12
-
#12 Nem.
Maga a rendszer olyan, talan mindig is, vagy gyakran ilyen volt, hogy aki konnyen atgazol a masikon, torteto, hazug, elvtelen, koponyegforgato szarember, az konnyebben boldogul; mint az, aki empatikus, segitokesz, lojalis, becsuletes, gerinces stb. (Persze pl. az intelligencia sem hatrany.)
Az aktualisan hatalmon levok pedig, az elobbi csoportnak a kremje. -
gforce9 #11 Vagy fiatal vagy, vagy gazdag. Remélem az előbbi, mert akkor még később rájöhetsz, hogy minél kevesebb pénze van az embernek annál inkább megbecsüli a munkát és dolgos embereket. (tekintsünk el azoktól a bizonyos segélyenélünkaztánmajdleszvalami fajtól) -
G_ArchAngel #10 -
#9 Kedves Tetsuo, azt írod:
"A legtobb ember lop, csal es hazudik, kulonosen a hatalmon levok."
Ilyent csak a szegénységben élő kisember ír, a nagyok azt írják:
"A legtobb ember lop, csal es hazudik, kulonosen a szegénységben levok."
Én meg azt mondom:
"A legtobb ember lop, csal es hazudik, de leginkább mindenki."
-
duke #8 "Seged nelkul is"
Igy, ekezett nelkul, jot rohogtem ezen a mondaton. -
#7 Seged nelkul is vegre lehet hajtani. Csupan a problema az, hogy CSAK szamuraj csinalhat olyat. ;) -
#6 Nekem sosem volt szimpi a cég, minden más digitális fényképezőgépet előbb megvettem volna mint ezt a márkát... -
EnxTheOne #5 Ahozz két ember kell nem? AZ egyik levágja a fejét a másiknak nem? :S
Mert ugy tudom eléggé fájdalmas. -
endrev #4 Azért jó tudni, hogy egy jakuza sem tudta megakadályozni hogy kirobbanjon a botrány... -
#3 LOL Hiaba "nem engedik", egy jol elvegzett szeppuku utan nincs kit buntetni. ;)
-
harmi2009 #2 Azért ez nagy bukta az Olympusnak.
Ha engedve lenne a sepoku akkor most valószínűleg sok vér folyna. -
#1 Az egesz vilagon igy mennek a dolgok. Nagyobb gazdasagokban nagyban, kisebbekben kicsiben.
A legtobb ember lop, csal es hazudik, kulonosen a hatalmon levok.
Tisztelet a kivetelnek, persze, de a kapitalista demokraciaban nem hiszem, hogy lenne kivetel, a rendszer mukodesebol kifolyolag. :S