435
-
hunbalee #74 Snake looks very bloody in new MGS 5: The Phantom Pain shots -
#73 A teljes magyarítás majd mégjobb lesz -
#72 Aha. De jó nekünk. :)
Köszi. -
#71 Skull Face magyar származású. -
#70 Végigjátszotta már valaki teljesen a Ground Zerót?
Csak azért kérdezem, mert nézegetem a játék szövegeit, és érdekelne, hogy találkozott-e valaki ezzel a játékban (betűre pontosan így szerepel):
What did I do?
"Vigyétek a ketrecébe!"
Give it back!
Elvileg az egyik szalag szövege. -
#69 Produkál valakinek hasonlót? Természetesen én nem lemezről tolom, steam.
-
#68 Metal Gear Solid V: Ground Zeroes igen! -
#67 Mától PCn? -
#66 -
#65 PC vs PS4 Pár db képen. -
#64 Metal Gear Solid V: Ground Zeroes minimum gépigény:
OR: Windows Vista 64-Bit vagy későbbi
Processzor: Core i5 SandyBridge 4Core 2.7GHz vagy jobb
Memória: 4 GB RAM vagy több
Videokártya: GeForce GTX 650 vagy jobb
DirectX: Version 11
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ajánlott gépigény:
OR: Windows Vista 64-Bit vagy későbbi
Processzor: Core i5 SandyBridge 4Core 2.7GHz vagy jobb
Memória: 8 GB RAM vagy több
Videokártya: GeForce GTX 760 vagy jobb
DirectX: Version 11
-
#63 Ground Zeroes pc infok:
-A játék sebessége 60 fps-re lesz korlátozva.
-A Ground Zeroes támogatni fogja a Dualshock 3 és a Dualshock 4 kontrollereket is.
A kezelőfelület az Xbox-kontroller gombjainak jeleit fogja mutatni.
-Az egérrel és billentyűzettel való irányítás teljesen testre szabható lesz (ezt így 2014 végén el is várjuk...).
-4K-s felbontás, részletesebb árnyék- és fényeffektek. -
#62 -
Csokiturmix #61 Egy pillanatig azt hittem ,hogy ez élőszereplős kép. -
#60 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#59 -
#58 A megírás az a nagy nulla kb. Annyit kell mivel minden fejlesztés pc-n megy hogy jobb grafikát kurnak alá minimálisan.
Ami + pénz lehet az a tesztelés mivel pc ezermillárd féle konfig van amin meg kell mozdulnia a gamenek.
De mondjuk engem nem is érdekel mi mennyibe kerül. Én azt látom hogy bőven van a pc-ben bevétel legyen bármelyik játékról szó mivel egyre több konzolcucc jön pc-re.
Én örülök hogy jön azt viszont sajnálom hogy az MGS HD Collenction ill 4 elkerüli a pc-t. MGS5 fényében a HD Collentiont igazán odavethetnénk nekünk. -
Newfronter #57 Érdekes ez, hogy mennyire éri meg. Ha ez megéri, akkor a Call of Duty Ghosts-nak is meg kell érnie a maga 50 ezer darabos launch eladásával is. Mostanra kb fél milliót adtak el PC-n, ami csak a lemezes eladás. (Ne vetítsük ki rá a mostani hírt, hogy a PC-s játékok 92%-a digitális, mert ez nem minden egyes játékra érvényes, hanem egy összesített eredmény. Van amiből többet adnak el lemezen, ebben ez is benne van, meg a sok indie, ami nincs is lemezes formában.)
Még azt is el tudom képzelni, hogy nem kerül sokba megírni a PC-s verziót, így nagyobb mennyiségű konzolos eladás mellett ez nem nagy gond, így egy kis haszon a PC-s eladásokból is bejöhet. -
#56 Ennyi. Biztos nincs a pc-be lóvé azért adják ki az egyik legnagyobb húzónevet nyilván....
A ground zero fost elhagyhatták volna bár ha 2.5 euroért fogják szórni annyit megér. -
Ez még akár jó is lehet... -
#54 -
#53 portolás is jó legyen :) -
Newfronter #52 MGS5 jön PC-re!!! -
Fél órán át mozog a MGS 5: The Phantom Pain -
Tcsm #50 A táborban a parancsnokot le lehet lőni? -
Skyline #49 Ezt a dobozos "mókát" igazán elfelejthetné már Kojima úr (pár más dologgal egyetemben) mert rendesen szánalmasan nevetségessé teszi a játékot...
-
Tcsm #48 Üdv,én is szoktam játszani ezzel a játékkal.Meg tudná valaki mondani,hogy a parancsnok,aki a katonákat irányítja hol található helyileg?És meg lehet ölni?Előre is köszi. -
#47 Ez már a Risingban is tök béna volt. -
#46 Hajós a dobozban..... ja nem!
-
#45 Xboxon is kint van lehet gizdulni akinek nincs ps3-ja! -
#44 Ha egyszer azt mondom hogy prevgenben szép, akkor elsősorban nem high-tech pc-re értem. :)
Hát oké elleszel vele, én is ellennék ingyen de pizé. :D -
#43 Maximum a konzolon kívül soha semmit nem látottaknak szép ez.
Egyébként a rövidsége ellenére a "tartalom" az elég rendesen mellette szól,mert a végére érve kiírta: kemény 9%-ban teljesítettem a game-et
De mivel itt van a gépen keresztbe kasul szénné játszom és készülök vele az 5-re! -
#42 Fox Engine amúgy szerintem nextgen, pont ma likelted a hírt.
Máskülönben igenis szép szerintem mostgenen ezzel a motorral, de rakd be a MGS 4-et és lesz eltérés. :) -
#41 Le is perget a Metal Gear Solid V Ground Zeroes 1 óra 24 volt.
A gameplay majdnem hogy kevesebb volt mint a video
És van pofájuk elkérni ezért 30 dollárt.
Ezen a halott genen már semmi újat nem mutatott ez a fox engine! -
#40 Kérlek szépen ez össz vissz 75-80 perc volt. Egy fillért nem adnék érte, ettől függetlenül én élveztem. -
#39 Úgylegyen. Kár hogy nem fogok játszani vele Nextgen-t kéne megvárnom.
PC-re félek nem lesz.
"Hideo Kojima igencsak elemében van mostanság, hiszen két részre szabdalva érkezik a Metal Gear Solid 5, aminek Ground Zeroes címre keresztelt első epizódja hamarosan meg is jelenhet, a The Phantom Pain címre keresztelt nagyobbacska második felvonás viszont talán csak jövőre.
A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain az a játék, amit Kojima mindig is akart
Kojima szerint azonban érdemes lesz várniuk rá a rajongóknak, hiszen véleménye szerint a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain az a játék, amit mindig is el akart készíteni, azonban a hardverek korlátai miatt erre mostanáig nem volt lehetősége.
A játékguru szerint nyilatkozatát a szabadság vonatkozásában kell értelmeznünk, hiszen hiába szeretett volna korlátlan szabadságot alkalmazni a sorozat eddigi epizódjaiban, azt az előző generációs hardverek korlátai miatt nem tudta megtenni. A Metal Gear Solid 5: The Phantom Painben azonban már semmi sem állhatja útját!" -
#38 A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain az a játék, amit Kojima mindig is akart -
#37 jujsz. :D -
#36 Metal.Gear.Solid.V.Ground.Zeroes.PS3-DUPLEX
Na majd akkor hamarosan csekkoljuk valóban 2 órás-e! -
#35 Pontos dátumot arról nem mondtak még tudtommal! Sanszos a 2015.