73
  • yesname #33
    "Mivan ha valaki egyszerű kikapcsolódásra vágyik egy szar nap után, és csak élvezni akarja a játékot, a skriptelt jeleneteket, meg a jó sztory-val?"

Látod ebben teljesen igazad van.
  • yesname #32
    Nem a reagálás jelenti neki a sikerélményt, hanem a trollkodás. Neked ez nem esik le? Hát, ne haragudj de ki is a buta?
  • Skynet
    Hjakérem kikell hukllanija a csőcseléknek akik a COD-ból szabadultak át és fregelésen kívül máshoz nem értenek. 1-2 hónap és letisztul akárcsak BFBC2.:)

Új CODhoz csapatmunka...Lol...Melyik módhoz? Mert SD szinte halott alig játszák a többihez meg minden kell csak nem csapatmunka...Modern Quake 3....Ugrabugrálva pörögvem fejesosztogatással..Szánalmas...
  • tomboy013
    Amúgy meg ha ismerősökkel játszik az ember CoD-ot akkor értelmes csapatjáték lesz belőle. Ha ismeretlenekkel BF-t az is ugyanolyan szar mint a CoD ismeretlenekkel, úgyhogy nem tudom mit veritek magatokat a nagy csapatjátékra.
  • beceneev
    A járművekről meg annyit, hogy pl helikopterbe spawnolsz és a balfasz pilóta kinyír veled együtt 5 embert stb..
  • beceneev
    Milyen taktikáról beszélsz te? Az összes ember megy a saját feje után leszarva a többieket. Abban az esetben pl ha 10 ember vagy több együtt csatlakozik egy pályára közben ugye beszélnek egymással akkor igen beszélhetünk taktikáról. Egyébként meg nyugodtan rohangálhatsz ott is mert úgyis feléleszt valaki...
  • tomboy013
    Helyes menjél is ennyi észosztás elég volt mára :P Neked ez jelenti a sikerélményt hogy valaki reagál valamit az írásodra? xDxDxD Hát gratulálok te aztán baromi sikeres ember vagy akkor xD Istenem hogy lehet valaki ennyire buta????? xD Nah szóval térjünk vissza a témához: a CoD-nál amit az IW-sek összehotak az nagyszerű munka volt amit a Treyarch az engem nem fogott meg. A battlefield sem rossz játék, de én ha leülök játszani valamivel, játszani szeretek nem rohangálni az időm 60 %-ban a csatatér felé. a Járműveket ha megkaparintják meg várhatok. Szóval ha már játékra adom a fejem akkor próbálom 100%-ig élvezni és nekem a CoD nyújt ilyet. Van akinek a BF, ez ilyen. De az alapján lehülyézni a másikat hogy mit szeret, szerintem borzasztóan buta dolog. Mivan ha valaki egyszerű kikapcsolódásra vágyik egy szar nap után, és csak élvezni akarja a játékot, a skriptelt jeleneteket, meg a jó sztory-val? Azért nem csak hardcore gémerek játszanak ezekkel akiknek más dolguk nincs mint egész nap a gép előtt lesni. Nem sértésnek szántam de gondolkodjatok más emberek fejével is mielőtt idiótaságokat írtok. Mert amúgy saját magatokból csináltok hülyét.
  • Skynet
    Apropó igazi akciójáték. Ha igazi akcióJÁTÉKot akarsz akkor nem ártana elővenned a FEAR ELSŐ részét vagy a HL2-t pc-n...Azok akció játékok. A MW3 egy akcióFILM....Minden előre scriptelt,mesterséges intelligencia nincs,csak az előre lescriptelt jelenetek és ellenségek,jelentősméretű bénának kell lenni ahhoz hogy legnehezebb fokozaton a legkeményebb szituációkat ne oldja meg az ember max 2-3 próbálkozásból...
  • Skynet
    Segítek miért írta Calisto teljesen jogosan az alacsony iq problémát.

Adott a COD. Single player rész. Sztori egy tipikus hősamerikai szarság,nagy popkorn akcióval,egyébként full csőpályán kell végigmenni,gondolkodni egy negyed másodpercet sem kell,mindig minden ugyan úgy történik, még azt is megmondják néha hogy kire kell lőnöd...Aztán ott a multi,ahol a fegyverek hatása a viccel egyenlő,ugrálva pörögve vetődve mindenhogy halálpontosak a fegyverek,szórás szinte nulla,ráadásul még könnyítettek a helyzeten a gyenge hitboxal ami találatot ad még akkor is ha 1 méterrel az ember mellé lövünk,plusz ott egy rakat perk amik azokat segítik akik még így sem tudnának fragelgetni. A játékmenetet mégjobban felgyorsították,az egyetlen játékmód amiben a COD valaha is igényelt egy minimális taktikai észéket az SD volt ami a háttérbe szorul,alig játszák. Csak a mészárszék játékmódok mennek. Kicsi pályákon ruhangálós ugrabugra lövöldözés. Valljuk be sem az SP rész sem az MP rész nem igényel túlzott agykapacitást sem tudást, egy egyszerüsített könnyen fogyasztható blődli az egész...

