Csökken a World of WarCraft játékosok száma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat sztem mig 7-8M folott lesz a foliratkozok szama addig tuti nem lesznek gondban, meg kihoznak egy WarCraft 4et, folytatjak a StarCraftot, nem kell felteni sem a blizzt sem a wowot

ja az a 10 000 000* 3000=30Milliárd huf/hó😞
Hogy nevezik azt a céget, amelyik a profit maximalizálására törekszik? Nem hiszem, hogy van megkülönböztetõ jelzõ, hisz mindegyik arra törekszik. Kivéve persze a non-profit cégek, de olyat nem találsz a játékiparban.

Egyébként kezdjük temetni WoW-ot, szegényeknek csak 10 millió aktív elõfizetõjük van.
Kapzsi és kapzsi között nincs különbség. Egyébként az ingyen Diablo 3 tényleg nagyon nagy lehúzásnak tûnik /sarcasm off

Hihihi. 😊
A hír szinte egy az egyben a magyar Gamestarból átvett 'ötlet'-hír. Csak ott azt is megjegyezték, hogy a kiegészítõk elõtt mindig ilyen holtjáték van (egy csomóan felfüggesztik a játékot), és majd csak a kieg megjelenése után aktiválják újra. Illetve sok mást is, amik itt a tényleges háttérhez hiányoznak. 😊))
Akit érdekel, az azt a hír elolvashatja ennél a linknél.
Narxis
Ezzel aztán megmagyaráztad. Te tudsz szöveget értelmezni? Nem azt írta, hogy más cégek nem a minél nagyobb profitra törekszenek hanem azt, hogy a World of Warcraft kimagaslóan kapzsi üzletmodellel rendelkezik.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kozik
Az ugye megvan, hogy a DC Universe egy kalap szar lett a scripterek/cheaterek miatt, tehát a Sony kurvára nem örülhet, ingyenessé kellett tenniük a fos játékukat, de pár hónapon belül ez az 1000% megy tovább a francba és egy fillért sem hagy ott nekik.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

Lehúzások királya? Lehet hogy ezzel össze fogom törni kis világodat, de a világon MINDEN üzleti cég arra jön létre hogy pénzt keressen. Az hogy milyen mesét körítenek hozzá csak a marketing része.

coming, de nem baj.

SzirmosSzisza
Megveszik ? Meg. Hülyék lennének ingyen adni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hát mondjuk az hogy minden kieget pénzért kell megvenni az elég egyedi... másoknál ingyenes, megelégednek a havidíjjal.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

csőcse
Vegyetek többet mert winter is caming!<#nevetes1>

Minden bizonnyel a WOW elunalmasítása is az üzletpolitikájuk része mivel 2-3 éven belül vég lesz a wownak és muszáj a nagyon nagy függõket is leépíteniük, hogy a végén ne legyenek öngyilkosok. Szinte biztos vagyok benne, hogy rakat pszichológusuk is van akik ezeknek a lépéseknek az alapját adják. Készülnek a nextgenMMOra ami állítólag sokkal szélesebb közönségnak fog szólni.
thats my oppinion.
fergusonpapa
he? mondj már egy jobb üzletpolitikájú játékgyártó céget?!

www.icewebhu

Ez már a vég..

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Hat nalam az elso kieg, amit nagy esellyel nem fogok megvenni. Eleg tragyanak igerkezik foleg az elozo content-ek fenyeben..

killall imagent

Öröm hallani, hogy a lehúzások király végre a hanyatlás útjára lépet, félre értés ne essék nem a játékkal van bajom hanem az üzletpolitikával amit képvisel.
Szerintem nem lesz öngyilkos senki a Blizzardnál, hogy 6 év után "már csak" 10M játékos van. Volt valaha olyan játék, ami akár csak megközelítette ezt? Jövõre jön az új kiegészítõ, megint egy csomó játékos fog visszamenni kipróbálni, szóval nem kell félteni a játékot.
semmi sem tart örökké