435
-
#34 És a következő fejezet, vagyis a The Phantom Pain pedig november? -
#33 Igen és komoly 2 órás játékidővel bír! -
#32 Ne haragudjatok, de a GZ a tényleg idén márciusban jön, vagy valamit benéztem? -
#31 -
#30 Mivel minden platformra kijön, felesleges. Az AC4nél is elvolt a két csapat, bár a warez miatt PCn a megjelenés már sajnos túlontúl későinek tűnt. -
#29 Mert arra se képesek hogy külön nyissanak nekik -
#28 Nem láttam konzol topikot. -
#27 PC-seknek nem mert ez pc-s topik! (Nekem is lesz mindkettő amint törve lesznek és lesz már rev 2 belőlük) -
#26 Tök mindegy. Úgy is veszek egy PS4et tavaszig. :) -
#25 Azt tegyük hozzá ,hogy NEM PC-re!
"PS4, PS3, Xbox 360 and Xbox One" -
#24 "Metal Gear Solid: Ground Zeroes will be available on March 18, 2014." -
#23 Új képek érkeztek -
xido #22 Na látod ezt nem tudtam,csak az volt bennem,hogy a régebben játszódó 3ban még Hayter volt :) -
#21 Az idős Big Boss-t már a 4. rész végén is Richard Doyle szinkronizálta, illetve Solidus-t is.
Sutherland nem őt, hanem egy másik karaktert fog szinkronizálni -
xido #20 namiapicsa...
"Egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy a Phantom Pain főszereplője, Big Boss új szinkronhangot kap. A főhősnek az 1998-as Metal Gear Solid óta David Hayter adta a hangját, de a Phantom Painben Haytert valószínűleg a népszerű tévésorozat, a 24 főszereplője, Kiefer Sutherland váltja."
Nem volt elég elvenni tőlünk Michael Ironside-ot..most még Snaket is megcsonkítják? -
#19 Poénkodsz? -
Csokis #18 Gameplay!
-
#17 Nem tudom mikori...:D -
#16 Most volt a GDC-n ez a játékmenet bemutató. A nézők nevetgélnek, gondolom azon amikor a gézfejű mondja hogy hova kéne menni,aztán persze ott hagy szenvedni,kúszni mászni,ahelyett hogy segítene
Az új trailer itt van:
-
#15 Most komolyan belinkelted a több hónapos videót? :D -
#14 nemtuom. -
xido #13 mik ezek az alánevetgélések? -
#12 Gameplay
-
#11 Nézzétek meg a profilját, nyomozó a foglalkozása és a hobbija. Biztos kinyomozta, hogy nem lesz Pc-re XDD. -
#10 Remélem nem. :P -
#9 Nyugi, ezen a fórumon mindig van valaki, aki a topiknyitás után hülyeségeket beszél.
Egyébként jó hír, csak még nagyon messze van. :) -
#8 Kössz olvass majd el helyettem egy 21-ei hírt 20-án oks utána irogass ilyen nagyképűen. :) -
#7 Nem mindtam hogy mikorra de lesz, max +2év...:D -
Svlad Cjelli #6 Itt van szó róla. -
Svlad Cjelli #5 Kicsit utána kellene olvasni a dolgoknak. Nem biztos, hogy készül. -
#4 Majd még kiderül ha nem akkor átdobom a konzolosba.
De tudomásom szerint a Rising is lesz, ezért merem feltételezni a multiplatformitást. -
#3 Van valami utalás arra, hogy lesz pc-re? -
#2 Remélhetőleg Pc-re is. -
#1 PC