Így fest a Mass Effect 3 - N7 Collector's Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A CE elõbb jött ki mint az Arrival, szóval az nem tartalmazhatja, a Deluxe-ról meg nem találtam túl sok mindent...
Es attol, hogy valaki valamit eppen jobban tud, meg egyaltalan nincs feljogositva arra, hogy taho legyen, ha DrH, ha forumtroll.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ismer valaki online helyesírási szótárt? Az mégis csak gyorsabb, mint lapozgatni.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
A 3. részre össze kellene kaparni a lóvét. Sajna, a Diablo 3 is kellene... túl sok kiadás (:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
jöhet 😄
anti hero
(Amúgy ezt mindenképp +veszem)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
egyenlõre = egyenlõ + re (egyenlõ darabokra, egyenlõ kimenetelre)
Miért nem 'egyenlõre'? Az logikusabb lenne számomra. Megnéztem worddel, és mindkettõt elfogadja. Szeretek helyesen írni, így tényleg érdekel a válasz, de lusta vagyok utánanézni. 😊
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !