LIVE-ot nem szedik ki belőle, akkor egy fillért sem ér.
Bár ahogy olvasom a hozzászólásokat amúgy sem egy nagy szám. -
#521 jelenleg 1100 Ft steam-en :D -
#520 A masodik bekezdesben irt a mogotte maradasrol es a leszakadasrol, lehet hogy azok kozul valamelyikte figyeli, szmolja, bugositja stb. -
#519 nem értem semmihez, nem hagytam el a pályát, mégse tiszta a köröm.. wtf ? :D
-
#518 Piszkaltam egy ideig, de nem jutottam vele sehova. AllCars/Tracks cuccot csinaltam hozza, azzal nem volt gond. De az FFB es egyeb beallitasokat EXE-ben tarolta, es beallitas utan a profilhoz csapta. Ami meg GFWL cucc, igy nem fertem hozza. Bar letezik valami profil adatbazis lemento, konvertalo, amivel a korabbi menteseket lehet valahogy visszabarkacsolni az uj installhoz, de nalam nem mukodott vag benaztam. -
#517 anno nagyon titkon bíztam benne, h tudsz vele valamit kezdeni (emlékszem h te megjelenéskor vetted)
a shift2-t anno szintén fel kellett törni? ahoz lettek modok... -
#516 Probaltam piszkalni az SMS-t, hogy oldjak fel valahogy az FFB/pilota scriptet, de le se szartak, aztan meg az volt a valasz, hogy nincs naluk a jog, nem nyulhatnak bele (vagy valami ilyesmi). -
#515 nekem is az első harmad a terv - anno warezban el is kezdtem, aztán nyár elején megvettem és most legálban nyomom, csak kissé uncsi mindent ujrajátszani :) (live miatt ugye mentések nem kompatibilisek) -
#514 Pedig nem lenne rossz program, foleg az autok es a hangulat miatt. Az elso 1 harmadat vegig toltam, addig hasznalhatobb volt, de utana mar nagyon zavaro volt az idiota kormanyzas es a pilotamozgas.
Igazabol SHIFT2 alap, nemi CARS fejlesztesi cuccal. -
#513 pedig amikor megláttam az akciót, nyúltam is a Buy gombért, 3,55 euróm van ingyen játékokból, úgy elég olcsón megvehetném... de így viszont nincs sok értelme amig gki nem szedik a GFWL-t belőle :D -
#512 :DDD -
#511 vagy legalább nem most szűnne meg a Games for Windows Live :D -
#510 Annyit boven megerne – ha bele lehetne nyulni a kormanyzasba es a pilota dinamikaba... vagy kiszedni belole a cuccokat:DDD -
#509 -75%-on van egy hétig Steam-en! :D
(~1400ft) -
#508 azt nyomom csak :) ahol AI ellen kell nyerni az semmi - a time trialok viszont hardon tényleg van amikor ki vannak centizve ... -
#507 Karriert told, ott van amit napok alatt is alig tudtam teljesíteni :))) -
#506 igen, jobb AI nagyon kellett volna :( 2 kanyar és már másodpercekkel vezetsz.... :( -
#505 Igen, kb. addig tudtam en is jatszani vele, a regebbi autok meg elviselhetoek. De utana mar eleg gazos. -
#504 Ha bele lehetett volna nyulkalni (legalabb FFB + pilota dinamika), nem lett volna annyira szar. De igy sajnos hasznalhatatlan:/ -
#503 a karrier első harmada miatt szvsz megérheti :)
én rávetettem magam ... ínség van :))) -
#502 Ennyit sem ér:/ -
#501 7.5$, amazon akció
steamre regelhető a kapott kód
amazonon amcsi cimmel, magyar bankkártyával lehet vásárolni -
jocking #500 Thx, de én már a modern kornál járok, úgyhogy nem nagyon van rá szükségem.:) -
#499 OFF: de mire föl properel flt, ha ők is lodereznek meg hagyják megrohadni a hulladék dirt showdown rlsüket? :) valahol a proper és a skidrow reagálás is jogos. -
mester1987 #498 41 nap tényleg sok, de ez az unalmas nagyképűsködésük minek már?