És akkor ugyan így lássuk BF3.
    SP rész totál ugyan az a blőd csőpályás scriptelt szar,jóllehet nem olyan profin megalkotva mint MW3-ban. Nem igényel agyat túlzottan. Multi: BF3-ban ha ész nélkül ugrabugrálva lövöldözve próbálsz érvényesülni esélytelen vagy és a csapatodat sem segíted,szinte garantált a bukás. A fő játékmódok csapatmunkát és taktikai érzéket igényelnek,nagyok a pályák lehet cselezni,lehet agyalni hogy egy adott pontot nagyon véd az ellenfél honnan és hogyan lehetne CSAPATMUNKÁVAL megtörni a védelmet. Ráadásul a fegyverek hatásai jóval reálisabbak,ugrabugrálva vetődve a fegyverek jószerivel pontatlanok,van szórás erősen,rángatás,a hitbox nem ad találatot 1 méterrel mellélőve.

Mw3 az egyszerüségével akárcsak az elődjei rekordokat dönt,erre van igény manapság,egyszerü cső SP rész,és bárgyú multi. A BF3 amihez csapatmunka és taktikai érzék meg néha némi gondolkodás is kell multiban nem ekkora siker mert nem tud minden vérpisti ugrabugrálva 1 tár csipatölténnyel 6-8 fejlövést leosztani....Ennyi.:)
  • beceneev
    Haha most árultad el magad. Olyas valamiről nyilatkoztál amit ki se próbáltál. Gratulálok ismét... Az nem ér semmit, hogy olvasol róla.
  • Callisto
    No megyek tovább. Itt a véleményemet elmondtam, sikerélmény is megvolt a reakciókban. Szóval bye-bye :D:D:D
  • Skynet
    Ha innen nézed akkor:

Cod: Visszaszámlálás start,őrült rohangálás ugrabugra,lövöldözés,egykét kemperbe belefutás,gltől meghullás, spawn rohanás ugrabugra gyilok...Siker vagy nem siker...

BF3: Visszaszámlálás start, járművekbe pattanás/gyalog elindulás,fél max 1 perc alatt már a csatatéren van aki gyalogol,ugrabugra lövöldözés meg irreálisan rohangálva száguldozók sehol,lövöldözöl megdöglesz. SIKERTELEK...Ráébredés hogy ide bizony kell taktika is,csapatban dolgozás,és bizony célozni is tudni kell mert itt van távolság és van a fegyvereknek egy bizonyos szinten reális hatása. Hopp...:)

COD egy agyatlan tucathent ugrabugra, BF3 egy csapat alapú taktikai játék.
    A COD a 4. rész óta hanyatlik, a 4 még menthető volt modokkal de amik az után jöttek...pfhej...
  • Callisto
    Elgé jól írtad le a különbséget, de a fél óra barangolás megközelítőleg sem igaz. Egyik vérpistikéknek való agyatlan hentelés, darálás. Másik pedig a csapatjátékosoknak, ahol taktikázásnak jelentős értelme is van.
  • Callisto
    1. Úgy hogy MW2-vel játszottam, aztán Black Opsnál azt mondtam kapják be, ugyanazt a szart adják el évről évre. BF3 multit meg bétában játszottam, de nem vettem meg egyiket sem. COD egyértelmű miért nem. Komolyan multizni, ahogy azt érdemes lenne, pedig nincs időm.
    2. Mint mondtam sokat olvasok. És jelenlegi kontextusban nem a regényekre gondoltam, ha nem esett volna le IQ70-kém, hanem: felhasználói fórumokra, véleményekre, és videók nézésére. (COD singleben jobb ezzel nem is vitáztam, hiszen egy pörgős, hatásos Michel Bay akciófilm.)
  • CaptainRumi
    * néztem videókat
  • Lokker
    +1
  • Lokker
    "Egyikkel sem játszom. Csak sokat olvasok..."

Magyarázd már el, hogy ha egyiket sem próbáltad ki, mégis mi alapján alkotsz véleményt? Ha valaki azt mondja egy játékra, hogy sz*r vagy egy ételre, hogy ehetetlen akkor már te is azt mondod?

"...nem vagyok hülyegyerek."

