73
-
csimmasz #73 Nekem az tűnik fel, hogy a 10 évesek megmondják a tutit, aztán aki másképpen gondolkodik az idióta.
Azok akik dolgozni is járnak, azok el tudnak lenni egy olyan játékkal amiben nem kell gondolkodni.
Ki a fene akar az egésznapos, fárasztó meló után agytornázni meg taktikázni?
1-2 órás hent aztán alvás, hétvégén lehet stratégia bár mi, de könyörgöm miért hülye az aki nem akar Bf ezni?
-
Bhalage #72 "agyatlan lövöldözős kalap szar már az elődje meg az azelőtti is az volt blabla."
-hé! en is pont igy gondolom, igenytelen jatek igenytelen (de)generacionak
amugy ha szted ez nem agyatlan lovoldozes es egy kalap szar akkor megis minek nevezned ? -
#71 Undorító, hogy jönnek az oltások hogy agyatlan lövöldözős kalap szar már az elődje meg az azelőtti is az volt blabla.
Aztán közben titkon meg pont azzal játszik éjjel nappal.
Szánalmas...
Vagy ha ennyire nem tetszik meg megy a sírás, akkor tessék mással játszani... -
#70 Tipikus magyar? Jééézusom... Ennyi idiótát egy rakáson....:D -
tomboy013 #69 Jé képzeld én PC-n tolom és még nem unom :D woooow ilyen is van durva mi? xD Nah mindegy nem is értem minek reagálok az írásodra, asszem elég volt ennyi. Tipik magyar vagy ahogy azt itt írták előttem. Úgyhogy további szép és eseménytelen kockulást kívánok... pápá :P -
#68 "Ez a baj ebben az országban!! Mindenki meg akarja mondani a másiknak, hogy mit csináljon"
Na ez basz fel engem is. Ezen a forumon más sincs, csak az egyik gyerek elmagyarázza a másik gyereknek, hogy hülye amiért nem azt veszi, nem azzal játszik, nem azt olvassa, nem azt nézi amit ő. Sokat vagyok külföldön de ott valahogy ez soha nem jön elő (vagy csak nagyon kis mértékben) -
#67 Attól hogy neked baromság attól még tényleg feleannyian tolják pc-n a COD új részét mint a BF3-at és bizony míg konzolon hatalmas siker addig pc-n ahol unják már a butított játékmenetet, igencsak kudarc.:) -
hammerjoe #66 Most őszintén, Ki a f*szomat érdekel, hogy ki, mivel játszik!!! ITT most a COD-ról szóltak a hírek, és nem a BF-ről. Ha nem tetszik, akkor húzzatok innen. Ne itt fröcsögjétek magatokból a -10-es IQ-tokat!! Volt egyáltalán összehasonlítás a cikkben? Nem!!! Kényszerít valaki benneteket, hogy játszatok vele? Nem!!!! Fizetett érte valaki? Nem!!! (vagy csak nagyon kevesen!!!). De pofázni, a másikat leugatni, okostojást játszani, azt nem szégyelltek!!! Nem tudom, hogy miért akarja valaki a saját igazát ráerőltetni a másikra!!! Miért ne választhatná ki mindenki, a magának szimpatikus játékot? Miért kell ebbe is beleugatni?? Te fizetsz érte? Neked kell vele játszanod? Esetleg károd származik belőle? Ha nem, akkor kussoljatok!!! Menjetek multizni, és ne itt verjétek a nyálatokat......
Ez a baj ebben az országban!! Mindenki meg akarja mondani a másiknak, hogy mit csináljon. Mintha ő jobban tudná!! Ha meg zseni vagy, és tudod a "tutit", akkor örülj neki, mint majom a farkának, és játssz boldogan, a "tuti" játékoddal!! De a szájtépést, és okoskodást ne, ha kérhetném.......
Azért volna egy megjegyzésem: Nem igazán "üdítő" élmény egy játékban, ha lelőnek, és újrakezdéskor azonnal meghalsz, mert egy idióta köcsög, abban éli ki magát, hogy elbújik valahová, és azonnal kilő, ahogy újrakezded(és nem, nem választasz másik pontot a kezdéshez, mert ott van a csapatod, és nem tíz perc barangolással akarod eltölteni az időt, hogy odaérj hozzájuk). Ha ez 10-15x megtörténik veled, eléggé el tudja venni a kedved!! Max. akkor változik a helyzet, ha a másik csapatba sorol a rendszer. Ez számomra kicsit visszatetsző....