Amúgy szerintem sokkal jobb egy normális indító, mint egy hülye loader. -
kjhun #497 PC Game 01/21/13 12:37 PM Test_Drive_Ferrari_Legends_PROPER-FLT 2670 MB
Ez orly-n is fent volt, aztán eltűnt.
NFO:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Erre SIKDROW-ék válasza:
2013-01-21 18:04:05 GAMES Test.Drive.Ferrari.Racing.Legends.Read.Nfo-SKIDROW
NFO:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
No Comment, 41 nap után PROPER-t kiadni. -
#496 Én már legyalultam ... :) -
#495 Ezert kicsit bosszubol szetpiszkaltam: ALL CARS & ALL TRACKS megoldas!
testdrive_ferrari_allcarstracks.zip
- ..\Documents\Test Drive Ferrari Racing Legends\profiles\ torolni a .SAV file-t, ujra kell kezdeni, de elotte archivaljatok!!!!
- A letoltott cuccot logikusan bemasolgatni es felulirni, tartalmazzak az eredeti file-okat is!
- Elvileg nem fontos, de nem teszteltem le, de a ..\PakFiles\Dir\CAMPAIGN.bff file-t torolni (a letoltesben benne van az eredeti!)
- A Gold legelso versenyet kell megcsinalni Bonus-ra. Az AI-kat butitottam, 1 kor es 1. pozicio (nem mintha nehez lenne:P). -
#494 Jo lenne ez a program, ha nem lenne ennyire idetlen a kormanyzas es az FFB, es nem lenne ilyen hulye az AI:) A nehezsegukkel nincs baj, egy ido utan igazi szopatas, szinte lehetetlen;)
A Gold-ot vegig csinaltam, az utolso nehany futam volt szivas (azt mar csak Easy-n tudtam megcsinalni, nem volt turelmem hozza:P).
Igazabol meguntam, de foleg beragtam az AI-ra, a nehezsegre, a szopatasra;) -
#493 sry az OFFért mindenkitől:
a karrierben az autóválasztási szokásaidnak megfelelően alakulnak az eventek - sajnos "kissé" túl dinamikus lett és valóban a kocsiváltáskor változnak az eventek is :) ez szvsz majdnemcsak inkább bug...
azt azért nem hiszem, hogy profi nehézségen az eventlisten te kört adsz az AI-nak ;)
-
#492 amit én mai napig nem vágok a Forza ügyében
kiírja, h adott verseny mondjuk "A" class
éppen "bent ülök" egy "B" class autóban
jóó'van mondom, kicserélem A-sra
mire visszamegyek, ugyanaz a verseny már "R3" class
és az én durva anyámat, nem az övékét :)
ez mééé van? :)
másik:
ha singlep szálon mész és hagyod magad dobálni
sokkal keményebbek a versenyek,
nagyjából ott vannak mindig a seggedben
ugyanez eseménytábla alapján 'walk in the park'
5-6 körön át 1 egész kört is rájuk verheccccccc :) -
#491 Azert irtam, hogy ugy-ahogy sikerult megoldani;)
De megvan az a nagy elonyuk (ahogy irtad), hogy rengeteg benne az auto, igy valtozatos, es abbol kismillio futamot/bajnoksagot/event-et/akarmit tudnak osszeallitani.
Erre fele halad a CARS is, ok is valami hasonlot szeretnenek, mar csirazas szinten benne van valami:)
De AI szinten biztatoak, ebbe a Ferrariba is erezhetoen a CARS alpha AI-nak a beta valtozata van benne:DDD
Vannak jo dolgaik (tamadasok, vedekezes, idealis iv, szelarnyek, kifekezes, ralegyezes stb.), es ha jol ereztem/lattam (a kodban:P), az egesz dinamikus is tud lenni – csak meg osszessegeben kicsit idiotan vegzik a dolgukat:P
De mar erezhetoen nem az elozo rendszer, ami a droton huzott fajta. -
#490 Forza is kellően el lett cseszve. Karrier ami évadokban számolja, van belőle 6-7. Ilyenkor a világ összes pályáján megy a dologés randbom, de mégis némi összekapcsolásokkal dobál ide oda, és visz egyre feljebb a géposztályokban és persze nyerhetsz drága autókat is. De mint írtam el van baszva... nincs benne nehézség állítás, ergó max a kétbalkezes gáz helyett féket nyomnak típusu embereknek kihívás. 2 kör alatt felet versz a gépre.
