20
-
#20 Én pl fordítva csináltam. Eladtan a notebookomat mert csak állt először a notebook tatyóban majd egy ideje már a saját dobozában. Vaterán gyorsan elvitték. -
#19 "Nem értem hogyan vezethet a Tablet PC!"
Nyilván azért mert nem vagyunk egyformák...
"Ez egy olyan eszköz, ami a méreté tekintve semmire sem jó."
De! Méretét tekintve tökéletesen alkalmas rengeteg dologra.
"Játszani, filmet nézni rajta felejtős,"
Játszani én szoktam rajta, egyszerű játékokkal, vannak rá nagyon jó kis logikai és stratégiai játékok, ágyban fekve nagyon jó. Filmet szintén akkor szoktam rajta nézni amikor már lefeküdtünk, feleségem fáradt mellettem alszik, én meg fülessel hálózaton keresztül megnézem az aznap felvett meccset vagy egyéb műsort.
Ezen kíül tökéletes olvasásra. Elolvasom esténként a kedvenc magazinokat, regényt, sőt szintén ágyban fekve a különböző hírportálokat.
"lemezt írni velw nem lehet mert nincs optikai meghajtója"
Nem is erre van. Bár nekem az asztaliban van két író is (az egyik BD író), idén még nem írtam lemezt.
" netezésre lehet használni leginkább, bár a képernyő mérete miatt az oldalak sem tökéletesen jelennek meg, sőr bizonyos oldalak be sem jönnek."
Nem jó tabletet néztél. Az apple termékeken az oldalak tökéletesen jellennek meg (mindent ugyanúgy látsz mint asztali gépen), nem találkoztam még olyan weboldallal ami be sem jött.
"Ellenben kurva drága és a divaton kívül és az ezzel járó e-penis növelésen kívül semmi értelme."
Fent soroltam fel, hogy én pl mire használom, és egy csomó mindent kihagytam belőle, csak arra válaszoltam amit te írtál. A fent említett dolgokra szerintem tökéletes. Ha ennél több mindenre van szükségem akkor oda ülök az asztali gép elé, de az van, hogy napokig nincs bekapcsolva, mert az ipaddal is tökéletesen elvagyok. -
donceleger #18 Nem értem hogyan vezethet a Tablet PC! Ez egy olyan eszköz, ami a méreté tekintve semmire sem jó. Játszani, filmet nézni rajta felejtős, lemezt írni velw nem lehet mert nincs optikai meghajtója, netezésre lehet használni leginkább, bár a képernyő mérete miatt az oldalak sem tökéletesen jelennek meg, sőr bizonyos oldalak be sem jönnek. Ellenben kurva drága és a divaton kívül és az ezzel járó e-penis növelésen kívül semmi értelme. -
zetortraktor #17 "én még igazi játékokon nőttem fel... de hogy egy kisgyerek ipad on nőjön fel...hát durva"
durva, mi? te mindenféle lövöldözős, verekedős, fejletépős játékok nőttél fel, amik előtt órákat gubbasztottál. a mostaniak meg pár perces, még ügyességet is igénylő minijátékon, vagy jópofa stratégiai társasjáték adaptáción fognak. fú, de rossz. -
#16 Én nemrég túladtam a laptopomon, és erősen gondolkodtam netbookban, de szépen lassan kezdem meggyőzni magam, hogy nekem egy transformer prime lesz a megfelelő választás:)
Meglátjuk hogy alakul az ára, lehet várok egy generációt, hátha az letolja majd az árát, egyelőre nem sietek sehová. Majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok, valakinek sikerül kitalálnia valami eget verő fícsőrt ami nélkül nem lehet élni... 120-130 nettó körül már vinném billel :) -
tmisi #15 Ha van egy hótszar telefon, azt is eladja az érintőképernyő, mégha hasonló kategóriás nyomógombos akár kétszer jobb fényképet is csinál (nem mindig a mpx dönt). Ugyanez helyzet a 3D-vel, lehet jópofa, de nagy gyakorlati haszna nincs (otthonra). Nehogy már a híradót is abba nézzük. :D
-
G_ArchAngel #14 Tegnap engem a Satan kovetojenek hivtak, mikor megjegyeztem, hogy a csucs iPad-hoz kepest minimalis rafizetessel egy Air-t is lehet venni es azon lehet dolgozni tartalomfogyasztas mellett, nem sokkal nagyobb es nehezebb.