De a COD-ban is van jó pár dolog, ami nem tetszik.
De attól még nem győzködök senkit, és nem akarom "megtéríteni"!! Tiszteletben tartom a választását - már ha kell egyáltalán választani -, és nem ugatom le azért, mert azt választotta, ami nekem nem szimpi!!
Jó volna ezen elgondolkozni, NETVAGÁNYOK (vagy inkább zsiványok??) -
tomboy013 #65 A Tények az minden nap 18:30-kor kezdik a tv2-n, ezek baromságok =) -
#64 "egyoldalú baromságok"
- tények
:) -
tomboy013 #63 Így van =) Skynet te fikázod itt a CoD-osokat hogy milyen hülyék, de nem igazán látszik hogy te mégis mivel vagy értelmesebb =D folyamatosan az egyoldalú baromságokat nyomatod, ez nem vall túl nagy értelemre nem gondolod? ;) -
#62 Fájnak a tények?:) -
MaT #61 Latom megy megint a haboru az emberek kozott. Nem ertem, hogy miert kell egymast ocsarolni.. nem szep dolog ez emberek... hmmm... En szemely szerint jobban kedvelem a call of duty sorozatot. Miert? Nem tudom, talan mert tobb idot oltem bele, mint barmelyik masik jatekba. Szerintem mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy mas stilus nyerje el a tetszeset meg akkor is ha ugyanazon kategoriabol valo a ket kiszemelt. Azert lenne egy kerdesem. Azok az emberek akik a Battlefield sorozat kapcsan kijelentik, hogy ezek a jatekok egy csapat alapu, taktikai FPS-ek, ok tenyleg igy is jatszanak? Csak azert kerdezem, mert mikor legutoljara jatszottam valamelyik Battlefield jatekkal, egy az egyben mindenki ugyanazt a celt tuzte ki maga ele, megpedig minel tobb frag-et szerezzen. Teljesen mindegy milyen jatekmodrol beszelunk, ugyanugy, mint a Call of Duty-ban a legtobb ember egy egyszemelyes; hogy masokat idezzek a lentebbi hozzaszolasokbol "ugri-bugri, eszetlen" lovoldozesbe kezdett. Mindket jateknak megvan a maga varazsa, valakinek ez, a masiknak az jon be. Ha egy klanban jatszol es tetre megy az osszecsapas, mindket jatekban ervenyesul a taktika. Ennyi. -
beceneev #60 Észre se veszed, hogy mennyire égeted magad. -
#59 Egyébként akkora médiatörténelem PC fronton a játék hogy a napi 80ezer játékos is ímmel ámmal van meg, a Skyrimet kb 4szer a BF3-at pedig kb 2szer többen tolják ( PC-n!!!) -
#58 Hogy értsd:
Az egyik csapat (COD fanok) "Ki nevet a végén" társast játszanak. A másik csapat (BF3) rubik kockával játszik. :) -
tomboy013 #57 Minek a dobozos verzió, 6000-ért lehet steames kódot szerezni. -
#56 "Elgé jól írtad le a különbséget, de a fél óra barangolás megközelítőleg sem igaz. Egyik vérpistikéknek való agyatlan hentelés, darálás. Másik pedig a csapatjátékosoknak, ahol taktikázásnak jelentős értelme is van."
Két különböző játék így van, de miért hülye az egyik csoport és miért okos a másik? Azért mert mással játszanak? Ennyire te sem lehetsz demagóg. Vagy igen? Tehát aki nem azt a filmet nézi amit te az hülye, aki nem azzal játszik amivel te az hülye, aki nem olyan kocsit vezet mint te az hülye és aki nem olyan zenét hallgat mint te az is hülye. Háááát ez elég érdekes életfelfogás, de hát egészségedre. -
#55 "2. na persze, csak a single miatt vetted meg."
Fogadunk? MW2 itt a polcon, a büdös életben nem nyomtam vele 1 perc multit sem és várhatóan nem is fogok. -
#54 "Nem az a jó, amiből többet adnak el. Jelen esetben ez a szám csak azt mutatja, hogy milyen sok 100-as IQ alatti vérpistike van, aki gondolkodni nem is képes. COD nyert eladási számokban jah, minőségben meg a BF3."
