Túl drágák a Nokia telefonok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A telefonnál viszont tény, hogy mindegy h 100, vagy 200,000 Ft -ért vetted másfél két év után tuti h nem lesz rá frissítés, kuka, nulla értékállóság. Szvsz szemét. Igazából az a bajom, hogy mindenre alkalmasak, de mégsem jók igazán semmire. 90% ban úgyis telefonálsz. Ha nem akkor a töltõn többet lesz mint a kezedben.. A hangminõség még a felsõ kategóriás termékeknél is közepes ( htc legendet hallgattam ,samsung galaxy s2-t stb. Netezni meg ne mondja senki h egy tenyérnyi kijelzõn élvezetes.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ezek a dolgok általában MO-n kerülnek igazán sokba a fizetések arányát tekintve az árakhoz.
Ma szerintem nálunk egy iphone legyen 80 ezer, és a többi pedig csak kevesebb. Ez lenne a normális és élhetõ világ...
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
Ja, hogy olyan nem nagyon akad? akkor pedig, tetszik vagy sem, az a piaci elv érvényesül, hogy a kínálat szûkössége miatt a gyártó határozhatja meg a bevezetõ árat.
Az pedig késõbb derül ki, hogy az adott készüléket megveszik-e ezen az áron, ha nem, akkor jön a kereslet törvénye és a gyártó kénytelen csökkenteni az árat, egészen addig, míg a kereslet által vélt érték és a kínálat által megítélt ár találkozik.
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
(Az én electrolux mosógépem 3 éve tökéletesen mûködik heti átlag 2 mosással, és elõtte a nõvéremnél is szolgált 1-2 évet.)
Ujonnan, fuggetlenul 55k volt, manapsag ilyen aron kategoriakkal jobbat kapni, amik viszont mar tenyleg minden alap igenyt kielegitenek.
One Vision. One Purpose.
Az árról meg: kereslet-kínálat. Amíg van olyan réteg aki megveszi a 180.000.- telefont addig lesz is rá gyártó és készülék, aki kiszolgálja ezt a réteget. Nem feltétlenül kell mindenkinek olyan telefon. Van sokkal olcsóbban is, igaz nem olyan minõség, de nem is kerül annyiba. Az meg hogy ki mire költi a pénzét, az a legbelsõbb magánügye.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Érdemes belegondolni, hogy egy mosógép vagy egy hûtõszekrény évtizedeket szolgál folyamatos mûködés közben, és hiába szekrény nagyságúak, feleannyiba kerülnek mint egy tenyérnyi okostelefon. Értem én, hogy fejlesztési költség, de ne mondja nekem senki, hogy ez normális.
egy telefon max 5 ezer ft-t ér, akkor is ha "ókóstelefon"
😊