A játéktörténelem legnagyobb csavarjai - 2. rész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ott a végén kiderül, hogy akit ellenségnek hittél, valójában te vagy, csak a jövõbõl tértél vissza, és saját magadat mented meg.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Diablo: amikor megölöd Diablot, levágod róla a rubint, Diablo teste normális emberré válik egy lyukkal a homlokán, nézegeted a rubint, majd késztetést érzel, és a homlokodba szúrod, ordítás, vörös fény izzik a sötétség mélyén...(Azaz itt is hiába küzdöttel a gonosz ellen, te magad válsz a Lord of Terrorrá.)
Tomb raider II: legyõzöd a fõellenséget, jön egy otthoni átvezetõ videó, ahol már csak hálóköntösben ücsörögsz fegyver nélkül, várod a befejezést, majd egyszer csak fékcsikorgást hallasz, és azt látod, hogy behajt néhány autó az udvarodra, fegyveresek ugranak ki a kocsikból, és még otthon is meg kell védened magad, amikor már azt hitted, hogy mindent gyõztél.
A negyedik a Max Payne 2 során volt talán (ha nem az elsõ rész volt), a történések egy része mindig egy noir képregénybõl derült ki, és volt valami kavarás, hogy elárult egy nõ, lelõttek, õt is lelõtték, a karjaimban halt meg, de egyszer végigszenvedtem a legnehezebb fokozaton, és legnagyobb meglepetésemre a csaj így túlélte, és happy end lett.
Bizonyára lehet még csûrni csavarni a dolgokat mai játékokban is, de már korábban lelõttek minden poént, ezek a dolgok csak egyszer ütnek be igazán, amikor sokadszorra is wtf érzést akarnak kiváltani az emberbõl, azt már nehéz elérni könyvben, filmben, játékban egyaránt. Persze ízlések és pofonok, de szerintem egy-két régi játék is elfért volna a listán, ha már játéktörténelemrõl van szó. Egyébként jó ötlet volt ilyen cikket írni, a tetrises poénkodást pedig még mókásnak is vehetném, de nem vágom, hogy a call of dutyban meghalás mivel csavarosabb a half life-ban meghalásnál, amikor a HL 9 évvel korábban elsütötte ugyanezt, vagy a prince of persiás "mégis elpusztítom a világot, amiért harcoltam" csattanóját a diablo 10 évvel elõzte meg :-p
Thou art a very pleasant little rabbit.
Nagyon durva volt, amikor hirtelen két pálcika rohanta meg a csatamezõt!! O.o
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
De pl a NES "eredeti" különféle figurákat mutatott, a pontszámtól függõen
PSN ID.: Beegabor
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Akkor a matyizás is szex neki?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Rosszul sikerült kísérlet > túlélés a szörnyek ellen > a pénzéhes vállalat részérõl a lehetõség meglátása a rosszul sikerült kísérletben, a túl sokat látott tudósok megölése miatt túlélés az emberekkel szemben > a saját érdekünkben és bár ekkor még nem tudjuk, de a cég érdekében az idegenek legyõzése > megköszönik, hogy segítettünk leigázni az ûrlényeket, majd jön a rejtélyes aktatáskás fickó ajánlata: vagy nekik dolgozunk ezentúl, vagy fegyvertelenül egy olyan csatába kerülünk, ahol nincs esélyünk túlélni > itt elágazik a sztori: 1. elfogadjuk az ajánlatot, az aktánkba az kerül, hogy felbéreltek minket 2. odakerülünk egy ûrben lebegõ szigetre több száz nagyon kemény szörny közé, a kép elsötétül, majd annyit látunk, hogy az aktánkat lezárják, és "post mortem:" megjegyzésként odaírják, hogy visszautasítottuk az állásajánlatot
Thou art a very pleasant little rabbit.
Most szereztem meg a ICO Collectiont.. anno nem vittem végig, félbemaradt a Shadow of the Colossus... most jól megspoilereztem magam 😛
követeljük a harmadik részt!!!! <#wink>#wink> <#nezze>#nezze> <#wink>#wink>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ja persze... olyannyira, hogy már maguk a készítõk is üvöltöznek, hogy kurvára elegük van a tortaviccekbõl.