Call of Duty: Modern Warfare 3 - az első 15 perc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó a spec opsos serverek is jók 😊
MW3 kampány sokkal jobb. Battlefield 3 egy kalap sz@r. BF3 az csak egy film, néha kell a gombokat nyomogatni, de a CoD az a régivágású akciójáték. Grafikailag is jobb és hangulatban is. MW3:BF3=3:0, ez a vége.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Épp most végeztem a single kampánnyal, nekem az MW2 jobban tetszik amúgy. Ott több a drámaibb jelenet, meg Hans Zimmer muzsikái is ütõsek a játék alatt. Itt nagyobb harcok vannak de üresebbnek éreztem az egészet. Meg szerintem semmivel se hosszabb mint a 2. rész. De ezektõl függetlenül nagyon jó játék.

IMYke2.0.0.0
Még mindig nem unják ezeket a 'homályos-felébredek-félredõlve' scriptet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kicsit off de:
Hogy tudtak elrabolni egy kamiont? "Nehéz összekeverni egy zacskó szotyival..."

Nagyon állat ez a videó....

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

http://nzgamer.com/all/news/5510/6-000-copies-of-modern-warfare-3-stolen-in-brazen-heist.html