9
-
Mathiassa #9 A Vasember nincs benne a Vaslady új előzetesében
Engem az eddigi címek nem zavartak kifejezetten, de ez!
Én a címet így fordítottam:
Robert Downey Jr. nincs benne a Margaret Tatcher-film előzetesében
-
Merces #8 A Vasember nincs benne a Vaslady új előzetesében......szerintem egész ügyes, kár hogy ennyire gátlástalan, bár mondjuk kereshetne olyan témát ami érdekli a közönséget ahelyet hogy azon agyal hogy lehetne rávenni a sok birkát a klikkelésre..... -
Etinger #7 Jó neked, ah ezen szórakozni tudsz :) Most amúgy igazuk is van. Ez a cím nagyon mellétalált. -
tyuklepes #6 Tudod mi a gagyi? Mániákusan vadászni kinek melyik szavába lehet belekötni :) (persze ezt most ne vedd magadra, nem neked szól hanem a 'törzsközönségnek' :))
Már rég nem azért olvasom az sg-t mert érdekelnek a cikkek, hanem mert szórakoztató a komment-írók korlátoltsága és szűklátókörűsége (és most én is beálltam a sorba, mosmilesz ...)
-
#5 "A 20- generációnak a Vaslady szóról Iron Man-re asszociálhat azonnal, nagyrészt fogalmuk sincs ki az a Margaret Thatcher ... "
Ó hát persze, SzV tulajdonképpen csak segíteni akarja a tudatlan fiatalságot, amikor ilyen elmés címeket fogalmaz. Amúgy meg másodszor is elsütni ugyanazt a "poént", hát... gagyi!
(Vasember után mozikban a Vaslady is- gondolom itt is látszik az ominózus segítő szándék:P ) -
Hans von Luck #4 Ez jó -
tyuklepes #3 1. Nagyon régóta megy ez, nem veszed észre? Ha régóta zavar ez, miért jössz ide? Így ki tudod élni kicsiny frusztrációd, vagy mi?
2. A lényeget ki lehet venni a cikkből - ha akarod. vagy nincs lényeg, továbblépsz, kész :)
3. A 20- generációnak a Vaslady szóról Iron Man-re asszociálhat azonnal, nagyrészt fogalmuk sincs ki az a Margaret Thatcher ... (akinek nem inge de magára veszi, az megérdemli :)) -
#2 Nem szerepel benne, de kutyakemény film lesz, kőkemény női főszereplővel. -
#1 Drága Szekeres Viktor! Ön kiknek ír cikket? A Blikk nem közöl le ilyen szar poénnal átitatott stílustalan szalagcímeket!Kedves SG,szabaduljanak már meg ettől az embertől!