Meshuggah
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Téli fagyi, avagy nutella helyett szarba nyaltam
sziasztok a nevem ablakzsiráf, de szólítsatok csak dörmögõ dömötörnek
bejött a hideg idõ, így a fagyi helyett (amibõl a pinaszõr ízû a kedvencem a gátlé ízû után) más édesség után kellett néznem. lementem a törökszentmiklósi coopba, ahol a fornettis mellett új stand nyílt, jabak atkó téli fagyija néven. egy szimpatikus kopaz uriember árulta ott a téli fagyit, gondoltam kipróbálom, vágjunk bele. vettem egyet 150 forintért, de az uriember nagyon kedves volt adott ajándékba még egyet, egyet fizet kettõt kap gondoltam jól járok. hazafele elkezdtem majszolni az egyik téli fagyit. hát nem hiszitek el, nem csokit töltelék volt a tölcsérben hanem testmeleg szar. a biztonság kedvéért a másikat is megkóstoltam, az is emberi ürülékbõl volt. mire visszamentem reklamálni sehol nem találtam az uriember.
történt veletek már hasonló? 45345
sziasztok a nevem ablakzsiráf, de szólítsatok csak dörmögõ dömötörnek
bejött a hideg idõ, így a fagyi helyett (amibõl a pinaszõr ízû a kedvencem a gátlé ízû után) más édesség után kellett néznem. lementem a törökszentmiklósi coopba, ahol a fornettis mellett új stand nyílt, jabak atkó téli fagyija néven. egy szimpatikus kopaz uriember árulta ott a téli fagyit, gondoltam kipróbálom, vágjunk bele. vettem egyet 150 forintért, de az uriember nagyon kedves volt adott ajándékba még egyet, egyet fizet kettõt kap gondoltam jól járok. hazafele elkezdtem majszolni az egyik téli fagyit. hát nem hiszitek el, nem csokit töltelék volt a tölcsérben hanem testmeleg szar. a biztonság kedvéért a másikat is megkóstoltam, az is emberi ürülékbõl volt. mire visszamentem reklamálni sehol nem találtam az uriember.
történt veletek már hasonló? 45345
Jók, a kezdetektõl fogva hallgatom õket. Egy rokonom prog.rock kedvelõ, de valamiért a Meshuggah az egyedüli, amit extrémbõl meg bír hallgatni és tetszik is neki. Mesélte, hogy az "I" hallgatása közben az ölében szunyókált a macskája, és amikor elkezdõdött a gitárkínzós - effektes rész valahol a második felében, a macsek felriadt, belemártotta a körmeit a combjába és felborzolt szõrrel rohant ki és tépte az ajtót, hogy õ most ki akar menni. Szegény jószág napokig feszült volt. 😛
Egyszer rátaláltam én is, nem rossz banda 😊 (logómat nem kell nézni, az egy örök szerelem, de azóta más zenét is favorizálok)
az út ahogy elém kerültek, haver ajánlotta a Subscribeot -> SikTh(ez már hasonlít, kár hogy abbahagyták)-> Meshuggah
az út ahogy elém kerültek, haver ajánlotta a Subscribeot -> SikTh(ez már hasonlít, kár hogy abbahagyták)-> Meshuggah
kb. 4 éve volt egy kissebb vitám az extrém metal zenék" topic lakóival, miszerint a meshuggah oda vissza veri az összes általuk extrémnek kikiáltott rikácsoló blackhulladék ördöggelcimboráló f*szarcút. a véleményem azóta sem változott. a meshuggah kib*ott extrém, súlyos, agyas zene, ami amellett hogy nyilvánvalóan jóval megelõzte a korát, (egyesek a mai deathcore hullám után sem képesek befogadni, mert ugye a szinesre vart 20 évesek rikácsolása lehangolt gitárokra az naggyon dúrva, de a meshuggah az nem kell mer az meg milyen már..)bár azóta ez a matekmetálozás eléggé mégfáradt, (értsd: tele a szintér szarabbnál szarabb kópiákkal) a meshuggah még mindíg üt. lassan jön az új album is. ha 5 hszt-t nem is hozunk össze, remélhetõleg egy pár puhapöcs rákeres, és meglátja hogy itt kezdõdik a súlyosság..
← ElőzőOldal 2 / 2