Lineage Eternal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veni, vidi, vici
the world is mine
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
practitioner of the forbidden arts of death
the world is mine
hát a dió 3-at már leverte nálam! le a kalapáccsal. tetszett a múvi <#hawaii>#hawaii>
Enjoy!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
btw. most csinálták meg a 3.0-t aionhoz, az új kiegjét a L2-nek, jön a Wildstar, kiadója lesz a GW2-nek, csinálják a Blade and Soul-t és még jön ez is... telesz@rják az mmopiacot 😊
Scientia potentia est.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Koreában elvileg november 10-tõl elérhetõ (gondolom a bétája), európai megjelenésérõl egyelõre nincs hír.
/forrás: g*star 2011
szerény véleményem szerint ez a játék elsõ blikkre egy hatalmas lolt kiáltatott velem, de utána némi gondolkodás és szemforgatást követõen megbékéltem egy \"majd meglátjuk mi lesz belõle\"-vel. képek alapján tetszetõs lenne egy dió 3 klónnak, de mivel lineagerõl van szó, nekem a két cím két különbözõ kategória. mindenesetre szemmel tartható! 😊