Szekeres Viktor

Visszatér a Legyen Ön Is Milliomos!

Vágó Istvánnal vagy nélküle, de heteken belül vissza fog térni az egyik RTL-es csatornára az évezred legnagyobb sikerű vetélkedője, a Legyen Ön Is Milliomos! Az RTL már a játékosokat toborozza.

Már nem csak pletyka, hogy visszatér a hazai tévéképernyőkre Vágó István egykoron nagysikerű, később pedig érdeklődés hiányában elhalt vetélkedője, a Legyen Ön Is Milliomos!. Az RTL Klub ugyanis már elkezdte promójában toborozni a műsorra a játékosokat,akik mobiltelefonon, illetve a neten jelentkezhetnek játékosjelöltnek, hogy egy gyorsasági kérdés helyes megválaszolásával lehetőséget kapjanak a főnyeremény megszerzésére is.


A nagy kérdés az, hogy melyik csatornán indulhat el ismét a játék. A pletykák folyamatosan az RTL2-t emlegetik, mely adót az RTL Klub feltehetően a Prizma TV helyén fogja indítani, egyrészt a LÖIM, másrészt a NekedValó című talkshow átkerülésével. Arról, hogy még mi lesz látható az RTL2 műsorán, a hivatalos bejelentésig csak találgatni lehet, de az biztos, hogy az RTL-nek bőséges műsoranyag áll rendelkezésére valóságshow-któl kezdve különböző tévésorozatok már leadott, vagy adásba még nem került epizódjain át a filmekig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jeti00 #15
    ez esetben elnézésedet kérem :D
  • gombabácsi #14
    szerintem meg az opera nagy része se ér annyit hogy a műveltség része legyen :)
  • zetortraktor #13
    A bulvár épp úgy a műveltség része, mint az opera.
  • jeti00 #12
    előre látom a műveltségi vetélkedő kérdéseit:
    - Kivel feküdt le Béla a tegnapi adásban? Réka, Aranka, Tamás vagy Palekosz

    már semmi értelmes nem maradt :(
  • gombabácsi #11
    hogy mondhatsz ilyet, juj!
  • sanyicks #10
    Nem lesz vágó benne, ő el van foglalva a hátsófelemmel :)
  • winnie #9
    szerintem egy vetélkedő visszanézésénél nem sok haszontalanabb időtöltés van, ez tipikusan az a műfaj, hogy ami, ha van a tévében, akkor jó lehet. de azon túl nem kell.
  • Reg5 #8
    Én pont emiatt a Híradóról szoktam le 10-en sok év után.
  • jackoneill90 #7
    A maradj talpon az egyik legjobb amiket néhány év alatt láttam. Még a fókuszt sem nézem már. nem mintha sokszor néztem volna előtte is. De mostmár bevan állítva a figyelmezetetés. 18:30 hétfő-péntek: M1 maradj talpon ! Nézzetek bele előző adások is visszanézhetőek.
  • m minnifield #6
    "Adjunk az embereknek “ki mit tud” vetélkedőket, amelyeket az nyer meg, aki a legtöbb slágerszövegre emlékszik, vagy az államok fővárosainak nevére, esetleg arra: mennyi búza termett tavaly Iowában. Tömjük tele az agyukat érdektelen adatokkal; verjünk a fejükbe annyi tényt, hogy telítettnek s ragyogóan informáltnak érezhessék magukat. Akkor majd gondolkodó lénynek álmodják magukat, azt hiszik, messzire jutnak a tudományukkal, holott meg se tudnak vele moccanni. De boldogok lesznek, hiszen az ilyen “tények” sohasem változnak. Ne adjunk a kezükbe olyan veszedelmes játékszert, mint a filozófia meg a társadalomtudomány, melyek segítségével a tényeket esetleg kapcsolatba hozhatnák egymással. Ez az út vezet a búskomorság felé. Bárki, aki szét tud szedni és össze tud rakni egy tv-falat, s erre ma már majdnem mindenki képes, boldogabb annál, aki a világmindenséget méregeti, és egyetlen képletbe akarja sűríteni, aminek az ára az embertelen egyedüllét. Tudom, mert megkíséreltem… a pokolba az egésszel! Inkább szervezzünk klubokat, járjunk társaságba, akrobatákat és bűvészeket nekünk, vakmerő fickókat, léglökéses autót, motorkerékpáros helikoptert, nemiséget és heroint; mindazt, aminek pusztán az automatikus reflexekkel van dolga. Ha a darab szürke, a film unalmas, a komédia lapos: csiklandozz meg, s én elhiszem, hogy a látvány nevettet, és nem csak a reflex. Fütyülök rá, fő a vidámság!"

    Ray Bradbury: Fahrenheit 451
    (1953)