Jó, hogy te döntöd el mi a jó! Jó, hogy szerinted akinek nem az tetszik mint neked az már vérpistike.... -
#53 Megkérném azt az emberkét, aki megvette 0 day, hogy FRAPS-szal vegye fel a 7 órás "single playert" és tegye fel Youtube-ra...
Kedvem szottyant egy háborús film megtekintésére.
-
#52 Nem kellett néznem, arra jártam és majdnem kiszúrta a szememet :D
Ilyen árat egy kilométerről észrevesz az ember. -
viasz #51 Ezek a mászkálós lövöldözős játékok mind egy kaptafára mennek. Persze, sztori blabla... Sztorit a moziban nézek :D Hőőőőő megyekasztjóllelőlet kocsoooog!
StarCraft II a király! :)) -
bino512 #50 Nem is single miatt kell megvenni,bár a spec ops-ok egész jók :D -
#49 http://irevolutiondesign.wordpress.com/2011/11/12/mw3-first-impressions-ir/ -
Jude666 #48 háh, cöhh, puncik vagytok!
mind2 megvan cigányok!
nah lehet trollkodni!
Problem? -
tomboy013 #47 Ha olyan fos akkor minek nézegeted az árát? =D -
#46 14 rongyért láttam ma ezt a fost a Media Marktban. -
tomboy013 #45 Te is remek példa vagy arra amit mondtam -
beceneev #44 Az minden csak nem nehéz. Értelmes játékosok. Mint te ugye :D Ne viccelj már ember. -
bino512 #43 Cod1 imádtam... többi már nem hozta a cod hangulatot... de az mw3... nagyon hangulatos és bejön :D semmit nem kell túl spirázni ez az igazság azt kész. -
#42 mit jössz itt az okoskodással? látom nagyon fáj az igazság -
tomboy013 #41 Nem tudom észrevettétek-e de ez egy Modern Warfare 3-ról szóló fúrum és kik osztják itt nagyrészt az észt? Csak nem a BF3 fanok? Ebből látszik kinek mennyi esze van és hogy melyik tábor a gyökerebb. Idejönnek és szarholják a többi embert aki szereti ezt a játékot. Hát bocsika de ezután ne mondjátok hogy a BF3 fanok okosabbak mint egy CoD fan. Sőt inkább gyökerebbek =D -
#40 akciójáték meg a f#sz%m az, nekem nincs benne élvezet h 72es betümérettel a retinámba üvölti a játék minden 2 mp-ben hogy gránát van öcsi ugorj félre, vagy hogy megsebződtél seggbekukinznak ha nem vigyázol!
bocsi, de egyre szánalmasabbak ezek a játékok. viszont a bf még mindig jobb mint a cod. ez van :D
egyébként ahelyett h itt szájkaratéztok egymással, elég ha megnézitek egy két nevesebb oldal értékelését, vagy felhasználók értékelését, magáért beszél. -
#39 Ez valahol így van de míg az egyikben (COD) sosem lesz színvonal,addig a másikban (BF3) csak várni kell,1-2 hónapig én is félreraktam,addig patchelgetik,és szépen kihullik az összes fragre utazó bajnok, lerakják a játékot mert "nehéz,unalmas és értelmetlen", kiutálják őket a szerókról és a végén egy egész jó kis játék lesz lásd BFBC2, értelmes játékosokkal.:) -
sanyicks #38 Teljesen mindegy, mind2 játék iqlight 12 éves gyerekeknek (vagy egyező értelmi szintű embereknek jelent) csak kiváló szórakozást. Akinek van agya, kb max 6 óra alatt megunja, mindenestül. -
#37 LOL Még ha elmondja valaki mi a helyzet, Te akkor sem érted meg... -
tomboy013 #36 Ez a troll szó meg kimehetne már a divatból, mert nagyon gáz kocka duma.... -
tomboy013 #35 "sikerélmény is megvolt a reakciókban" Szerintem elég egyértelmű amit írt, szóval ne tőlem kérdezd ki a buta hanem magadtól. -
#34 "Hjakérem kikell hukllanija a csőcseléknek akik a COD-ból szabadultak át és fregelésen kívül"
Mennyire igaz :D