14
  • tomboy013
    #14
    Én pedig a hozzászólásod köszönöm, ha értelmeset nem tudsz írni inkább maradj csendben, így is elég buta emberrel találkozok nap mint nap nem kell még a forumba is egy ilyen
    A Bluetooth-nál én is azt hittem hiányozni fog, de még szerencsére nem volt alaklom amikor elengedhetetlen szükségem lett volna rá. Szóval számomra az sem gáz.
  • MR007
    #13
    Ha van jobb a Bt-nél akkor jöhet, bár nálam volt olyan is hogy filmet nyomtam át vele egy havernak. Lassú volt, de ki lehetett bírni még azt is. És kisebb fájlok küldésénél nálam megfelel. Jó hogy van. Ha meg nincs akkor legyen más néven ugyanaz gyorsabb változatban, tudom is én csak ugyanolyan egyszerűen, kényelmes megvalósításban.
  • Sequoyah
    #12
    Na mi az, fáj hogy jobb rendszer is van a te kis kedvencednél?:)
  • Sequoyah
    #11
    Az is benne volt, de ahol működik a flash a telefonon, ott is nagyon szidják.
    A bluetooth felett simán csak eljárt az idő. Se a biztonsága, se a sebessége nem megfelelő már. Emellett egy zárt rendszerben még plusz biztonsági rést is jelentenek. És nem is nagyon hasnzálják már... Érthető miért hagyták ki.
  • szvini
    #10
    na azért annak elég egyértelmű üzleti oka volt, ha lett volna fless appülben akkor sok sok manit vesztett volna el, hisz nem az appstorban vásároltak meg volna sok sok mindent.
    Szóval tessék látni az ok okozatot is...
  • Narxis
    #9
    Köszönjük a reklámot Mr. Ballmer.
  • smv
    #8
    Soha nem küldtem még 1 darab fájlt sem bluetothon át. Még az isiben volt menő ~7 éve, azóta picit gyorsabb a wifi... :D

    Infrát esetleg? Nekem hiányzik, lehetett vele kapcsolgatni a tv-t.
  • Sequoyah
    #7
    Egy nehézkesen használható és csigalassú technológia, amit az emberek 95%-a sohasem használt rendszeresen, és ma már a maradék használat jó része is kiváltható.
    Ha nagyon szükséged van rá, akkor ne vegyél ilyen telefont, de ez 1000ből ha 1 embert érint.
    Ez olyan mint amikor Steve Jobs megmondta hogy a flash a telefonon halott, és a flash a telefonon meg is halt:)
  • MR007
    #6
    A BT fájlküldés, csak nehogy a terroristák kezére kerüljön.
  • MR007
    #5
    Bt fájlküldés, mint haldokló technológia? Biztos vki mondta neked, te meg elhitted. Ez olyan mint amikor Steve Jobs megmondta hogyan szabad fogni a telefont telefonálás közben hogy legyen térerő.
  • Sequoyah
    #4
    Normális ember ha csörög a telefon felveszi 10 másodpercen belül, minek akarod te percekig hallgatni?:)
    Bt fájlküldés nincs, ahogy floppy sincs, haldokló technológiára már nem fejlesztenek.
    Multitasking van, de ahhoz az alkalmazást is rendesen meg kell írni.
  • Armagedown
    #3
    Tud már a WP7 bt fileküldést és 30 másodpercnél hosszabb mp3 csengőhangot ?
    Meg persze az a bizonyos multitasking
  • tomboy013
    #2
    Szerintem jó hogy WP7.5-re váltott a Nokia. Igényes, jól használható oprendszer, számomra a legjobb. A MeeGo meg a symbian is nekem ronda oprendszer ezért már meg is buktak nálam. Szeretem az egyedi külsőt is és az összes többi ikonos megoldású oprendszer számomra már csúnyának hat. Arról nem is beszélve hogy mennyire felhasználóbarát rendszer. Minden logikus helyen van elhelyezve, nincs benne 150 ezer felesleges beállítás hogy elvesszen köztük az ember. És baromi folyamatos, sehol egy lagg.
  • MR007
    #1
    Azért korábban reménykedtem, hogy a Microsoftnak nem sikerül megvennie a Nokiát. Hát tévedtem, olyannyira hogy ingyen megtörtént. Ez nagyon ciki. Most mikor van egy jó MeeGo és a Symbian sem olyan rossz már mint volt, olvasva itt-ott fórumokon másoktól. A Nokia egyetlen esélye, hát persze. WP-n kívül mást is szeretnék hallani. Elop