Világháborús FPS lesz az Enemy Front

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A City Interactive" ajaj itt már félni kezdtem. Aki már játszott city-s játékkal vagy éppenséggel nézte a rossz pc játékok c. oldalt az már tudhatja ez a cég a FPS-es Uwe Bollja.

Szarpcjátékok talán nem is lettek volna olyan jók a city interaktív nélkül 😊
RoyalPredator
"A City Interactive azonban megpróbálja..."

Itt hagytam abba az olvasást.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Julius Caesar
Citi interaktív jeee 😄

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

City Interactive. Hurrá. Lengyel mészárosok. Ja, a Ghost Warrior nem volt rossz (de jó sem, mert elbaszták egy csomó idiótasággal), de ne felejtsük el, hogy olyan fejlesztõ/kiadóról van szó, akiknek ezen kívül egy jó játékuk sem volt (a Next gen Chicken talán).

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

dante3
Nem kell leírni õket egybõl! 😊
Azért a Sniper: Ghost Warrior elég jól sikerült, hátha ismét remekelnek! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

City Interactive?
Ez vicc?
Nekem is a régebbi CoD és MoH jött be, a II- világháborús környezetben, és nem ezek a számoljunk le a terrorizmussal típusú rambó adaptációk.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!