7
  • teddybear
    #7
    Könnyedén megúsztátok. Nálunk az alapkiképzés alatt látogatási tilalom volt, influenza-járvány miatt, így először az eskütétel után mehettem emberek közé. Az bő egy hónap volt. Az egész cirkusz meg 548 napig tartott.
  • teddybear
    #6
    Ilyen elkülönítési kísérleteket már a '60-as években is folytattak az oroszok, de később az amerikaiak is. Nem sok újdonságot hozott a mostani kísérlet sem. talán csak annyit, hogy a mostani alanyok sokkal fegyelmezetlenebbek. Kevesebb bennük a belső tartás.
  • NEXUS6
    #5
    Hát ja. Szerintem nekem is megvolt ha nem is az 500 nap, de a 150 biztos.
  • Alien69
    #4
    Hehe, katona? Az első hétig ki se mehettek, eskütevésig be voltak zárva a laktanyába, az két hét. Az emberek nagy része ennyit azért kibír, de a legnehezebb az alkoholistáknak volt. Fogyott is rendesen az arcvíz, meg a narancs lötty. Az ücsi meg ugye róna kóla volt. Jobb esetben lehetett kapni a kantinba "Márka" termékeket is. Bár, a Róna körte kifejezetten ízlett.
  • Thrawn
    #3
    Szerintem nem voltál katona. Ha láttad volna a várakozásteli arcokat postaosztás előtt! Meg a csalódottságot a levelet nem kapókon. Pedig azért az nem volt akkora izoláció, mint ez a kísérlet. Nem is beszélve egy majdani valódi expedícióról. Bármennyire válogatott legénységet küldenek, az otthoniakkal való kapcsolattartás nagyon fontos lesz a mentális egészség megőrzése érdekében.
  • Alien69
    #2
    Azért annyira ez NEM VV, mert itt nincs menet közbeni kiszállás. De mondjuk, ha nőket is beraktak volna, és mondjuk köztük lenne 1-2 szilikonos idióta is, máris érdekesebb lett volna. Vagy esetleg pl a 499. napon műszaki hiba, oxigén elszökik a Zürbe, és csak EGY maradhat "játék". Oszt villany, és oxigenny lekapcs. 500. nap, megspórolva 5x22 milla.
  • johnsmitheger
    #1
    Jaj hát a pici bucikáját meg kellett volna simizgetni. Komolyan a bejövő üzikék száma lerontotta a hangulatkájukat. Jaaaj, de jól kiválogatták őket bazzeg. Mondom, hogy üzenet helyett inkább sör! Nem hiszem, hogy mértékkel fogyasztva bármi gondot is okozna. És a végén a bónusz! Ez tiszta VV csak ugye ez nemzetközi...