Már a mozizókat is zaklatni fogják?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajon náluk minden rendben van?
-Hogy nálunk mindenre van jelentkezõ, undorító.
Az egyetlen ami a mozi mellett szólhatna, az a nagy kép, de relatíve a méretarány hozható.
Én a 260 cm széles képmérettel, és a 4,5 méteres nézési távolsággal kb egy átlag mozi középsõ részének a méretarányát hozom, tehát a nézési szög kb akkora.
A hang meg már régen hozza sõt meg is elõzi a mozis hangot, az utolsó emlékeim a moziban a hangról az, hogy üvölt, néha torz és alig érteni, és volt, hogy a sok pont 1 helyett szinte mono volt minden a centerbõl szólt.
Ha valakinek az hiányzik.. ám legyen 😊
Amúgy meg én nem vagyok türelmetlen és szépen kivárom, hogy elérhetõ legyen a film a mozibemutatás után, és akkor jól megnézem. Nem fogok emiatt moziba menni.
Szgéphez való?
meg 2 rendes hangszóró?
Hát nekem más elképzelésem van az otthoni mozizásról.
Leginkább emiatt nem is voltam már moziban vagy 7 éve.
Mióta itthon jobb a kép és hang mint egy valódi moziban, de nem zavarnak a nézõk, nincs büdös parfüm, nincs zacskó zörgetés, okos megmondó, filmbuzi aki már épp 3x nézi, és elõre mondja hogy mi fog lenni.
JA és a kép 260cm széles nálam, a hang 5.1 (elég az fõleg ha jól szól)
Aki pedig megelégszik egy kamerával felvett mozis verzióval, amit torrentre leszed, az kétlem, hogy egyébként anélkül elmenne a moziba és fizetne érte.
Vagy önkéntes járõrökkel figyeltetni?
Mert az elõzõhöz nincs joguk, nem tartozik fennhatóságuk alá a rendrõség állománya.
Az utóbbi esetben meg a megfigyelõnek nincs joga, hogy az esetleges szóbeli figyelmeztetésen kívül bármily módon akadályozza a polgárt.
A ProArt-nál egyébként idõszerû lenne egy ellenõrzés az adóhatósgág részérõl. Másnapra nem lenne ProArt.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Elõkapom a mobilom odajön hozzám 5 kommandós 😄
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
+ ott a warez sem játszik, szemüveg nélkül szar a képe.
Mondjuk a 3Dvel meg az a baj, hogy a gagyik a szemüvegek, amiket adnak. Szemüveggel pedig a film képe sötét. Kicsi a kontraszt.
https://twitter.com/foodlfg
Öregem, ezt a kurva mondatot nem tudod értelmezni?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Van elég nyereségük így is a Filmeseknek.. Nem értem, hogy aki Moziba jár miért akarják már azt is csesztetni. Mi lesz így a világból? Pffffffff
Ugyanezekben a mozikban nekem nem szokott bajom lenni a hanggal.
(Bár a kisebb termekben tény, hogy jobban szól, de szerintem ez érthetõ 😊 )
A képpel teljesen egyet értek, alacsony fényerõvel is játsszák a filmeket.
Befizetek egy mozira, és életlen, villódzó kép fogad. Ez átverés...
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Bocsi mindenkitõl, de csak ennyire tudom komolyan venni ezeket a nagyon idiótákat... Mindig ki kell találniuk valamit. Nem lehet hogy a jogvédõk és a warezosok egy és ugyanaz a társaság? 😄
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vagy lehet, hogy mivel mi is a kommunista ország voltunk, ezért automatikusan cirillel írunk.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Azok szerintem nem azért jöttek létre, hogy a kiadók "ss" osztagai legyenek, hanem néhányan látták a lehetõséget és ezzel a rendszerrel fejik a kiadókat.
Brilliáns ötlet, azok úgy is tele vannak, van honnan igényelni.<#eljen>#eljen>
Az egész azért durvul, mert valamit fel kell mutatni a kapott lóvéért cserébe és ez egyre nehezebb, ezért jönnek ki mindenféle idióta ötlettel.
Ráadásul a mostani mozis kópiák származási országa Oroszország, vagy a volt szovjetunió tagországai, nem tudom de a cirill betûs feliratokból erre lehet következtetni.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Kicsit eljárt ezek felett az idõ, haladni kéne a korral. Álljanak elõ olyan üzleti stratégiával, ami miatt nem warezolok. Mert amit most csinálnak, az csak még jobban afelé taszít.
ÉS ha csak tartom a kamerát, de be sincs kapcsolva? Én ebben a pózban szeretek mozizni 😄 Trollkodni lehet.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Sok sikert 山(^.^)山
https://twitter.com/foodlfg
_
Nem tudom melyik moziban, de én is láttam már a közönségre fordított kis kamerát... Engem mondjuk nem zavar, amíg nem égeti ki a fénye a szememet.
2. a minõségrõl láthatóan fogalmad sincs.
- Ezek hülyébbek mint gondoltam! LOL
A múltkor a Westendben egy premierfilm vetítésén voltam, és a sorok között ingázott egy pasas - éjjellátó szemüvegben. (Igen csak el is terelte a figyelmemet a filmrõl) :S
Kb. október közepén volt ez. Lehet, hogy akkor õk már tudtak valamit? 😄
"szemérmesen hallgatva arról, hogy mindez csak a kamerás mozifelvételekre igaz, miközben a letöltõk többsége inkább a hibátlan minõségû DVD-s verziókat részesíti elõnyben."
A cikkíró is megemlíti hogy inkább a hibátlan minõségû DVD verziókat részesíti elõnyben a kamerás mozifelvételekkel szemben. Az azért hibátlan minõségû mert nem kamerás verziójú filmet írnak ki DVD-re, hanem megvárják a jó minõségû DVD minõségû film megjelenését.
A DVD minõség pedig hibátlan minõség...nincsenek benne röhögések, elmósodott kép, mászkálások, zajok. Nincs mindenkinek full hds tévéje.
Visszatérve a témához...én is támogatom ezt az ellenõrzést
aha...hát,persze...hihető volt
endrev:
majd a kijáratnál törlik az agyadból 😊
Minden jog fenntartva!
A homokozó máshol van, kóklerek...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"miközben a letöltõk többsége inkább a hibátlan minõségû DVD-s verziókat részesíti elõnyben." - ez így hülyeség. Ugyanis kamerás verzióból is lehet DVD-t csinálni, az meg ugye korántsem hibátlan minõségû. Ha viszont a gyári DVD-k hibátlan minõségûek (ez sem igaz), akkor milyen jelzõ illik a BD-re és a ripjére, mert hogy az a DVD-nél is jobb minõségû.