15
-
jeti00 #15 ez esetben elnézésedet kérem :D -
gombabácsi #14 szerintem meg az opera nagy része se ér annyit hogy a műveltség része legyen :) -
zetortraktor #13 A bulvár épp úgy a műveltség része, mint az opera. -
jeti00 #12 előre látom a műveltségi vetélkedő kérdéseit:
- Kivel feküdt le Béla a tegnapi adásban? Réka, Aranka, Tamás vagy Palekosz
már semmi értelmes nem maradt :( -
gombabácsi #11 hogy mondhatsz ilyet, juj! -
sanyicks #10 Nem lesz vágó benne, ő el van foglalva a hátsófelemmel :) -
winnie #9 szerintem egy vetélkedő visszanézésénél nem sok haszontalanabb időtöltés van, ez tipikusan az a műfaj, hogy ami, ha van a tévében, akkor jó lehet. de azon túl nem kell. -
Reg5 #8 Én pont emiatt a Híradóról szoktam le 10-en sok év után. -
#7 A maradj talpon az egyik legjobb amiket néhány év alatt láttam. Még a fókuszt sem nézem már. nem mintha sokszor néztem volna előtte is. De mostmár bevan állítva a figyelmezetetés. 18:30 hétfő-péntek: M1 maradj talpon ! Nézzetek bele előző adások is visszanézhetőek. -
#6 "Adjunk az embereknek “ki mit tud” vetélkedőket, amelyeket az nyer meg, aki a legtöbb slágerszövegre emlékszik, vagy az államok fővárosainak nevére, esetleg arra: mennyi búza termett tavaly Iowában. Tömjük tele az agyukat érdektelen adatokkal; verjünk a fejükbe annyi tényt, hogy telítettnek s ragyogóan informáltnak érezhessék magukat. Akkor majd gondolkodó lénynek álmodják magukat, azt hiszik, messzire jutnak a tudományukkal, holott meg se tudnak vele moccanni. De boldogok lesznek, hiszen az ilyen “tények” sohasem változnak. Ne adjunk a kezükbe olyan veszedelmes játékszert, mint a filozófia meg a társadalomtudomány, melyek segítségével a tényeket esetleg kapcsolatba hozhatnák egymással. Ez az út vezet a búskomorság felé. Bárki, aki szét tud szedni és össze tud rakni egy tv-falat, s erre ma már majdnem mindenki képes, boldogabb annál, aki a világmindenséget méregeti, és egyetlen képletbe akarja sűríteni, aminek az ára az embertelen egyedüllét. Tudom, mert megkíséreltem… a pokolba az egésszel! Inkább szervezzünk klubokat, járjunk társaságba, akrobatákat és bűvészeket nekünk, vakmerő fickókat, léglökéses autót, motorkerékpáros helikoptert, nemiséget és heroint; mindazt, aminek pusztán az automatikus reflexekkel van dolga. Ha a darab szürke, a film unalmas, a komédia lapos: csiklandozz meg, s én elhiszem, hogy a látvány nevettet, és nem csak a reflex. Fütyülök rá, fő a vidámság!"
Ray Bradbury: Fahrenheit 451
(1953)
-
#5 mert a régiek voltak a jók, azokon lehetett szórakozni, és gondolkodni.
Most az ilyen táskanyitogatós vacaknak (áll az alku vagy mi a fene volt) mi az értelme? gondolkodni nem kellett benne, csak random nyitogatni a táskákat. De volt egy csomó ilyen műsor még.
De ha újakat akarsz nézni, akkor ott volt (van a coolon tovább) a széf, ami szerintem egész jó volt, én azt szerettem/szeretem vagy az M1-en a Maradj talpon. -
#4 Ez a műsor is addig volt jó amíg a Vágó csinálta. Fábryval valami hihetetlen mélyre süllyedt az egésznek a színvonala, szánalmas volt. -
Relixo #3 Én meg remélem el se indul.... tény jobb mint a többi agybutító színvonalon aluli szarság amiket mostanában adnak a csatornákon.
De könyörgöm... ennyi? A régi, elavult, lerágott csont vetélkedőket kell elővenni?(szerencsekerék, legyen ön is milliomos...stb...stb) Ezek után biztos lesz VV120 és Megasztár 82 meg talán Csillag születik 25 is... persze folyamatosan egymás után, mert ugye nálunk annyi "sztár" van hogy minden műsort megtudnak telíteni folyamatosan.... SZÁNALOM
Ha tényleg csak ennyi ötlet telik azoktól az emberektől akik ott vannak a médiába, komolyan el kellene gondolkodni,hogy a vajon a megfelelő emberek ülnek-e ott ??? -
kalapos01 #2 Rózsa nagy tudású? Ööö, hiszen mindenféle megfigyelési és logikai vetélkedőt vezetett, ahova nem kell nagy tudás, de még tudás sem, ha a választ ismeri az ember. -
Zaraki Kenpachi #1 Remélem Vágóval fog újraindulni. Vagy egy személy aki méltó hozzá, Rózsa György nagyon jó lenne, feltéve ha nem akarják a műsorvezetők újra a régi média által kreált arcát mutatni. Hanem az igazi nagy tudású kulturált Rózsa Györgyöt