Sok változtatás a Max Payne 3-ban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En sajnos lattam 1 zartajtos prezentacion 25 percet a jatekbol es nagyon nem volt meggyözö (1 visszaemlekezes meg frizurasan Ny-bol, hogy ranktörnek a hazunkban es egy mar kopaszos latin amerikais reszt). Hangsulyoztak persze, hogy ez nem vegleges verzio de az x360 verzioban a texturak közelröl horror rondak voltak.
A jatekmenetben valoban semmi ujdonsag a mutatottak alapjan, mesz a lathatatlan checkpointig es jön 1 hullam enemy...lenyomod öket es tovabb. Az animacio maga amit vagy 2 percig demoztak tenyleg szep, hogy emberünk mindig a cel fele fordul akar a földön hemperegve es az oldalara fordulva stb.. valoban szep de nem ez fogja elvinni a hatan

Nekem nagyon nem jött be sajnos
Skynet
"A Rockstar a Remedyhez képest csupa idióta tehetségtelen baromból áll, akik semmi mást nem tudnak, csak értelmetlen erõszakot bemutató, konzolra fogékony fost gyártani."

Erre az állításodra igen durván rácáfol a RDR és a L.A. Noir...😊
Skynet
"sok tucatfos egyforma konzolszarFPS"

Akkor itt jegyezném meg hogy a csupa "konzolszar tucat fps" állítás bukik,mivel az fps-ek hosszú évek óta egy kaptafára épülnek,és bizony minõségi tartalmas fps pc-n baromi ritkán jelenik meg exkluzívként,konzolra viszont minden évben van 1-2 exkluzív cím ami igencsak komolyabb a "konzolszar tucatfps" kategóriánál..😊
A játékos generáció miatt csicskulnak,ha a pc-n nem lenne ennyire elterjedve a warez és többen vennék a játékot,pontosan ugyanígy ugyanilyen játékok jönnnének,erre van igény,bárgyú buta faék játékokra...
A Rockstar a Remedyhez képest csupa idióta tehetségtelen baromból áll, akik semmi mást nem tudnak, csak értelmetlen erõszakot bemutató, konzolra fogékony fost gyártani. Sami Jarvit kihagyni...
Csak remélni tudom legalább McCaffrey/Gibb páros marad a címszerepben. A képek mondjuk Gibbs arcát mutatják...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

IMYke2.0.0.0
Akkor megfeledkeztél Max álmairól a második részben...
A történet vezetés részeként egy vonalban kellett haladnod, és valóban szkriptet (jó értelemben) használtak a dologhoz, de Te irányítottad az eseményeket - ha kedved tartotta, megálltál az álomban... - és nem passzív nézõje voltál, mint mondjuk egy agyon-scriptelt modernkori CoD epizódban.

Max Payne 2 - álom/valóság videó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HöfEE
Egyáltalán nem értem mi a baja itt több embernek a szkriptelt jelenetekkel, az elõzõ 2 Max Payne is pont, amiatt a filmszerû hatás és sztorivezetés miatt lett olyan híres és színvonalas, hogy kitûnt a többi akkori játék közül. Az, hogy ezt egy elõre lescriptelt a játék engine-jét használó jelenettel oldják meg, vagy pedig pl. rajzolt képregénybetétekkel szerintem teljesen tök mindegy.

($_$) ;d érted és ez csak rosszabb lesz ahogy a vilag telikmulik :o(

anti hero

koschwarz
az a "kung fu mod" volt, de valóban, teljesen mátrixos lett tõle a játék, eszement kurva jó mod volt, én is végigtoltam vele az elsõ részt.

a másodikhoz viszont nem volt olyan jó a hasonló mod.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mintha nem lett volna elég filmszerû eddig... Na sebaj, még egy sorozat, amit nem kell követnem tovább.

Egyébként hihetetlen ez a kiadói gyávaság, hogy "kénytelenek a mai trendekhez alkalmazkodni." A faszt lennének kénytelenek. Sõt, ha lenne egy kis eszük, pont azzal tudnának kitûnni a sok tucatfos egyforma konzolszarFPS közül, hogy nem csicskulnak be. Az elsõ rész is pont azért volt jó, mert nem olyan játék volt, mint a többi akkoriban.

gondolom lesz olyan jo jatek, mint a film volt
:sarcasm: oO

anti hero

IMYke2.0.0.0
Én megvagyok a Red Dead Redemption nélkül - nem izgat a western téma -, de az már kivágja a biztosítékot, hogy Max kalandjait filmszerûbbé akarják tenni.

RoyalPredator
RDR akkor elégítene ki, ha PC-re kiadnák...
Addig is orálisan kényeztethetnek azok, akik ellenzik a portolását...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Elsõ részben az volt a kemény,mikor felraktam a Matrix modot vagy mi volt a neve és direkt csak a bottal mentem végig..még a fegyveresek ellen is..Na a mai trend elbújhat amellett az izgalom mellett😊
"Szerencsére visszatér a bullet-time is" Szerencsére???? Hát elég gáz lenne ha nem lenne benne. Amúgy tuti meg sem fogja közelíteni az elsõ 2 rész színvonalát. Azok játékok voltak a javából. Ide tényleg nem kellene skriptelt jelenet, a CoD-nak jól áll de Max-nél elég furcsán fog hatni, hiszen nem ehhez szoktunk hozzá az elmúlt részekben.

én meg sose tápláltam nagy reményt iránta 😄

Skynet
"kénytelenek a mai trendekhez alkalmazkodni."

naja,ha nincs életerõ regenerálódás,nincsen filmszerû scriptelt rendezés és túll jó szopatós lenne a mesterséges intelligencia,nem mindig minden ugyan úgy történne a játék nehézzé válna. Ezt senki sem akarja mert a jelenlegi COD-okat istenítõ generációnak tökéletesen megfelelnek az ilyen butított könnyített szemetek. Régi Max Payne imádóként már most kezdem temetni a 3.-at....