Amiben viszont keményen odavág az az eseménytábla. Itt millió féle versenyszéria van összeállítva, amin belül több pálya is van és azt kell aranyra megcsinálni, s itt már lehet a gépet nehéz fokozatra tenni ami már kihívás, sokszor túlzottan is. Vannak hosszútávú versenyek és ami ilyenkor a lényeg hogy széria bajnokságok, adott földrész autói pályái stb... na ezt mire valaki végignyomja mondjuk aranyra az fél év minimum. Pár 100 óra játékidő, már aki ilyenre vágyik... én nem:) -
#489 Ilyen sok autósban talán GRID lehet valami jóság PC-re ..... -
#488 Igen, kicsit elhuztak a karriert, foleg amikor egy teljes sorozatban (6–8 idomero/futam) csak 1 auto van es 2 palya, raadasul szinte nem ad semmit. Foleg hogy szivatos a dolog, mert sok „idomero” (idofutam) neha eleg expert (a vegletegig kicentizett), a futamok az AI miatt meg unalmasak (lassuak, egyedul autozas) vagy idegesitoek, mert idiotan kozlekednek.
Raadasul, nehezsegi szinttol fuggetlenul, olyan mintha mindig ugyanolyan gyorsak lennenek, csak a benazasuk es az aggressziojuk valtozna. Ami logikus, csak akkor van gaz, amikor a nyilt egyenes palyan ram legyeznek es/vagy leszoritanak a retekbe;D
Plusz van furcsa catchup is. Imolaba, ha a start utan 2 koron belul megeloztem a teljes mezonyt, utana koronkent 3 masodpercet kapnak. De ha a start utan a mezonyben maradok, utana 10 kor alatt eselytelen legyurni oket (normalis autozassal).
Sajnos ezek es a hasonlo betegsegek az ilyen jatekok velejaroi, ez igzabol csak a sokaig keszulo, nagy tapasztalatos konzolos cuccoknal tudjak ugy-ahogy megoldani. De ott (pl. Forza) nagyon nagy elony, hogy millio auto van hozza, es havonta toltak ki a plusz autocsomagokat, penzert es/vagy pontokert, igy folyamatos a kihivas. -
#487 Jó, persze hogy autózni kell, én sem csilingelő érmegyűjtögetésre gondoltam...
Csak nem elérhetőek a pályák, versenyezni alig tudok, és végig vinni ezt a karriert...hát elég uncsi, minden pályán időmérőt menni, stb...:) -
#486 Ne játssz a CARS-al amíg meg nem jelenik és akkor új lesz:) -
#485 Nem hiszem, nincs ra igeny:/
Nagyon kevesen foglalkoznak vele, tobb helyen, meg a CARS WMD foruman is van, aki dicseri (max az AI nem tetszik neki vagy a grafika). Sokan gamepad-del es billentyuzettel szarakodnak, es azalapjan velemenyezik. Ugy nem lesz ebbol semmi.
Raadasul, mar piszkaltam nehany helyen, de ezt az SMS eleg jol levette. Raadasul GFW-os, ami kodolt, ellenorzott. Barmibe belepiszkalok, mar el sem indul.
Ezen csak az SMS tudna segiteni (pl. kivulrol szerkeszthetove tenni a controller es camera file-okat), de nem tehetik (kiado/liszensz) vagy egyszeruen leszarjak.
Kar erte, mert ilyen jatek nem nagyon lesz PC-re (talan majd a CARS, de az meg nem lesz kihivas, mert addigra unalomig fogjuk ismerni az autokat es palyakat), foleg nem Ferraris.