Ezt már be is bizonyítottad a hozzászólásaiddal.
  • CaptainRumi
    Hát én mindkettőnek csak az elődjeivel játszottam, illetve a videókat a youtube-ról szóval csak ez alapján tudok nyilatkozni a multiról, nem fogok minden szempontot felsorolni és átfogó kritikát adni, de ha már akciójáték:

- Cod: folyamatos pörgés

- BF: fél óra barangolás a bazi nagy pályán, akció, majd megint barangolás.

biztos rossz videókat láttam, de nekem ez jött le :) egyébként, aki meg egyiket se veszi meg az mi a francnak veri itt a nyálát? Ha utólagos reklamáció lenne akkor megértem, de így csak szánalom...
  • tomboy013
    Ezek a hozzászólások még mindig a magas intelligenciaszintedről árulkodnak "kiapám" :P
  • Callisto
    És nézzél már utána, hogy a nagy vásárló tömeg többsége, akinek annyira okosoak, hogy 4 éve ugyanazt adják el nekik, jelenleg hogy vélekedik az MW3-ról. Köszike!
  • Callisto
    Kérném az ábrát kisapám! :D:D:D Ezeket a játékokat főleg multi miatt veszik az emberek. Abban egyértelmű melyik a jobb az általános vélekedés szerint. Akik csak a singleről tudnak beszélni (amiben MW3 valóban jobb, mert inkább akciófilm, mint játék), azok többnyire warezhuszár snkiháziak.
    Ja mielőtt valaki elkezdené mondani, hogy én megvettem és csak a single miatt annak mondom, hogy 1. szövegértelmezési gondjai vannak (pl. általános, többnyire szavakkal kapcsolatban), 2. na persze, csak a single miatt vetted meg.
  • Callisto
    Júhúúú mekkora mellélövés kisfiam! Egyikkel sem játszom. Csak sokat olvasok és nem vagyok hülyegyerek. Különben én meg hol mondtam, hogy lesz MW4?
  • tomboy013
    Castillo: Gratulálok a hozzászólásaidhoz, ezek azért bizonyítják hogy kinek is van 100 alatt az IQ-ja =D De mindenesetre látszik hogy nem játszottad ki a CoD MW3-at, sőt szerintem még csak ki sem próbáltad =) Mert megsúgom hogy nem 3-4 órás a single, az a BF3 volt , szóval rossz játékot fikázol ;) Az hogy valakinek jobban tetszik az egyik játék mint a másik nem a butaságát jelzi hanem az ízlésének a különbözőségét. A butaságot az jelzi ha te levérpistikézel valakit az ízlése miatt =) Egy így vili? vagy esetleg egy ábrát is igényelsz, hogy felfogd a csúcs intelligenciáddal? =D Ha igen el kell keserítselek nem fogok rajzolni :P
  • bladesoft
    Igaz. Mind2 játék megvan de a Cod Single része sokkal de sokkal jobban van megcsinálva. De azért a BF3 se rossz. A multi meg olyan amilyen.... ha valaki "élethű" multit akar ott van az Operation Flashpoint. :D
  • beceneev
    Ezek szerint mivel te BF3 al játszol akkor te igényes okos embernek számítasz és aki meg codozik vérpistike. Gratulálok a felfogásodhoz.
    Egyébként meg nem lesz mw4. Kicsit is ismernéd a háttérsztorit akkor tudnád, hogy a modern warfare sorozat lezáró része. Abban igazad lehet, hogy lesz még cod, de ne keverd össze a 2-t, mert nem ugyan az.
  • gabeone
    Jövőre ilyenkor majd a Modern Warfare 4 sikereit ünnepelhetjük. Én a nem megvásárlással tiltakozom az üzletpolitikájuk ellen. Minden évben megjelenik egy játékuk, 2 dlc-vel és plafon árakkal. Részemről inkább tartsák meg maguknak a játékukat.
  • Callisto
    Ja hogy Te a single miatt vetted meg? Azt hittem neked is a multi a léyneg és nem a 3-4 órás single. Jah, vagy meg sem vetted? Így érthető.
  • tomcsa4
    Nem gépeltem el. MW3 igazi akciójáték, míg a BF3 egy hülye film. Jó oké, agyon van scriptelve, de mégis pörög benne az akció. Ezzel szemben nézd meg a BF3-at, a Crusade Crusade-t, komolyan mondom ezek filmek. (Nyomd meg X gombot, arrébb tolja al ádát magától a koma, nyomd meg Y gombot, magától felmászik a koma - Crusade Crusade. Régen a Tomb Raiderben nekem kellett lavíroznom ezekkel az elemekkel.)

BF3-ban meg ráadásul az átvezetők is annyira hosszúak. Erre jöhet a szöveg, ohgy "dehát a történet megkívánja". Akkor adják ki könyvben, én imádok ovlasni és sokat teszem is. De a játék az játék legyen. Ne ilyen filmnézős, néha egy-egy gombot megnyomós unalmas sz*r.
  • IMYke2.0.0.0
    "Igazi akcióJÁTÉK." --- segítek, mert szerintem elgépelted: Igazi akcióFILM.

• Callisto
    Nem az a jó, amiből többet adnak el. Jelen esetben ez a szám csak azt mutatja, hogy milyen sok 100-as IQ alatti vérpistike van, aki gondolkodni nem is képes. COD nyert eladási számokban jah, minőségben meg a BF3.
  • tomboy013
    Hát igen ami jó az jó =)
  • tomcsa4
    Szerintem jó játék lett. Igazi akcióJÁTÉK. Nem úgy, mint a mozgófilm BF3, mai egy nagy kalap sz*r. Az idei csatát a CoD nyerte.
  • Frosty01
    kár hogy a játék színvonala kalap szar :|