Szervezett fémtolvajok Nagy-Britanniában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenét, GB (és írország) nyitotta meg elõször, már a csatlakozáskor teljes mértékben a munkaerõpiacát az újak elõtt. A többi ország 3-5-7 éves móratoriumot kért erre.

Komolytalan, GB kifejezetten ellenezte. Csúszott is jópár évet, egész késõn döntöttek Románia és Bulgária csatlakozásáról.
Elõre kellett volna gondolkodni, amikor bõvítették az EU-t. Persze kellettek a gyarmatok, ha már Indiát meg a többit elveszítették, de az angolok azért igazán tudhatták volna, hogy a gyarmatosított országok lakóival gondok is lesznek.
Magyarok között is van ilyen, bár tény, hogy a rómaiak viszik a pálmát. Abban nem értek egyet, hogy bõrszíntõl függ, mert mindkét csoportban vannak ellenpéldák. Attól a környezettõl függ, ahová beleszületnek aztán szocializálódnak. A rómaiak nagyarányban olyan környzetben nõnek fel, ahol alap a lopás, csuda hogy tolvaj lesz belõlük? 😊
Ki kérem magamnak, mi az hogy ezeket az igenis dolgos jóembereket ilyenekkel vádolják<#guluszem1>Nem loptak semmit csak a kis Antonió meg a 8 báttya a nagy ködbe belebotlott 120 méter lefûrészelt rézvezetékbe oszt elkezdte leégetni róla a szigetelést hogy nehogy megfaggyon ebbe a nagy angol hidegbe. A kiscsaládba 12 éhes szájat kell etetni, munkát meg a híresen rasszista britek nem adtak, a segíjbû meg nem lehet megéni, adjanak több segíjt meg szocpolt...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Fenemód igazad van. Annak is örülné(n)k ha ezek a bizonyos bûnözõi csoportok ellátogatnának az európai uniós jogvédõkhöz akik szerint ezek jóravaló emberek és belátnák végre hogy valakikkel a Napot is "táplálni" kéne... Talán megértenék végre hogy hiába hazudik a média, hiába van cenzúra, a probléma valós és csakis kemény odacsapással lehet válaszolni, nem hogy szórjuk ki a pénzt az ablakon megsegítéssel, mert azzal semmire se megyünk.
 Na, legalább az angolok is megtudják, h mi a különbség rasszizmus és rasszizmus között.
Az Õ értelmezésükben nálunk olyan csoportokat üldöznek, akik jóravaló, munkaszeretõ, törvénytisztelõ, beilleszkedni vágyó  állampolgárok, akiknek egyetlen vétkük az, h sötétebb bõrrel születtek......
Majd most megtudják...😊)

visszanyal a fagyi...