Persze nem lehet tapogatni a kijelzojet. Vagyis nincs ertelme... -
Zoliz #13 Egyik ismerosom eladja a tablajat Mozesnak, mert hasznalhatatlannak tartja es inkabb egy jo laptopot vesz belole. Hiaba no az emberek meghulyulnek amikor vackokra koltik a penzuket. En is kibrobaltam a Galaxy Tabot, de nem volt felemelo erzes. -
Lack #12 Ja, ahol ki tudnak adni 120-180k -t csak erre, nekem nincs ennyi pénzem rá, ki sem használnám ezt a tapicskolós "okosságot", divatból meg tutira nem fogom megvenni. Előbb vennék pl Asus X101-et és még pénzem is maradna. Amíg a marketingesek a "táblát" nyomják a bégető nép pofájába addig meg kell venni minden új szart nincs mese. (különösen igaz ez az USA-ban és a távolkeleten) -
#11 Na, én tuti nem kapok tabletet karácsonyra… -
Lollerka #10 idok valtoznak:P -
G_ArchAngel #9 100 evvel ezelett meg osszevart borgolyo volt, fakocka es egy konyv oroklodott generaciokon keresztul. -
Déta #8 Én múlt héten már megvettem a karácsonyi iPad 2-öt magamnak!
Mondjuk azóta egyszer használtam egy 10 percig... -
Lollerka #7 szerintem semmi problema nincs azzal h neten keres ra a gyerek, ha nem erdekli konyvbol sem tnaulja meg ha meg igen a neten tobb infot talal ra, ne mondjatok h nem kertetek kolcson a kotelezoket folsos ismerosoktol, mert nem fogom elhinni:D
egyebkent nem azzal van gond h akarnak egy tabletet h (ide irj be akarmilyen okot), inkabb azzal h : anyuuuu vegyee nekeeem ájpedet, nem azert mert hasznalna, hanem azert, h legyen neki (ájped fenbój)
egyebkent nem tom mennyit keresel te a neten konyvet, de en 100-150 euros konyveket toltok le normal pdf scannel amiket ovlasok ezeken, mit mondjak, 5 konyv utan visszahozza az arat, lehuzol egy appot h kihuzhasd a betuket es maris oan mintha igazi konyved lenne, igaz kell hozza meg egy stylus, de az sem draga, arrol ne is beszeljek h suliban belso halozatrol tudom nezni a rontgeneket, amiket nagyothatok, merhetek rajta, es meg szamologep is van benne:D
nem rossz dolgok ezek a tabletek, foleg akkor nem ha ki is tudod hasznalni, persze a legtobb gyerek filmetnez rajta, meg jatekokat tolt le, de ettol meg jo dolgok maradnak szerintem:D
e readerrol meg annyit h nem voltam kepes ravenni arra a kindlet h ertelmes minosegben adja vissza a konyveget, ezert hasznalok tabletet -
asgh #6 Anno ha kíváncsi voltam valamire, akkor 20 éves szakkönyvekből kellett kimazsoláznom az infót, az egyetemi vizsgára készülésben a szakirodalom beszerzése kb. elvitte a tanulásra szánt idő 80%-át.
Persze mindent lehet rosszul is használni, de a lehetőségek hiányával még senki sem járt jobban. -
Szefmester #5 Azt azért díjazom hogy a gyerekek jó része (is) szeretne e-readert, és nem kifejezetten tábla szutykot.
Még én is hagyományos játékokkal játszottam, pedig 5 éves korom óta volt a közelben valamilyen gép. Még C16ossal kezdtem. :) -
usersg #4 Szerintem meg a könyvekkel jobban jár, mert közben egy csomó információhoz jut. Ellenben a nettel az van, hogy beírja a kugliba, aztán ha az első három találatban nincs kétmondatos válasz, akkor nem érdekli. Ez nem tudás, mert nem is képesek összekapcsolni az egyébként összetartozó információkat. A hülye közösségi, meg mobil vackolás miatt épkézláb mondatokat sem tudnak összerakni, illetve a szövegértéssel kapcsolatos képességeik is a nullához közelítenek.
Hallgatom nap mint nap a magasröptű beszélgetéseket, és azon tűnődöm, hogyan engedhették el az általános iskolából ezeket az embereket így... -
asgh #3 Szerintem az, hogy egy gyerek C64-en, PC-n, vagy iPad-en nő fel, gyakorlatilag mindegy. Az viszont nem, hogy a net segítségével nem olvasótermi könyvekből kell összevadásznia az infót, ha érdekli valami. -
bino512 #2 én még igazi játékokon nőttem fel... de hogy egy kisgyerek ipad on nőjön fel...hát durva -
#1 Kíváncsi vagyok mikor durran ki a lufi , előbb utóbb megunják őket